Vertaal deze pagina naar:

PEDOFIELEN OP TOPFUNCTIES

06-09-2021

Dit gebeurt niet alleen in Amerika!


Ook in Nederland!


Tallahassee, FLORIDA

Voordat hij werd gearresteerd, had de 51-jarige FBI-toezichthouder speciaal agent David Harris de taak om misdaden tegen kinderen te onderzoeken, waaronder materiaal voor seksueel misbruik van kinderen, ook wel bekend als kinderpornografie. Nu vragen velen zich af of hij mogelijk deze machtspositie heeft gezocht om kinderen verder uit te buiten, aangezien hij werd beschuldigd van meerdere misdaden tegen kinderen, waaronder onfatsoenlijkheid met een kind, misdaden tegen de natuur en seksuele batterij.

Davis, die in Prairieville, Louisiana woonde, werd in de zomer gearresteerd wegens aanranding en andere aanklachten met betrekking tot een aantal slachtoffers die dateren uit 2016. Nu is hij beschuldigd van meer misdaden waarbij kinderen betrokken waren.

Jarenlang heeft Harris naar verluidt talloze misdaden onderzocht waarbij kinderen tot slachtoffer waren gemaakt en jarenlang strekte zijn reeks slachtoffers zich uit over drie staten, Louisiana, Texas en Florida.
Blijkbaar was dit roofdier zo verslaafd aan het slachtofferen van kinderen dat hij zichzelf niet kon beheersen terwijl hij op familievakantie was. Volgens Franklin County Sheriff A.J. "Tony" Smith, het laatste slachtoffer van Harris, werd misbruikt tijdens een familievakantie.

"(FSCO) vernam dat Harris in juli 2019 met familie en vrienden op vakantie naar St. George Island kwam en in die tijd zijn geslachtsdelen op een onzedelijke en wulpse manier blootstelde aan een toen 14-jarige vrouw", zegt de sheriff. Dat meldt Office in een persbericht.

Volgens een rapport in USA Today hebben de Louisiana State Police en de Texas Rangers een taskforce gevormd om onderzoek te doen naar Harris, een afgestudeerde van West Point en een kolonel in de US Army Reserves. Een aantal federale agentschappen waren ook betrokken bij het onderzoek, waaronder het Office of Inspector General van het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Bij het uitvoeren van een huiszoekingsbevel op Harris' apparaten en huis, vonden de autoriteiten bewijs van zijn misdaden en zelfs gesprekken waarin hij toegaf misdaden en zijn voorkeur voor het azen op kinderen.

"Er zijn gegevens verkregen van door Harris uitgegeven elektronische apparaten van de overheid die gespreksfragmenten vonden van Harris die zijn seksuele voorkeur voor minderjarige vrouwen claimde en zijn heldendaden toegaf (inclusief het St. George Island-incident)", zei het Sheriff's Office.
Nadat een rechter in Ascension Parish vond dat Harris een "bedreiging voor het publiek" was, beval de rechtbank dat hij zonder borg moest worden vastgehouden.

Hoewel de autoriteiten niet speculeerden over de details van zijn andere aanklachten, bedreigde Harris zijn slachtoffers waarschijnlijk als ze het zouden vertellen. Naast de beschuldigingen van seksuele mishandeling, poging tot verkrachting, onfatsoenlijk gedrag met minderjarigen, wordt Harris ook beschuldigd van intimidatie van getuigen.

Zoals TFTP al eerder heeft gemeld, zoeken pedofielen vaak naar machts- en gezagsposities over kinderen, zodat ze misbruik kunnen maken. Priesters, leraren, coaches, politieagenten, counselors en anderen zijn slechts enkele van de gebieden waarop pedofielen zullen proberen werk te vinden. Helaas is het niet de eerste keer dat we hebben gerapporteerd over politieagenten die hun badge en zogenaamde "autoriteit" gebruiken om kinderen te molesteren.

Zoals TFTP heeft gemeld, heeft een onderzoek het verbazingwekkende feit aan het licht gebracht dat politieagenten ongeveer 1100 keer per jaar worden gearresteerd, of ongeveer drie agenten die elke dag worden aangeklaagd. Veel van deze arrestaties hebben betrekking op onuitsprekelijke seksuele misdrijven tegen kinderen.

Klik hier om toegang te krijgen tot het archief van verkrachters.

Bron ► https://thefreethoughtproject.com/fbi-supervisor-crimes-against-children/Zijn Beatrix en de politieke top betrokken bij het ritueel vermoorden van kinderen?


Zie link ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/