Vertaal deze pagina naar:

PER 25 AUGUSTUS 2023 EU CENSUUR

24-08-2023

De visie (zienswijze) van Rinus Verhagen over de EU censuur die per 25 augustus 2023 ingaat.

*** De tekst is niet of nauwelijks geredigeerd door ons, 

het gaat om de inhoud en betekenis van het geschrevene ***

Het is vandaag de 24e augustus 2023.

Morgen start het nieuwe tijdperk van de invoering van de fascistische regelgeving die op gebakken gemanipuleerde onzin is gebaseerd en die vanuit de EU wetgeving NUL waarde heeft.

Vanaf morgen de 25e augustus zal er een vervolging starten op mensen die de waarheid verspreiden, die tegen de NWO, het WEF onderwerping in gaan, en als misinformatie bestempeld worden, als het hun verhaal niet steunt. Daar het mensen betreft met een geestelijke LINKSE afwijking die zich hiervoor lenen, zonder gevoel voor realiteit, zal men mensen met gezond verstand gaan vervolgen. 

Dit maakt het extra spannend.


Of men genoeg Politie heeft om dit te handhaven is nog maar de vraag. 

Zelf zie ik de humor er van in, want ik heb voorbereidingen getroffen:

  • De hele wetgeving in Europa en landen lijkt enkel gebaseerd op Rechtspersonen.
  • Een rechtspersoon is een kunstmatig gecreëerde entiteit waarbij jij als Mens dood verklaart bent.
  • Als je een rechtszaal binnen gaat onderwerp jij je aan het Cabal systeem als je hun aanwijzingen opvolgt.
  • Daar jij dood bent dragen de rechters uit respect voor je dode entiteit zwarte kleding, jij kunt als mens niets inbrengen want een dode kan of mag niet spreken.
  • De groep mensen wat het spel doorhebben groeit met de dag.
  • We hebben het inmiddels zover gekregen dat alle 765 politie bedrijven in niet bestaand Nederland uit het handelsregister zijn uitgeschreven.
  • Diverse belastingdienst bedrijven zijn uitgeschreven uit het handelsregister.

Het grootste belastingkantoor van Bezet niet-bestaand Nederland staat nu te huur aangeboden!

Het Ministerie van Financiën is uitgeschreven uit het handelsregister.

https://www.transfirm.nl/nl/organisatie/273653230000-ministerie-van-financi%C3%ABn


Alle vestigingen van Ministerie van Financiën

  • Actief (61)
  • Uitgeschreven uit het Handelsregister (71)


Zoeken:

Ministerie van Financiën HoofdvestigingKvK 27365323 - Vestigingsnummer 000013926322

Korte Voorhout 72511 CW 's-gravenhage

8411 - Algemeen overheidsbestuur


Belastingdienst/kantoor Amsterdam, Douane Amsterdam, FIOD NevenvestigingKvK 27365323 - Vestigingsnummer 000022832084

Kingsfordweg 11043 GN Amsterdam

8411 - Algemeen overheidsbestuur


Belasting en Douanemuseum NevenvestigingKvK 27365323 - Vestigingsnummer 000022832106

Parklaan 143016 BB Rotterdam

91021 - Musea


Dan zijn er diverse banken uit het handelsregister uitgeschreven.

Laat dit nu juist de banken zijn die partner zijn van het WEF.

Politici vluchten uit de politiek.


DUS wat te doen als je door een Fake ongeldige EU wetgeving het zwijgen opgelegd krijgt?

Je laat je tot mens verklaren en eist alle derivaten op die in jou naam verhandeld zijn. Waarvan jij als mens de begunstigde bent van de dode gecreëerde entiteit.

Daar het in onze Bananenrepubliek Nederland BV geen geldige wetten zijn vanaf het vervallen van het Koninkrijk per 13 mei 1940, waardoor ook de grondwet die een contract was met het koningshuis beide zijn vervallen door het vluchten van de Nederlandse Nazi Fake van oranje familie.


Per 18 mei 1940 is het Hitler Kabinet geïnstalleerd tot heden ten dagen.

Dat een klein land groot kan zijn in stupide bestuur blijkt wel, want alle verdragen die namens niet bestaand Nederland zijn afgesloten zijn niet internationaal rechtsgeldig als een van de initiatiefnemers de boel heeft opgelicht en niet bevoegd was om te ondertekenen van de wereld contracten waar we als bevolking onder lijden.

De Nazi EU, NATO, VN, WHO zijn dus alle niet internationaal rechtsgeldig. Als een land geen geldig rechtssysteem heeft zijn ook alle uitspraken van rechters vanaf 18 mei 1940 ongeldig en nietig.

Nu kunnen we daar van mening over verschillen, dan kunnen we wel bewijzen eisen die hun of ons gelijk ondersteunen.


WAAR is het VREDES VERDRAG met Duitsland na WW2?

Dit bestaat niet, dus zijn we een geannexeerde provincie van Duitsland, waar je geen ongeldige wetten van NEDERLAND BV op kunt toepassen.

De reden waarom Nederland BV geen constitutioneel hof heeft is heldere als je geen geldige wetten hebt hoef je ook niets te toetsen of het aan de grondwet voldoet, deze is immer vervallen op 13 mei 1940.

Hier heb ik harde bewijzen voor, in diverse versies van uitgaven van de grondwet!

Artikel 21 de regeringszetel kan nimmer buiten het koninkrijk gevestigd worden, dan vervalt het koninkrijk en de grondwet die een contract met het koningshuis was.

Het hele rechtssysteem is corrupt, zij hebben een eed afgelegd aan de koning en de grondwet, die beide niet bestaan als enkel in een sprookjesboek van Nazi oranje Willy en zijn tot op het bod verdorven WEF Vrouw Maxima.

Uitleg tekst van de bovenstaande afbeelding:

De Argentijnse allochtoon die geen Nederlander kan zijn omdat wij niet bestaan, maar wel als Duitse provincie vanaf 18 mei 1940.

Het klopt, Maxima kon ons niet vinden, we bestaan echt niet!

Waarom zij dan als Koningin is verheven is me een raadsel. De website https://lettertomaxima.blogspot.com/ is een reactie hierop en een weergave van feiten te lezen.

We hebben reeds met meerderen ons Levend laten verklaren, volgens de Maritieme wetgeving, die altijd boven de bedrijven wetgeving van Fake Nederland bedrijf staat.

Het bedrijf Nederland BV erkend geen Mensen, wel kunstmatige rechtspersonen.


Live-Life-Claim

Met de Live-Life-Claim eisen we onze rechten als mens op en verbreken alle contracten die namens ons zijn gecreëerd door een corrupt systeem. Dit maakt rechtspraak onmogelijk voor de Corrupte rechters die enkel hun handelswaar willen beschermen in het voordeel van een overheid die geen staat is maar een bedrijf. Daar het Handelsrecht van toepassing is, handelen wij ook als Mens onder de maritieme wetgeving en eisen zeer hoge boete als we onterecht in een contract getrokken worden die niet onze belangen dient.

We sturen dit vervolgens op naar diverse ministeries en ontvangen ontvangstbevestigingen dat met kennis draagt van onze claim. Op het moment dat de brief geopend wordt gaat men akkoord met onze woordwaarde. Men moet de brief openen en lezen daar dit een officieel document is volgens de UPU wetgeving, en tekenen met een Autograaf, bv :Rinus-Isidoor-Peter: VERHAGEN.

Voor de staat is dit afgekort in hoofdletters R.I.P. VERHAGEN je dode rechtsvorm en handelsnaam die je terug claimt. Daar je als mens geen contract hebt met een corrupte overheid hoef je ook geen belasting te betalen of opgedrongen commerciële verbindingen aan te gaan. Zelfs de rechtspraak in Amsterdam is nu uitgeschreven uit het Handels register.


Hoe is dan een Censuur te handhaven als we kunnen aantonen dat niemand bevoegd is om wetten die niet geldig zijn te handhaven?

Met de documenten van tegenclaim vergaat hun de zin. Deurwaarders die in naam van de Koning mij lastig hebben gevallen hebben een tegen claim van € 2.000,- per dag oplopend met € 100,- per dag net zolang dat zij kunnen bewijzen dat ik ongelijk heb. Mijn domme deurwaarder heeft zelfs bekend dat er geen contract met natte handtekening van mijn bestaat in onze case van opgedrongen zorgverzekering (OBAMA Care).


Beste Mensen, bezet Nederland is de proeftuin geweest om de NWO uit te rollen!

Laat het recht zegevieren en de corrupte staat die niet bestaat maar komen we lusten ze rauw. Een Patriot Yoeri wiens kinderen door het corrupte Pedo systeem zijn afgenomen vecht als een Limburgse Leeuw, met heb velen om het Pedo regime van Rutte en mede plegers van GENOCIDE, mensenhandel opgepakt te krijgen. Hier zijn 1675 tot 2000 kinderen bij hun ouders ontvoerd.

Waarvan in de leeftijd groep van 0 tot 5 jaar nu 463 kinderen doodverklaard zijn door het ministerie van Financiën, dan moet wel helder zij waar de overige kinderen zijn, maar deze info willen de pedofielen niet geven.

Ik heb de grootst mogelijke verachting voor zulke misdadigers, een vervolging voor het delen van de waarheid kan me niet deren, angst en geld zijn me vreemd.


Hartelijke groet jullie Rinus.