Vertaal deze pagina naar:

PETER R. DE VRIES IS NU ZELF HET ONDERWERP VAN EEN MOORDCOMPLOT GEWORDEN!?

15-07-2021


Onze redactie kreeg al snel de volgende theorie binnen na het overlijdensbericht van vanmiddag (15-07-2021) over Peter R. de Vries:


Peter dood!?

Dit "gebeuren" is een bewuste gecreëerde FALSE FLAG OPERATION om de aandacht af te leiden van de grote genocide die NU gaande is. 


Nu kon de media de aandacht van de burgers opeens hier naar toe regiseren.

Bij de aanslag foto's ter plekke zie je een kopie staan van Grapper...!

(Zie laatste foto onderaan dit artikel!)


Niet voor niets!


Theorie: Peter wilde het "duistere" spel niet meer meespelen, dus wordt er een oplossing gezocht om van het toneel te verdwijnen!

Niet voor niets hebben we vrijwel niets gehoord over zijn situatie etc. na de aanslag.

Niet voor niets gaat juist Grapperh... een zogenaamd onafhankelijk onderzoek starten naar zijn beveiliging.

Het spel wat gespeeld wordt is voor veel mensen niet te bevatten.

Zoals velen die letterlijk van het TONEEL verdwijnen, wordt er een nieuw leven gecreëerd voor de vertrekkers.


Wat is Uw gedachte?

Schrijf het ons:
Reacties die wij reeds ontvingen:

 (Waarvoor dank!)


Overleden?

Volgens mij is alles met Peter R weer een psyop.

Hij is de zoon van een grote wapenfabrikant, die aan Iran en Irak leverde.

Zijn eerste grote klus was de "ontvoering" van Freddy Heineken. Twitteraar GrandeFormaggio toonde dat foto's van de loods waar Heineken was vastgehouden niet deugden; en Heineken maakte terug in Noordwijk een pose op de foto waarmee vrijmetselaars aangeven dat ze de 33ste graad bereiken. GrandeFormaggio werd van Twitter gegooid toen dat nog niet normaal was.

Jarenlang smulden miljoenen Nederlanders van de verwikkelingen van de familie Holleeder. Hun hersens waren mede daardoor niet in staat de grootschalige moord en roofpartijen van onze regering te doorzien (Uruzgan, Irak, Mali, CO2 zwendel, stikstofcrisis, Mexicaanse griep, corona etc.).

Ik zag een voorpagina-artikel op de Telegraaf over Peter R, op 13 juli. Het verwees naar Redouan Taghi, en dus naar de "moord" op Derk Wiersum. Twee jaar geleden kopte de Telegraaf daarover: "'Liquidatie Derk Wiersum de 9/11 van de advocatuur". Voor ingewijden betekent dat: "wij hebben weer een kunstje geflikt". Een bloemenzee volgde, alsof Diana weer was doodgegaan. Op AT5 een interview van 43 seconden met de buurman van Wiersum. Er kloppen 2 dingen niet in zijn verhaal.

Enkele weken geleden ging Peter R een miljoen inzamelen voor een tip over de verdwijning van Tanja Groen. Ik vertrouw die zaak niet; als de moeder spreekt knikt ze met haar hoofd, net zoals politici doen; een verkooptechniek. 25 jaar is ook veel te laat om nog een tip te verwachten, en een miljoen is een belachelijke hoop geld daarvoor. Een paar weken later "toevallig" de moordaanslag.

De kinderen van De Vries doen een oproep om meer geld te storten, en het bedrag is dan snel binnen. Over 12 maanden is het verworven geld vrij te besteden naar inzicht van het bestuur van de Stichting.

----

Ik denk ook dat dit in scène is gezet net als Jurgen coonings.Grote hoax om de aandacht te verslappen. Het moment dat covid a status kreeg was ie zgn neergeschoten en Nederland was afgeleid en toen ie overleed waren er ook weer dingen in het parlement bezig. Het valt op. Onze regering hangt van leugens aan elkaar.

----

Mijn gevoel is: Peter werkte voor de Caball.

Hij is niet dood maar gearresteerd en zit ergens veilig.

Nu kan hij gaan praten en de White Hats helpen...

In ruil voor strafvermindering.

----

Ik heb vanaf het begin niet geloofd in die aanslag, juist toen om van corona een A status te maken werd alle aandacht gevestigd op Peter R. de Vries.

Niets daarover in de media gehoord, net van te voren een stichting aan gemaakt.

Voor de dader van, 1.000.000 euro voor de gouden tip.

Peter R. de Vries zit lekker in het buitenland met een geldsom, hij weet te veel.

----

Ik denk dat hij gezwicht is en is gaan zingen als een kanarie, hij is een van de getuigen die ze goed kunnen gebruiken. Misschien straf vermindering?

----

Ik denk dat hij een andere indentiteit heeft gekregen, dat zegt mn gevoel over het tijdstip, net na dat het belangrijke beslissing is gevallen met de A statis, ook in de media leek het een drukke winkelstraat maar het was een steegje waar maar 2 personen staan, zeer rustig

----

Mijns inziens is Peter ten prooi gevallen aan White Hats en zit hij vast om te gaan praten. Waarschijnlijk heeft hij heel wat te vertellen over justitie.

Is het niet vreemd dat op dezelfde dag, een uurtje of wat later, de zus van Holleeder ook belaagd werd?

Wat is haar toestand?

----

False Flag!

Heb video gezien, je ziet P.R. voorbij lopen, gaat LINKSAF de straat verder af. Loopt een man met helm achter hem aan, slaat RECHTSAF!

Je ziet die man teruglopen, slaat er een politieauto RECHTASAF.

Als die auto de bocht om is, uit het beeld verdwenen, hoor je 5 schoten!

Waarom ligt er dan maar een paar druppeltjes ROZE bloed naast de vries?

Waarom blijven die 4 omstanders zo kalm, terwijl je bij een schietpartij juist paniek verwacht?

Waarom vragen of er al gebeld is, terwijl je dat zelf ook kont doen, dan hoor je meteen of er al een melding is binnengekomen?

Waarom vermeldt RTL dat het in een drukke winkelstraat is, terwijl je alleen maar huizen ziet?

Trump heeft in zijn toespraak (6 januari) 17 keer het getal 17 genoemd.

P.R. is gevonden ter hoogte van huisnummer 17!!!!!

THINK AGAIN!!!!!!!!

----

Inderdaad, de zoveelste komedie net als bij Diana, Hitler is gevlucht naar Argentinie. Diana die leeft ook nog dus het ongeluk in de tunnel werd gearrangeerd. Leeft al heel lang in Arabië, zij wilde van Charles af, maar dat mocht niet van Elizabeth.

33 is net als vele andere getallen een Duivelsnummer voor insiders.

Heb hem persoonlijk altijd een grootschreeuwer gevonden en bluffer maar werd een gevaar voor zichzelf, het fijne weet ik niet maar wie de bal kaatst kan de bal ontvangen.

En acteurs zijn er genoeg zoals ook hier weer bewezen wordt.

----

Denk ook dat er een spelletje wordt gespeeld, weet niet of het een zwart hoed of wit hoed spel is maar de fotoregistratie van het "misdrijf" is erg amateuristisch en de "dummy" bloedt niet echt overtuigend. De hulpverlenende is tamelijk "koeltjes" en de omstanders zijn niet echt van slag. Misschien moet Peter even van het toneel, hij zat wel erg dicht op de boevenDe bovenstaande twee foto's komen uit de video van de onderstaande link.

Deze video duurde exact 1 minuut en 33 seconden.

Het getal 33 is een boodschap voor de ingewijden in de wereld van de illuminati (occulte en geheime genootschappen).

https://www.bd.nl/video/productie/misdaadverslaggever-peter-r-de-vries-64-overleden-236773


Lees, kijk, oordeel en onderzoek zelf!


Dat wat bloed zou moeten voorstellen naast hem lijkt niet eens qua kleur op bloed...  Dat op zijn hoofd zou als bloed kunnen doorgaan maar wat daar naast ligt niet...
Dat wat bloed zou moeten voorstellen naast hem lijkt niet eens qua kleur op bloed... Dat op zijn hoofd zou als bloed kunnen doorgaan maar wat daar naast ligt niet...