Vertaal deze pagina naar:

PIETER OMTZIGT IS DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DE NSC, DE VROEGERE NSB PARTIJ!

24-10-2023

Inzichtelijker kunnen wij het niet voor U maken, het is zoals het is, bekijk de afbeelding, in your face!

De broer van Pieter Omtzigt, Dirk-Jan Omtzigt is lid van het WEF (World Economic Forum).

Bij de functieomschrijving van Dirk-Jan Omtzigt bij het WEF staat het volgende omschreven: 

"Hoofdeconoom, Bureau van de Verenigde Naties voor de Coördinatie van Humanitaire Zaken (OCHA)".

Pieter Omtzigt is een sluikse wolf in schaapskledij!

Trap er NIET in, zijn broer Dirk-Jan Omtzigt is lid van het WEF, zie de onderstaande link.

Bron: https://www.weforum.org/people/dirk-jan-omtzigt

Zou "functie elders" en het lekken van Ollongren ook geen doorgestoken kaart kunnen zijn? 

Zou nieuw sociaal contract (NSC/NSB) toen al bedacht kunnen zijn om bv vangnet te worden voor CDA weglopers en ook andere partijen? Wij denken zelf van wel.

Op 20 augustus 2023 liet Omtzigt weten mee te doen met de vervroegde Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 met de partij Nieuw Sociaal Contract.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Pieter_Omtzigt

Tip: Lees ook het onderstaande artikel, om meer inzicht te krijgen.

Er is zeer veel aandacht voor Pieter Omtzigt in de Media!

Ra ra, maar waarom is er geen enkele aandacht voor de andere nieuwkomers?

(Antwoord: dat zijn geen WEF puppets!)


Pieter Omtzigt biedt valse hoop en zal de WEF Agenda 2030 verder uitrollen!

Er zijn veel mensen die denken en hopen dat Omtzigt en NSC een écht alternatief gaan vormen voor het partijkartel. Nou, helaas, niets is minder waar. Inhoudelijk is het program van NSC namelijk gewoon keihard kartel. Slechts op een paar details wijken hun plannen af van die van VVD, GroenLinks-PvdA, en D66.


Thierry Baudet (FvD) brandde Pieter Omtzigt af!

"Hij steunt het kartel, hij wil wat het kartel wil, hij ís het kartel" 

#NSC #Omtzigt #FVD

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet vindt het belachelijk dat Pieter Omtzigt vandaag (24 oktober 2023) gratis en voor niets een livestream kreeg op de NPO toen zijn partij NSC haar partijprogram presenteerde voor de verkiezingen van 22 november. 

"Omtzigts NSC is niets anders dan de wedergeboorte van het CDA," zegt Baudet. "De aandacht van de NPO is dus volstrekt onzinnig. Maar ja, dat is juist waarom ze hem de gratis aandacht geven. Als hij wezenlijk anders was dan zouden ze hem juist negeren."

Vandaag 24 oktober 2023 presenteerde Omtzigt het verkiezingsprogramma van NSC. Dit werd live uitgezonden door de NPO, zowel online als op televisie. Dat is wat gek. Geen enkele andere partij krijgt zoveel aandacht - gratis aandacht. Juist daarom namen wij contact op met FVD-leider Thierry Baudet. FVD wordt al tijden genegeerd door de media en zeker door de NPO. Wat vindt hij er nou van dat Omtzigt op zo'n liefhebbende manier behandeld wordt door de staatsomroep?

Bron: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/thierry-baudet-brand-omtzigt-af-hij-steunt-het-kartel-hij-wil-wat-het-kartel-wil-hij-is-het-kartel

Caroline van der Plas en Pieter Omtzigt liegen om WEF-transparantie te voorkomen!

Vorige maand (september 2023) kwam FVD-Tweede Kamerlid Thierry Baudet met een motie om het kabinet te dwingen cont(r)acten met het WEF en vergelijkbare internationale organisaties openbaar te maken. Caroline van der Plas én Pieter Omtzigt stemden tegen die motie. Bizar. Maar, zeggen ze nu op X, dat deden ze omdat de motie zou inhouden dat het kabinet informatie moet delen over de nationale veiligheid. Uhu. Niet dus.

Bron: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/caroline-van-der-plas-en-pieter-omtzigt-liegen-om-wef-transparantie-te-voorkomen