Vertaal deze pagina naar:

PILOTEN DIE GEPRIKT (GEVACCINEERD) ZIJN MOGEN NIET MEER VLIEGEN IN DE US!

14-01-2023

De piloten die gevaccineerd zijn, mogen om verzekeringstechnische redenen niet meer vliegen in de US. Er zijn teveel incidenten geweest. Dat wordt straks ook een issue voor vele automobilisten en andere bestuurders van voer-en vaartuigen.

Link video ► https://youtu.be/ERvURcpg3JE


Onder de bovenstaande video is in het Engels de volgende vertaalde reactie te lezen:

"Ik had talloze collega's met ernstige verwondingen door vaccinaties op Davis Monthan Air Force Base. Gevoelloze handen, tinnitus, bloedstolsels, anafylaxie, gewrichtspijn, myocarditis enz. Ik vroeg het management om ze hoger in de commandostructuur te melden. Ze weigerden de verwondingen te onderzoeken en te verifiëren en kozen ervoor om het te verdoezelen. Ik kreeg te horen: "Zwijg en neem je prik!" Ik weigerde en werd gediscrimineerd en ging uiteindelijk met pensioen, ongevaccineerd en ongedeerd."

DE SITUATIE VAN DE GEVACCINEERDEN IS ZEER ERNSTIG!

Verzekeringsmaatschappijen hebben lucht gekregen over de bloedklonters in de bloedbaan van gevaccineerden. Nu zitten vliegmaatschappijen met hun handen in het haar. Zij hebben hun personeel (piloten en cabinepersoneel) gedwongen zich te laten vaccineren. Nu zegt de verzekeringsmaatschappij dat is jullie probleem. Daar hadden jullie beter over na moeten denken toen jullie hen gingen dwingen.

Het verbod op besturen gaat straks ook gelden voor alle bestuurders van auto's, vrachtwagens, taxi's, bussen, trams, treinen, schepen etc.


Deze bestuurders zijn na de COVID-19 injecties niet meer verzekerd, omdat er teveel eenzijdige ongelukken gebeuren. De rijke elite is reeds langer op de hoogte wat de oorzaak is van de eenzijdige ongelukken, namelijk de COVID-19 vaccinaties.

Welke bewijzen U nodig heeft in Oostenrijk om een claim in te kunnen dienen wanneer iemand is overleden door COVID-19 vaccinaties!?


Voordat U een claim kunt indienen in Oostenrijk, moet U Uw arts een medisch rapport voor claims voor COVID-19-vaccinaties laten invullen. Dit heeft U nodig als bewijsstuk wanneer U de claim indient. Ze hebben de antwoorden van Uw arts nodig om hen te helpen Uw claim te beoordelen.


Bij Uw claim dient U de volgende documenten mee te sturen:

• Overlijdensakte of overlijdensakte van de overledene;

• bewijs dat U handelt namens de overledene;

• bewijs van eventuele begrafeniskosten en wie betaald heeft, zoals bonnetjes;

• bewijs van bedragen die U van derden heeft gekregen of krijgt, zoals een uitvaartverzekering;

• bewijs van de partner en kinderen van de overledene die afhankelijk zijn van het inkomen van de overledene op het moment van overlijden, indien van toepassing.


Hoe betalingen en begrafeniskosten berekenen?


U moet Uw werkelijke kosten voor de uitvaart kunnen aantonen. Houd er rekening mee dat U eventuele bedragen die U van derden heeft gekregen of krijgt, moet aftrekken.

Als Uw claim betrekking heeft op overlijden, zoek dan uit wat U kunt claimen in het COVID-19-vaccinclaimregelingbeleid op de website van het Department of Health and Aged Care.

Bron: https://www.servicesaustralia.gov.au/deceased-covid-19-vaccine-recipient-payments-and-funeral-costs-you-can-claim-through-covid-19

Het wachten is nu nog op de Nederlandse claims!