Vertaal deze pagina naar:

PLANEET AARDE BEGINT NIEUW 5D TIJDPERK

12-02-2023

De Nieuwe Aarde is geboren, de Ommekeer is begonnen!

Anunnaki duistere machten, hebben honderdduizenden jaarlang onbeperkte vrijheid genoten op planeet Aarde. Maar staan nu tegenover onze hulpvaardig buitenaardse broeders en zusters, onze Lichtkrachten, de digitale Soldaten en Patriotten.

Door hun grote inspanning is vooruitgang geboekt, om deze negatieve krachten van planeet Aarde voorgoed te verwijderen. Het waren de negatieve krachten die positieve initiatieven saboteerden en het onmogelijk maakten het negatief isolement te doorbreken.

Maar dat is nu definitief afgelopen!

De huidige gebeurtenissen die velen al kunnen waarnemen, convergeren naar de voltooiing van de planetaire cyclus!


Elke dag komt meer en meer informatie binnen, degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen begrijpen deze omwenteling. Alles convergeert zich in dezelfde richting, de bevestiging dat we ons inderdaad in de grote planetaire verandering bevinden op weg naar naar de 5e Dimensie.

De nieuwe aarde is geboren en daarmee een nieuwe mensheid!

Als vroeger het woord Apocalyps bij de meesten kippenvel veroorzaakte, is er nu genoeg begrip, troost en vertrouwen in de toekomst te verschaffen.

Het nieuwe Licht kwam eind 2012 op Aarde en bracht hogere energieën binnen, waarmee het Watermantijdperk begon, dat onze Planeet naar de Vijfde Dimensie brengt.


Alles versnelt nu!

Wat vroeger eeuwen duurde, toont zich nu in maanden of een enkel jaar. Een Apocalyps die voorheen angst bezorgde, begint nu vertrouwen te geven, omdat het niets anders is dan de openbaring van wat verborgen was. Het is het venster dat opengaat, zodat het Licht de omgeving kan verlichten en de werkelijkheid toont die voorheen niet kon worden waargenomen.

Dit Licht lost één voor één de sluiers van vergetelheid op, terwijl het menselijk bewustzijn begint zich alles te herinneren. Ze zullen zich herinneren wie ze zijn, waar ze vandaan komen en waarom ze hier op Aarde kwamen.

Zij zullen zich vorige levens herinneren maar ook kennis hebben van de toekomst. Zij zullen alle aangeboren kennis activeren sinds de tijd dat dit bewustzijn werd geïntegreerd in hun Superziel. Het zal inderdaad een tijd van openbaringen worden!


Alles wordt blootgesteld!

En wat komt is zo groots waarom het niet eerder kon komen, omdat ons beperkt bewustzijn deze realiteit niet kan absorberen. De vrucht kan niet eerder worden geplukt, anders gaat ze verloren. En ook niet te laat, want dan kan het verrotten aan de stengel.

Het moment van openbaringen is nu!


Op aarde hebben wij hulp gevonden bij de buitenaardse Palladians met hun inherent verlangen spirituele en geestelijke krachten in de wereld te activeren. Zij zijn eng verbonden met de wereld van Lichtwerkers.

Palladians stimuleren waardevolle inspanningen, vreugde, licht en liefde op onze wereld om onze ascensie te bevorderen teneinde de 5D wereld binnen te gaan.

Buitenaardsen zijn in staat grote vordering te brengen in het mentaal en spiritueel bewustzijn van mensen op planeet Aarde. Weet, dat Palladians en Aardbewoners in veel opzichten op elkaar lijken.

Palladians leven en komen van de sterrenconstellatie die bekend staat als de Plejaden. Er zijn 7 sterren in de Plejaden. Ze komen van een ster die Taygete heet en die de planeet Erra als thuisbasis heeft.

De slapers moeten zichzelf overtuigen om te geloven en te zien wie hun werkelijke vijand en tirannen zijn. Kort samengevat; de Covid pandemie is een propagandaleugen om de mensheid op aarde uit te roeien.

Hoe eerder de mensheid wakker wordt en de leugens en bedrog inzien, hoe beter het is voor ons allemaal. Wees niet bescheiden; laat dit een uitdaging zijn voor iedereen om mee te werken om ons maximale potentieel te benutten.

Onze planeet is grondig vervuild door enorme hoeveelheden, giftig chemische stoffen, stralingen, leugens, bedrog, desinformatie, vervorming, nepnieuws, etc. In stand gehouden met halve waarheden, fraude, vervalste beelden, bedrieglijke luchtspiegelingen, propaganda en vooral hersenspoeling.

Ons fysiek lichaam is "grondig vergiftigd en vervuild" veroorzaakt door straling en luchtvervuiling, maar ook door zware metalen en gevaarlijke toxines via farmaceutische medicijnen en levensmiddelen. Dit alles is opgeslagen in het menselijk organisme, waarvoor lichamelijk ontgifting noodzakelijk is.

De grote omwenteling is begonnen! Dit proces is niet meer te stoppen! Zowel van boven als van onder komen op aarde de energieën samen. Dit is, sinds vele duizenden jaren, het langverwachte moment. Om voort te gaan naar onze nieuwe 5D-Wereld!

ls eerste bereidt Rusland zich voor op de vereniging van landen door samenvoeging van naties die ooit deel uitmaakten van de Federatie aangevuld met enkele landen die dat eerder niet waren.

De NAVO en de Khazariaanse CIA, ze weten dat ze een sterk Rusland niet kunnen verslaan en dat hun elitaire levensstijl gevaar loopt. Sommige Khazaren hebben geprobeerd geld op te slaan in andere landen om hun verkwistende levensstijl veilig te stellen. Het einde voor ze komt nu ze worden opgejaagd en wereldwijd opgespoord door militaire troepen die onze planeet afspeuren met technologieën die elk van hen opspoort.

De Deep State cabal is definitief verslagen, wat over is gebleven zijn cabal marionetten en hun trawanten, die nu stuk voor stuk worden verwijderd als het grootste deel van de mensheid wakker is geworden.

De Ommekeer is begonnen!


Weet; de nieuwe wereld is reeds een feit; de omwenteling is begonnen recht voor jullie ogen. Was dat oorspronkelijk ook niet jouw keuze? Begin met alles te vergeten wat je eerder hebt geleerd en vergeet dat voor goed.

Krijg een totaal nieuwe kijk op het leven, en ontdek de echte waarheden. Heb liefde voor onze nieuwe mooie wereld met echte vrijheid, dat brengt je dichter bij onze Vader/Moeder God. Het is belangrijk te weten dat het ergste kwaad voorbij is en nooit meer terugkomt.

Het is nu ieders taak dit goede bericht aan alle anderen die je kent door te geven. Help hen met het vergroten van het bewustzijn. En herstel het vertrouwen dat ieder ooit heeft gehad!

Het zullen beslissende momenten worden in deze laatste fase van planetaire overgang. Deze openbaringen worden niet door iedereen begrepen, maar in ieder geval door een deel van de mensheid, genoeg om de rest te kunnen leiden. Je bent een van die onbaatzuchtige Lichtwerkers die op Aarde zijn geïncarneerd, om deze overgang te realiseren. Met duizend jaren lange voorbereiding, is bekend waarom je gekomen bent.

Het is geen toeval dat jullie in deze periode geïncarneerd zijn voor deze Planetaire Overgang en Zielenverheffing. Het totale kosmisch cel-geheugen wordt hersteld. De sluiers van vergetelheid worden hierdoor opgelost. Om de aangeboren kennis in het bewustzijn tot leven te brengen. Je bent een lichtbaken op deze weg voor anderen.

Alles zal worden blootgesteld en onthuld! Eerst voor jou en voor andere ontwaakten. Later voor andere ontwaakten. Jullie, behoren tot een groot leger van wakkeren, om de hele Planeet te bezetten en anderen te leiden.

Alles zal intens en diepgaand zijn. De nieuwe energieën zullen door de tralies breken die de Aarde voor lange tijd gevangen heeft gehouden. Jullie licht zal diegenen leiden die hun ogen gaan openen.

Velen zullen jullie hulp nodig hebben. Ook degenen die nog niet weten wat hun missie is. Ze leren wat moet worden gedaan, het komt van binnenuit. Het is alsof je het altijd hebt geweten! Het is alsof je het nooit bent vergeten! Alles zal zich openbaren als een magisch kompas.

Het wordt ongetwijfeld een groots evenement! Het zal de gebeurtenis zijn waarover veel zal worden gesproken, maar nu nog weinig bekend is. En het zal niet bij één enkele gebeurtenis blijven; er zullen vele cascadegebeurtenissen volgen, die uiteindelijk een Nieuwe 5D-Aarde en met Nieuwe Mensheid laat zien.

De Oude Cyclus sluit. De angsten lossen op. De Aarde is bevrijd. Het Gamma Licht intensiveert. Het bewustzijn wordt verruimd. Waarheden worden getoond. Gelimiteerde overtuigingen lossen op in het Licht.

Dit alles mag beangstigend lijken, maar in werkelijkheid zal het een tijd van vreugde zijn voor de mensheid op Aarde en in alle delen van de Melkweg.

De vergetelheid verdwijnt, de ziel van elk geïncarneerde sterveling openbaart zich! Een naakte ziel kan niets verbergen. Iedereen kent de best bewaarde geheimen van de ander. Begrepen zal worden dat alles een ervaring was in het levenstheater van de Grote Dualiteit.