Vertaal deze pagina naar:

POLITICI VERLATEN NU MASSAAL HET HOL VAN DE MAFFIA EN CRIMINELEN EN HET ZINKENDE SCHIP; ZOWEL IN NEDERLAND ALS IN BELGIE!

07-12-2023
Conner Rousseau (oud-Vlaams Parlementslid)
Conner Rousseau (oud-Vlaams Parlementslid)

Langzamerhand dringen nu deze geluiden ook door bij weldenkende en goedwillende mensen in Nederland en België.

Het Tribunaal zal gaan beslissen wat er met de politici gaat gebeuren.

Tijdig stoppen is nog altijd het beste besluit/beslissing.

Ex-Vooruit-voorzitter Conner Rousseau stopt nu ook als Vlaams Parlementslid: "Droom werd een nachtmerrie"

Conner Rousseau stopt met onmiddellijke ingang als Vlaams Parlementslid. Dat heeft de ex-Vooruit-voorzitter bekendgemaakt op Instagram. "Ik ga de komende tijd aan mezelf werken, maar dat wil ik niet doen op kosten van het parlement", klinkt het. 

Rousseau nam drie weken geleden al ontslag als partijvoorzitter na de ophef rond zijn racistische uitspraken. Het is onduidelijk of hij zal terugkeren naar de politiek. Het congres waarop beslist wordt of hij volgend jaar de lijst trekt in Oost-Vlaanderen is alvast uitgesteld.

Het is duidelijk dat Conner Rousseau op de hoogte was!

Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft een brief ontvangen waarin zorgwekkende info staat over mogelijke wantoestanden bij de FOD Volksgezondheid, de dienst die onder minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) valt. Onze redactie kon de brief inkijken. Er is sprake van bewijzen van gesjoemel bij de toewijzing van een overheidsopdracht ter waarde van 50 miljoen euro. Vandenbroucke reageert voorlopig niet ten gronde op de aantijgingen.

Lees het artikel over de wantoestanden bij de FOD Volksgezondheid:

Achtergrond Conner Rousseau

Conner Rousseau (Sint-Niklaas, 13 november 1992) is een Belgisch politicus voor de sociaaldemocratische partij Vooruit. Hij werd in 2019 verkozen als Vlaams Parlementslid en werd datzelfde jaar de jongste partijvoorzitter ooit in België. Tijdens zijn voorzitterschap zorgde hij voor een heropleving van de socialistische partij met onder meer de naamsverandering van sp.a naar Vooruit. Eind 2023 nam Rousseau ontslag als voorzitter en Vlaams Parlementslid wegens controverse rond zijn persoon.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Conner_Rousseau

Lees het onderstaande artikel over de nachtmerrie van Conner Rousseau:

Kamervoorzitter Vera Bergkamp vertrok plotsklaps op 5 december 2023 uit de Nederlandse politiek, werd het te heet onder haar voeten? 

Iedere weldenkend mens zal deze vraag met 'JA' beantwoorden die weet wat er gaande is.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN