Vertaal deze pagina naar:

RECHTSZAAK VAN DE EEUW!

02-06-2021


WE ZIJN AAN HET WINNEN!

De Duitse Topadvocaat Reiner Fuellmich, gezamenlijk met zo'n 300 andere advocaten, verwacht binnen 3 weken


DE RECHTSZAAK VAN DE EEUW


te starten, beter bekend als Neurenberg 2.

Daarnaast gaat het ook op andere vlakken geweldig!


• FLORIDA→ Rechtszaak tegen CDC + alles normaal

• MARC VAN RANST→ Voorlopig opgesloten

• BILL GATES→ Ligt compleet op z'n reet

• DR. FAUCI→ Ontslag dreigt


FLORIDA ALLES NORMAAL + RECHTSZAAK


Gouverneur Ron DeSantis van Florida is er helemaal klaar mee. Met lockdowns. Met mondkapjes. Met het sluiten van winkels. Met maximum aantallen bezoekers. Met vaccinatiepaspoorten. Hij schafte de maatregelen af en verbood vaccinatiepaspoorten.Maar dat is nog niet alles: DeSantis heeft ook het CDC, het Amerikaanse RIVM, voor de rechter gesleept


Een ongekozen bureaucratie mag niet de macht hebben om een hele industrie voor onbepaalde tijd stil te leggen en 'daarom klagen we het CDC aan', zei DeSantis woensdag, verwijzende naar de toerisme-industrie.

Het Amerikaanse RIVM is haar boekje te buiten gegaan, vindt de gouverneur. De gezondheidsdienst instrueerde kinderen die op zomerkamp gingen daarnaast om buiten een mondkapje te dragen.

https://www.ninefornews.nl/gouverneur-florida-is-klaar-met-corona-en-sleept-amerikaanse-rivm-voor-de-rechter/


UITZENDINGEN RECHTSZAKEN

Uitzendingen van deze rechtszaken zijn iedere vrijdag te volgen op www.corona-ausschuss.de en kun je daarna reviewen. Er van uitgegaan wordt dat ze daar ook verslag doen van de aangekondigde rechtzaken.


Foto: Ron DeSantis (Gage Skidmore CC BY-SA 2.0)
Foto: Ron DeSantis (Gage Skidmore CC BY-SA 2.0)


Gouverneur Florida Ron DeSantis verleent gratie aan alle corona-overtreders!


De staat Florida verleent gratie aan iedereen die is bestraft voor het overtreden van de coronamaatregelen. Dat heeft gouverneur Ron DeSantis gezegd. Hij gaat boetes of straffen die inwoners van de staat hebben gekregen voor het overtreden van de maatregelen ongedaan maken.

Hij maakte bij Fox News bekend gratie te zullen verlenen aan de eigenaar van een sportschool. Mike Carnevale en zijn vrouw Jillian lieten klanten geen mondkapjes dragen en werden vervolgens meerdere keren gearresteerd.

Het tweetal hing een gevangenisstraf van 120 dagen boven het hoofd. DeSantis zei dat een celstraf in dit geval wel erg absurd zou zijn. "Het is helemaal niet goed om mondkapjes te dragen terwijl je sport," aldus de gouverneur. "Het is niet gezond om dat te doen, het was een slechte maatregel."

In april ondertekende DeSantis een decreet dat het gebruik van vaccinatiepaspoorten verbiedt. Inmiddels hebben ook andere staten dergelijke paspoorten uitgebannen. Hij is helemaal klaar met corona. Met lockdowns, mondkapjes, het sluiten van winkels en maximum aantallen bezoekers, en haalde begin deze maand een streep door de beperkingen.Top Advocaat Reiner Fuellmich - pandemie is bewezen misdaad tegen de mensheid!


"De hoorzittingen van ongeveer 100 internationaal gerenommeerde wetenschappers, artsen, economen en juristen, die sinds 10.07.2020 door de Berlijnse onderzoekscommissie in de Covid-19-affaire zijn gehouden, hebben intussen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aangetoond dat het Covid- 19-schandaal op geen enkel moment een gezondheidskwestie was.

Het ging er veeleer om de onwettige macht (onwettig omdat deze met criminele methoden is verkregen) van de corrupte "Davos-kliek" te consolideren door de rijkdom van het volk over te hevelen naar de leden van de Davos-kliek, waarbij met name het midden- en kleinbedrijf te gronde werd gericht. Platforms als Amazon, Google, Uber, enz. konden zich zo hun marktaandeel en rijkdom toe-eigenen." - Reiner Fuellmich

Bron ► https://stichtingvaccinvrij.nl/top-advocaat-reiner-fuellmich-pandemie-is-bewezen-misdaad-tegen-de-mensheid/Wanneer gaan wij Rutte, De Jonge, Kaag, Van Dissel en consorten berechten voor het Neurenberg Tribunaal 2.0?
De zogenaamde COVID-19 vaccins zijn levensgevaarlijk!


Het was volgens Bridle daarom een ernstige fout aan te nemen dat het Spike proteïne niet in het bloed terecht zou komen. 'Nu hebben we scherp omlijnd bewijs dat de vaccins die ervoor zorgen dat de cellen in onze deltoïde spieren dit proteïne aanmaken - dat het vaccin zelf, plus het proteïne, in de bloedcirculatie terecht komt.'Hij haalde een recente publicatie van een peer-reviewed studie aan waarbij het Spike proteïne werd ontdekt in het bloedplasma van 3 van 13 jonge zorgmedewerkers die het Moderna vaccin hadden gekregen. In één van deze personen circuleerde het Spike proteïne maar liefst 29 dagen. Zodra het in het bloed zit, hecht het proteïne zich aan specifieke ACE2 receptoren van de bloedplaatjes en bloedvaten. Dan kunnen er twee zaken gebeuren: 'Of er ontstaan klonters - precies wat we zien met de bloedstoornissen die met deze vaccins in verband worden gebracht-, of bloedingen.'Het zou volgens hem tevens de hartproblemen onder jongeren die zijn gevaccineerd verklaren .

https://www.xandernieuws.net/algemeen/virale-immunoloog-geschokt-na-onderzoek-werking-covid-vaccins-we-hebben-grote-fout-gemaakt-we-injecteren-mensen-met-gif/


Tip: Ga zelf ook onderzoek doen en deel deze info!