Vertaal deze pagina naar:

REGERINGSLEIDERS KREGEN GELD AANGEBODEN OM DE LOCK DOWN UIT TE VOEREN!

14-04-2021

Dit is een artikel van vorig jaar, echter dit geeft alsnog veel duidelijkheid over de reden van de lockdown en de daarop volgende tool.

Om een alles vernietigende NaZi Agenda 21 (Agenda 2030) uit te kunnen voeren.

We hebben te maken met massamoordenaars, psychopaten en satanisten!

Deze moeten worden berecht door een Tribunaal van Gerechtigheid en definitief worden verwijderd uit onze samenleving. Genoeg is Genoeg!

Maar schrik niet, veel mensen zijn al op de hoogte!

De oude nazi's zijn nooit weggeweest,

Merkel is een dochter van Hitler.

Hitler pleegde geen zelfmoord, lees "Operation Paperclip".

Namelijk depopulatie van de wereldbevolking door een zogenaamd virus en deze te bestrijden met een vaccin wat de mensen juist de dood injaagt, ernstige gezondheidsklachten bezorgd en zeer waarschijnlijk alsnog een vroegtijdige dood bezorgd binnen enkele jaren. Daarbij ook nog eens een wijziging van het DNA met zich meebrengt. (Het wijzigt Uw eigen streepjescode die U van onze Schepper meekreeg).

En daarbij de mogelijkheid verkrijgt de bevolking alle rechten en vrijheden af te nemen

De volgende tool door de Nieuwe Wereld Orde die stond gepland is: HONGERSNOOD!

Dit is zeer waarschijnlijk nu verijdeld doordat het Suezkanaal afgesloten geweest.

Langzaam komen er vele geruchten naar buiten.

Alles wat nu gebeurt heeft met elkaar te maken, connect de dots!

Tip: Houd ook de waterkwaliteit in de gaten wat uit de kraan komt, uit de lucht komt en alle overige water wat U kunt vinden op de Aarde.

Lees wanneer U nog niet volledig op de hoogte bent van wat er nu gaande is de onderstaande websites.

Kennis is macht!


https://hetgrotereplaatje.nl/index.php


https://www.stopworldcontrol.com/nl/rapport


In het onderstaande artikel is het volgende te lezen:

Vorige maand zei de president van Wit-Rusland, Aljaksandr Loekasjenko (foto), van wie bekend is dat hij altijd heeft geweigerd om in zijn land nood-, lockdown- of "sociale distantiëring" -maatregelen te nemen, tijdens een persconferentie dat hij een aanzienlijk geldaanbod had ontvangen (92 miljoen dollar) van de Wereldgezondheidsorganisatie om te doen "zoals in Italië".

Een bod dat na Loekasjenko's droge 'nee' in een paar weken vertienvoudigd zou zijn: 900 miljoen dollar, dit keer aangeboden door het Internationaal Monetair Fonds, vergezeld van hetzelfde verzoek: alles sluiten en doen "zoals in Italië".

Ik weet uit inlichtingenbronnen dat soortgelijke aanbiedingen zijn gedaan aan veel andere Europese en niet alleen Europese landen. En ik weet ook dat veel staatshoofden en regeringsleiders, waaronder de president van Servië Aleksandar Vučić, geen moment aarzelden om ze te accepteren.

Daarom dicteert de logica dat zelfs Italië (dat, zoals we goed weten, altijd de rol van pilootmodel in deze hele scène heeft gespeeld) in die zin een rijk aanbod kan hebben gehad en, aangezien ik de mentaliteit van onze politici ken, betwijfel ik sterk dat het niet is geaccepteerd.

Bovendien zou deze hypothese kunnen verklaren waar en hoe de Conte-regering de middelen vond die (waarschijnlijk al aan het begin van het jaar) waren bestemd voor de versterking van de politiediensten om de holding en het succes van de lockdown te garanderen.

Bron ► https://www.europereloaded.com/italys-covid-management-legal-charges-against-pm-conte-and-six-ministers


Het voordeel van internet is dat de informatieverspreiding razendsnel verspreid wordt over de hele wereld

Wanneer U later de boeken er op na zult slaan, zult U lezen dat we ons nu in de 3e wereldoorlog bevinden. Niet schrikken, want alle oorlogen zijn vooraf gepland om de bevolking stapje voor stapje al hun vrijheden af te nemen en een Nieuwe Wereld Orde te verwezenlijken. Dit is de ultieme droom van de 13 satanische bloedlijnen die de werelbevolking onder controle houdt.

Lees het boek van Robin de Ruiter "De 13 satanische bloedlijnen".

Dan bent U straks ook goed op de hoogte!

Tip: Gaat U zich alvast verdiepen in goede en gezonde producten om te eten.

https://makkelijkemoestuin.nl/https://makkelijkemoestuin.nl/


En ga Uw derde oog trainen, het is één van onze Goddelijke Gaves wat ze nu willen vernietigen door de vaccinaties en het vele testen. Laat U zich NIET vaccineren of testen en draag ook geen mondkapjes meer vanwege de aanwezige morgellon. Proeven hebben dit reeds uitgewezen!

Over het openen van ons derde oog zijn veel artikelen te vinden, google zelf maar eens en kijk wat het beste bij U resoneert cq. aansluit qua informatie, succes!

https://www.vrouwenannonu.nl/zorgen-en-stress/derde-oog-chakra-blokkade-openen-en-oefeningen/


Dit is wat er nu gaande is: THE GREAT AWAKENING
Dit is wat er nu gaande is: THE GREAT AWAKENING