Vertaal deze pagina naar:

RESOLUTIE VAN STRAATSBURG (1975)

04-02-2023

De omgekochte media heeft heel veel op haar kerfstok!


Hoe het Arabische cultuurgoed werd aangemoedigd in Europa.

Hieronder staat het bewijs hoe de illuminati (NWO), door middel van Resolutie van Straatsburg (1975), Europa heeft geïnfiltreerd met een andere geloofsovertuiging, normen en waarden. Dit is ze aardig gelukt wanneer U om U heen gaat kijken en onderzoek gaat doen.


Jarenlange propaganda door de omgekochte media.

De omgekochte media heeft door haar jarenlange propaganda de nietsvermoedende bevolking enorm misleid en voorgelogen, ook over de corona hoax. Dit is de reden dat er nu een oversterfte is door de COVID-19 vaccinaties en wij nu zoveel pijn en ellende voelen en ervaren.


13 satanische bloedlijnen regeerden lange tijd de wereld middels geheime en occulte genootschappen, door middel van hun leden, de vrijmetselaars.

Jarenlang is de satanische elite (13 satanische bloedlijnen) bezig geweest om onze wereld om te vormen naar een Nieuwe Wereld Orde (NWO). Agenda 2030 werd de laatste jaren door het WEF aangestuurd door Klaus Schwab in Davos. Het WEF is geïnfiltreerd in het huidige kabinet Rutte 4.


De geluiden zijn nu dat er al heel veel corrupte personen zijn opgeruimd.

Laten we het hopen dat de wereld nu wordt opgeschoond van satanisten en dat we binnenkort een Nieuwe Wereld kunnen gaan begroeten met veel 'nieuwe' uitvindingen, kennis en technieken die jarenlang voor de bevolking verborgen zijn gehouden, zoals vrije energie en frequentietherapie.

De omgekochte media heeft er bijna voor gezorgd dat we massaal in de afgrond gingen belanden.

Gelukkig krijgen wij nu hulp van goede buitenaardsen, die het goed voor hebben met de bevolking. Het hele bankensysteem wordt nu omgevormd. Er is momenteel een herwaardering gaande van alle wereldvaluta in de hele wereld. De petrodollar en de euro gaan onderuit en andere valuta worden veel meer waard, zoals de Zimbabwaanse dollar (ZIM).

We zijn er bijna, informeer Uzelf en Uw Naasten!