Vertaal deze pagina naar:

R.I.P. JÜRGEN CONINGS

19-07-2021


Een herinnering aan Jurgen Conings, zodat hij niet vergeten wordt...


Wat er aan vooraf ging...


Door: Sonja Hansen 21 juni 2021


Beste Jürgen,

Wat wij al lang intuïtief wisten is thans een feit.

Je bent al meer dan 3 weken dood...

400 militairen, hierin bijgestaan door het Duits leger, het Nederlands leger en zelfs een delegatie US militairen en een CIA afvaardiging hebben een ware klopjacht op jou georganiseerd in o.a. het Dilserbos, dat tot 3 x toe heel professioneel uitgekamd is geworden, maar... ze hebben jou toen niet gevonden en ook niets geroken, hoewel het ontbindingsproces van een lijk meteen na het intreden van de dood begint en de sterke lijkgeur al na een paar dagen zeer pertinent is, zeker als iemand open en bloot in de natuur ligt te rotten.

Nu blijkt dat je niet ver van de plaats waar jij je auto geparkeerd had, in het struikgewas ligt, in volledige staat van ontbinding, zo verre heen dat ze je zelfs niet meer herkennen en onderzoek nog moet uitwijzen of jij het bent of niet.

Ja. Vandaag is Open VLD-er en burgemeester van Maaseik, Johan Tollenaere toevallig met een paar maten gaan fietsen in het Dilserbos en kijk, al fietsend heeft hij een penetrante lijkgeur geroken die zijn maten, die voor hem reden, niet geroken hebben, maar HIJ wel. Wat een ongelooflijke opmerkzaamheid heeft die man toch he!

En hoewel je lichaam al zodanig ontbonden is dat je niet meer herkenbaar bent, weten ze toch al meteen, zonder enig verder onderzoek, dat het een wanhoopsdaad is geweest, dat jij in het struikgewas bent gaan zitten om jezelf van het leven te beroven en in de struiken van het Dilserbos naar het hiernamaals bent vertrokken.

Hoe? Dat blijft een open vraag want er wordt niet gesproken over een wapen dat op locatie zou aangetroffen zijn noch over lege kogelhulzen.

En blijkbaar ben je voor die wanhoopsdaad een grote zwarte rugzak vol met jachtmunitie, voedselvoorraden voor ettelijke weken en medicatie, een eind verder gaan neerzetten in het gras en heb je voordien ook nog op een veldweg, een handdoek en een t-shirt over een hekken gelegd, zonder dat iemand je heeft opgemerkt.

Over de 6 kogelschoten die de 2de dag van de zoektocht in het Park Hoge Venen gehoord zijn en die naar verluid afkomstig zouden zijn van jagers terwijl het geen jachtseizoen is maar broedseizoen, wordt met geen woord meer gerept.

Woensdag 19 mei 2021, 2 dagen na je verdwijning - wat toevallig samen valt met de dag dat de schoten gehoord zijn, circuleerden er berichten van je collega's op social media, dat jij volgens je commandant al dood was. Dat is door o.a. FB afgedaan als 'fake news', tal van profielen zijn hiervoor geblokkeerd geworden maar kijk, het bericht blijkt toch waar te zijn. Je bent al meer dan 3 weken dood.

En zo ga jij de geschiedenis is met het officiële narratief dat je een extreem gevaarlijke terreurverdachte met extreem rechts gedachtegoed bent, die bedreigingen geuit heeft tegen personen en die zichzelf uit wanhoop kort nadien van het leven heeft beroofd.

Je stoffelijk omhulsel is nu overgebracht naar UZ Leuven voor verder onderzoek. Het autopsie verslag zullen we nooit te zien krijgen.

Velen zijn vergeten wat jij voor ons land hebt gedaan.

11 buitenlandse missies in oorlogsgebied waar je altijd klaar gestaan hebt voor je brothers in arms.

De lockdowns hebben je een finale knak gegeven.

Je kon er niet meer tegen.

Je was woedend.

Terecht overigens.

Je bent een slachtoffer van een corrupt systeem dat volledig rot is.

ZO zullen wij jou onthouden.

Het ga je goed, waar je nu bent.

WIJ zullen je niet vergeten.

Goede reis dappere krijger het ga je goed!


R.I.P.