Vertaal deze pagina naar:

ROBERT VAN DE LUITGAARDEN OVER DEMMINK, ZIJN BOEK WEGGEJORIST, HET NEGEREN EN SEPONEREN VAN KINDERPORNOZAKEN EN HET ROLODEX ONDERZOEK!

11-05-2023

Schofferen Vincent Verweij & Ruben Altena (NPO/Medialogica) slachtoffers van kindermisbruik?

U mag daar zelf over oordelen door dit artikel verder te lezen!

Op 18 en 19 april 2023 belde Robert van de Luitgaarden met onderzoeksjournalisten Vincent Verweij en Ruben Altena (NPO/Omroep Human/Medialogica). Robert vroeg aan Vincent en Ruben of zij verslag wilden doen van de zitting die vandaag 11 mei plaatsvindt bij de Haagse rechtbank.


Robert schreef vandaag (11 mei 2023) op de tijdlijn van z'n Facebook het volgende:

"Ik ben er helemaal klaar voor de strijd vandaag tegen @Het_OM wegens negeren / seponeren van kindermisbruik-netwerken onder beleid van @Demmink en nog een paar van die ratjes."

Luister naar de telefoongesprekken in de onderstaande video en laat (indien mogelijk) een serieuze reactie achter onder deze opname. URL video ► https://youtu.be/eugAfWyqnrI

Beluister de onderstaande video!

Klik de bovenstaande video aan, beluister de video en laat een reactie achter onder de video.

Reacties die onder de video inmiddels te lezen zijn:

"Het is duidelijk dat je van de NPO niets hoeft te verwachten. Wel de schijn van interesse ophouden, en dan met 100 excuses komen waarom zij er niets mee doen. Heb je Eric Donk al geprobeerd, van JDTV? Die is ook aardig kritisch waar het Kat & consorten betreft, en weet hoe hij het voor elkaar krijgt om in de rechtbank te mogen filmen. In ieder geval heel veel succes gewenst op de zitting, Robert."

"Ik hoop echt dat 11 mei eindelijk hier iets tegen gedaan word. Er gaat een beerput open dan. Ik vind de mannen behoorlijk terughoudend, ondanks de bewijzen."

"Ze trekken de achterbroek aan, zijn BANG...!!!"

Bestel en lees het boek van Robert van de Luitgaarden

https://www.aquazz.com/Webwinkel-Product-134941909/WEGGEJORIST-%7C-Robert-van-de-Luitgaarden.html


Kinderrechter Theo Rueb

De pedoseksuele kinderrechter Theo Rueb (vicepresident Haagse rechtbank) was een serieverkrachter. Ruebs' collega-Vp Stolk had 'n homoseksuele relatie met kindermoordenaar Hertogs & Beemster (dir. kath. kinderbescherming) verkrachtte Robert vd Luitgaarden!

Tweet van Huig Plug (klokkenluider)

De Haagse rechtbank heeft er in '76 voor gezorgd dat de ouders van Robert vd Luitgaarden uit de ouderlijke macht werden ontheven. Robert @weggejorist1 werd vervolgens door de rechtbank bij voogd André Beemster (St. Kat. Kinderbescherming) geplaatst waar hij 7 jaar werd misbruikt!

https://twitter.com/huig_plug/status/1656583272460169223

De bewijzen ↓

Robert van de Luitgaarden met zijn vader

Robert van de Luitgaarden schreef:

"Hier zit ik op kantoor bij de kinderbescherming met mijn vader die mij een uur mocht zien per maand, een uur later werd ik misbruikt door de directeur Andre Beemster en brak mijn hart vergoed.

Hier lachte ik nog."

Ga ook onderzoek doen, informeer Uzelf!

Steun slachtoffers van seksueel misbruik door dit bericht te delen.