Vertaal deze pagina naar:

RUSLAND TERUG NAAR DE GOUDSTANDAARD

06-03-2022

De huidige siuatie in Rusland


Alle feiten op een rijtje:


De zienswijze van een nuchtere onderzoeker:

1. Rusland heeft geen dollar obligaties meer open staan.

2. Rusland is zelfvoorzienend.

3. Rusland heeft een SWIFT alternatief (samen met India en China).

4. Er is een export stop op Natrium en Phosphat (samen met de Chinezen) wat voor de moderne westerse landbouw een drama gaat worden.

Wel eens aan AdBleu gedacht by the way?

AdBlue is een biologisch afbreekbare vloeistof op basis van water en bestaat voor 32,5 procent uit ureum. Door het op een gecontroleerde manier in het uitlaatsysteem te injecteren, komt ammoniak vrij. Precies daardoor ontstaat een chemische reactie en worden stikstofoxiden (NOx) omgezet in stikstof (N2) en water (H2O).

Raakt de AdBlue volledig op, dan zul je de dieselmotor na het afzetten niet meer kunnen starten!

5. Rusland heeft een relatief lage Staatsschuld.


Nadat de blokkade in het SWIFT systeem de wereld laat zien dat het niet meer safe is als je niet mee speelt gaan er nu automatisch alternatieven komen.


Je ziet nu al nieuwe lijnen ontstaan!


De energieprijzen en voedselprijzen gaan in het westen sky hoog worden. De landbouw in het westen kan niet meer tegen lage kostprijs produceren en ook haar huidig hoge productieniveau behouden. Het is de vraag of het Westen haar burgers nog voldoende kan voeden zoals we dat nu kennen.

De SWIFT sanctie is voor Rusland vervelend maar voor het westen een schot in eigen voet.


Gas en Olie worden onbetaalbaar!


De petrodollar gaat sterk onder druk komen temeer ook omdat het op 'vertrouwen' is gebaseerd. De roebel is nu op goud gerelateerd (we moeten dit nog wel bevestigd zien!) waardoor betaling in de 'lege' petrodollar geen zin meer heeft.

Door het ongelimiteerds bijdrukken van dollars (hoge inflatie!) gaat dat allemaal zich versterken en nu wraken. Met andere woorden het petrodollar systeem blaast zich nu langzaam op. Rusland en ook China gaan betaling in Goud gerelateerde valuta vragen.


Super meesterlijk gespeeld!


Het lijkt wel schaken, maar het is schaakmat voor het westen. Hier gaat het hele financiële systeem onderuit. Alleen nog commodities (voorraden) zullen waarde hebben.

We hopen dat het juist is uitgelegd door de schrijver van dit bericht. Misschien kan iemand de schrijver verbeteren? De decennia lange vernederingen die het Westen heeft ge-exporteerd gaan hun prijs krijgen. Doe je gordels om en je voorraadkast tjokvol. Het westerse Systeem is ten dode opgeschreven.

Geen wonder dat er nu moord en brand wordt geschreeuwd!

Ze weten het... GESARA is coming!

Let wel dit is de interpretatie van een schrijver en laat zich graag een ander perspectief aannemen. Noem het zoals U het wilt schrijft de schrijver van dit bericht. De schrijver vermoedt dat de westerse financiële hegemonie een eind gaat krijgen.

Hoe het er daarna uit gaat zien weet de schrijver niet.

Reacties op social media:


Nou net boodschappen wezen doen... Niet normaal hoe alles duurder is geworden. Bijvoorbeeld tros tomaten € 2,99. Blikje snert, een paar maanden geleden € 0,99, nu € 2,05 !!!


Is de dollar gevallen??

Dat wordt chaos in Europa zoals Martin Vrijland voorspelde.

Wanneer merken we er iets van?