Vertaal deze pagina naar:

SAINT GERMAIN OVER NESARA GESARA

30-08-2022

Het hele Gesara / Nesara plan wordt langzaam en met grote voorzichtigheid uitgevoerd.


Gechanneld op 23 september 2020

IK BEN SAINT GERMAIN


Ik wil dat jullie geloven dat dit financiële plan het bevrijdingsplan zal zijn; het plan dat ieder van jullie in staat zal stellen voedsel op tafel te hebben; overvloedig voedsel, gezond voedsel; dat jullie allemaal een dak boven je hoofd zullen hebben, om je te beschermen; dat jullie allemaal een baan zullen hebben, om de reis van je ziel te lopen.

Dit financiële proces is erop gericht de immense fortuinen te vernietigen van degenen die jullie eeuwen, eeuwen en zelfs millennia lang hebben afgepakt. Het idee hier is om iedereen op zijn reis te helpen, zodat ze kunnen hebben waar ze altijd van gedroomd hebben en zeker kunnen zijn van hun levensreis, die ze nooit zullen hebben. Het implementatieproces is traag, omdat het proces geen gebruik maakt van een bestaande financiële basis. Het systeem is kwantum en wordt gemanoeuvreerd en onderhouden door het Licht. Leeg dus die gevoelens, die gedachten, dat u gestolen zal worden, of dat u niet zult hebben, wat u beloofd wordt.

Begrijp het volgende: het zal niet uw regering zijn, die zal bepalen hoeveel een ieder zal ontvangen, dat is al bepaald. Het zal niet uw regering zijn, die voor de één zal faciliteren en van de ander zal onttrekken. Het werk om alle bankrekeningen in kaart te brengen is al lang gedaan. We weten dus precies wie er allemaal iets van dit project zullen ontvangen. Velen denken misschien dat er een oordeel is over het bedrag dat ieder zal ontvangen. Dit kan nooit egalitair zijn, want als dat zo was, zouden degenen die eeuwig van u gestolen hebben, het ook ontvangen. En zeker, al deze zijn buiten het delen.

De nieuwe munteenheid zal geen van de bestaande munteenheden van vandaag vertegenwoordigen. Het is dus zinloos, dat de ene munt meer waard is dan de andere, want daar wordt geen rekening mee gehouden, bij het delen voor jullie. Alles wordt op een doordachte en uiterst stille manier gedaan. We kunnen niet zeggen dat alle leiders van alle landen het hiermee eens waren, want voor velen helpt alleen het hebben van macht, het hebben van veel geld, oorlogen en superioriteit. Dit is allemaal voorbij. Er zullen geen oorlogen meer zijn op jullie planeet; alle wapens werden ontwapend. Dus er is niets, als gevolg van een poging van het niet-licht om een oorlog uit te lokken, er zal niets gebeuren; de wapens zijn weg.

Als er hier gezegd wordt, dat je gewoon moet vertrouwen. Ik herhaal dit nog eens: wees niet bezorgd over wat er zal gebeuren, want ieder zal ontvangen wat juist voor hem is, afhankelijk van zijn reis. Wij zijn zeer rechtvaardig. Wanneer zal alles gebeuren en tot u komen? Wij kunnen geen data bevestigen of plaatsen; het hangt allemaal af van de implementatie van het systeem wereldwijd, op de hele planeet. De naties zullen ontvangen waar ze recht op hebben en wat zo lang gestolen is, zodat ze kunnen opstaan, zodat ze richting kunnen geven aan hun economieën. Onaangetast door schulden met andere landen, zal dit ophouden. Elk land zal in staat zijn zichzelf te onderhouden naar gelang van wat het produceert, naar gelang van zijn financiële stroom.

Sommige dingen zijn vereist in dit hele proces. Het is niet eenvoudigweg dat landen een grote som geld verdienen, of schuldverlichting, en dat het daar dan bij blijft. Natuurlijk niet; er zal veel aan dit hele proces verbonden zijn. De schoonmaak zal beginnen. Vele industrieën die je vandaag onder totale controle houden, zullen worden geëlimineerd. Beetje bij beetje, alles wat de planeet schaadt en wat het produceert, is voor jullie slavernij, al deze bedrijven zullen vernietigd worden. Dit is slechts een deel van wat er zal gebeuren.

Hiermee wil ik dat jullie beseffen, dat het proces niet snel gaat en niet gemakkelijk is. Het is een langzaam proces. We stellen geen data, we hebben geen manier om ieder van jullie te vertellen, wanneer het zal gebeuren, op jullie niveau. Er zijn veel variabelen in het proces. Ik kan alleen hier en nu zeggen dat de implementatie aan de gang is. Wanneer het zal eindigen, weten we niet; omdat alles, zoals altijd, afhangt van de houding van de gouverneurs, jullie leiders. Alle landen zullen erbij betrokken zijn, maar wees gerust, er zijn er veel die het niet aanvaarden. Dus dit vertraagt zeker het hele proces. Niemand zal worden buitengesloten, de inzet zal over de hele planeet zijn. Dus hoe komt het dat sommige landen niet meedoen? Iedereen moet accepteren.

Je kunt je afvragen: "En als de leider het niet toestaat, zal dat dan gebeuren?" Wees gerust, het project zal worden uitgevoerd. Het heeft geen zin te zeggen hoe, ik zeg alleen dat het zal worden uitgevoerd. Jullie moeten erop vertrouwen dat wij zo'n project van financiële gelijkschakeling van de planeet niet in de handen laten van hen die jullie altijd gemanipuleerd hebben. Jullie begrijpen nog steeds niet, hoe het allemaal zal gebeuren. Dus op dit moment, moeten jullie gewoon wachten en vertrouwen. Iedereen zal ontvangen, sommigen meer, anderen minder. Zoals ik al zei, volgens de wandel van een ieder. "Zal iedereen ontvangen?" Ja, iedereen zal ontvangen, maar sommigen, zoals ik al zei, zullen buitengesloten worden. De "Iedereen" waar ik naar verwijs, staat in relatie tot al diegenen die het verdienen om te ontvangen; al diegenen die altijd benadeeld zijn, in de loop van de tijd en die gedwongen zijn tot ellendige, hongerige, dakloze levens.

Het zal geen gegeven waarde zijn, want er is eenvoudigweg geen ruil. Het werk gaat door. Velen zullen worden overgeplaatst voor de nieuwe industrieën die zullen ontstaan. Denk er eens over na: de wereld zal blijven draaien, de planeet zal blijven produceren. Je hebt nog steeds voedsel nodig. Zoveel zal doorgaan. En wees er zeker van dat alles wat de planeet schaadt, wat vervuilt of wat schade toebrengt aan jullie lichamen, zal worden vernietigd; niet zal bestaan. Dus veel dingen zullen op een andere manier geproduceerd moeten worden. Veel industrieën zullen ontstaan; duurzame industrieën en ten behoeve van het welzijn van de mensheid. Dan zal iedereen een baan hebben; iedereen zal werken aan datgene waarvan hij weet hoe het moet. Degenen die geen aanleg hebben, die een beetje van alles doen, zullen worden opgeleid en werken waar het proces hen plezier brengt.

Niemand anders zal dankbaar werken. Iedereen zal plezier hebben in wat hij doet, want dit is een nieuwe wereld. Er is geen gevoel van opstand; dat kan niet bestaan. Dan zullen de banen volledig aanvaard worden, door degenen die werken en iedereen zal gelukkig werken, omdat ze zullen weten dat ze handelen voor het geheel en iedereen zal het met grote liefde doen. Zo moet het zijn en zo zal het zijn. Er zal nog veel gebeuren voor de gebeurtenis. Veel moet nog worden uitgevoerd op de planeet, voor de gebeurtenis. Dus maak je geen zorgen over data, blijf in balans alsof de gebeurtenis vandaag is, elke dag, laat het nooit tot morgen wachten, want je kunt overvallen worden.

Bereid je altijd vandaag voor; blijf vandaag klaar. En je zult veel zien voor de gebeurtenis. Voorzichtigheid is de beste manier om iets uit te voeren. Wanhoop dat alles zal gebeuren leidt tot chaos. We staan niet stil, we handelen gestaag over de planeet. Jullie weten het niet, omdat jullie media erop staan om het niet te onthullen. Waarom? Om de aandacht van hun macht af te leiden, want jullie letten op alles wat ze zeggen, dus zo manoeuvreren ze jullie. Dus als zij beginnen te zeggen, dat het licht in actie komt, dat het alles op de planeet verandert, dan is dat categorisch toegeven, dat zij hun macht aan het verliezen zijn, en dat zullen zij nooit doen.

Ik zal de dirigent zijn van de nieuwe wereld. Het Violette Licht van transmutatie, zal intens transmuteren van alles; alles wat niet geschikt is, in liefde en licht. En jullie zullen allemaal het Violette Licht in je lichaam hebben, om ieder van jullie te helpen, om in balans te blijven, in de nieuwe dimensie. Vertrouw me. We staan niet stil. Alles is in beweging. En verwacht niet iets te weten van uw media. Wie iets wil weten, moet zoeken. Het heeft betrouwbare bronnen, die alles vertellen wat er gebeurt. Blijf op de hoogte en wacht. De bevrijding is heel dichtbij. We kunnen jou en de wereld niet zomaar verheffen. En de omgeving waar jullie zullen leven?

Je moet gewend zijn om in een nieuwe omgeving te leven, in een nieuw paradigma.

Waar je op elk moment, elke dag, kunt zeggen:

We zijn allen één!


IK BEN SAINT GERMAIN!

En ik ben altijd beschikbaar, voor wie alles wat je dwarszit, wil transmuteren, in liefde en licht.

Vertaling: wakkeremensen.org