Vertaal deze pagina naar:

SLAVEN EN GEHERSENSPOELDEN DOEN ECHT ALLES WAT DE (R)OVERHEID VAN TOPCRIMINELEN AAN HEN OPDRAAGT!

27-09-2023

Ben jij een slaaf of gehersenspoeld?

Heb jij je laten vaccineren met COVID-19 injecties? Dan ben je helaas ook een slachtoffer van de criminele (r)overheid zonder het zelf in de gaten te hebben.

Betaal jij nog steeds belasting aan die criminele organisatie? Dan is de hersenspoeling goed gelukt tot heden. We hebben vanaf 13 mei 1940 te maken met een criminele organisatie die illegaal hun eigen wetten en regels maakt en de bevolking afperst en dwingt tot het betalen van belastingen.


DRINGEND VERZOEK AAN ONZE LEZERS! 

Verspreid de video's in het onderstaande videokanaal zo wijd mogelijk, in het belang van allen, onder familie en kennissen, want we dreigen te worden onderworpen aan een medisch-sociale tirannie die een einde wil maken aan de mensheid.

Opnieuw zijn er overal ter wereld demonstraties, tegen de tirannie van regeringen voor een schijnvertoning die niet langer stand houdt.

Videokanaal: https://www.bitchute.com/alcyonpleiades-du/

Stille derde wereldoorlog

We leven in de slechtste tijden als samenleving en als menselijk ras, want naast het feit dat we in een stille Derde Wereldoorlog leven, waarin miljoenen mensen sterven door een biologisch wapen van bioterrorisme, Covid-19-vaccin genaamd, wat in werkelijkheid een experimentele gentherapie is, die het DNA modificeert, waardoor de mens verandert in een fabriek van schadelijk spike-eiwit, naast het feit dat ze giftige substanties, nanobots en nanotechnologie in de vaccins hebben laten inenten, zoals al is aangetoond.

Maar daarnaast is het ergste dat de meerderheid van niets op de hoogte is, alsof het normaal is dat mensen plots dood neervallen of plots aan ernstige ziekten lijden, niemand doet iets of vraagt iets, ze leven slapend in onwetendheid en lafheid, omdat ze het niet willen weten, ze leven losgekoppeld of gedissocieerd van wat ze denken en de realiteit die ze graag normaal zouden willen zien, maar die niet meer bestaat, alleen het lijden en de pijn van miljoenen.

Daarom hebben de perverse elites in hun duistere agenda een volgende pandemie voorbereid, door middel van de "X-Ziekte" of Covid 2.0, waarvoor ze nieuwe draconische maatregelen zullen willen opleggen, om ons weer op te sluiten om de hele bevolking te blijven vaccineren om ons nog zieker te maken, zodat iedereen zal sterven tot een finale genocide.

Daarom moeten we wakker worden, onderzoeken, uit onze onwetendheid en lafheid komen, het is tijd om wakker te worden en te vechten of allemaal te sterven, want er is geen tijd meer, de mensheid is met veel meer, we zijn met 99% tegen 1% van de onmenselijke elites, en als we wakker worden, de realiteit zien en wat ze met ons willen doen, zijn we nog op tijd om deze laatste strijd te winnen.


Belangrijke boodschap voor de ontwaakten onder ons

Wij merken dat veel mensen die reeds zijn ontwaakt grote frustratie(s) hebben en een grote drang (een wil) hebben om anderen te behoeden cq. te redden van deze criminele organisatie. 


Pas op met het trekken aan een dood paard!

De mensen die zijn gehersenspoeld hebben jarenlang een enorm indoctrinatie programma ondergaan vanaf hun prille jeugd die de COVID-19 injecties tot heden hebben genomen en ook de brave burgers en ondernemers die tot heden nog steeds een groot deel van hun inkomsten als belasting afdragen als gift aan een ANBI instelling zijn gehersenspoeld. Deze mensen zitten allemaal nog in een hele grote bubbel, hun religie is de Staat der Nederlanden fictie (sprookje). Immers jong geleerd is oud(er) gedaan. Dat zit er nu eenmaal met de paplepel ingegoten bij heel veel gehoorzame mensen. 

Deze gehoorzame mensen hebben echt heel veel tijd nodig om te gaan beseffen dat ze jarenlang keihard zijn bedrogen en voorgelogen door de (r)overheid. En als je ze dat nu zou vertellen willen en kunnen ze dat niet eens geloven. Ze willen dat ook niet eens horen. Ze zullen zich ervoor afsluiten en weglopen. Veel mensen kunnen gewoonweg niet ontwaken vanwege de enorme hersenspoeling die ze jarenlang hebben ondergaan door het onderwijs en de omgekochte media (tv en de grote kranten).


Vrijheid en verantwoordelijk nemen

Veel mensen weten geeneens wat vrijheid, eigen keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen is. Zelf nadenken met zelfvertrouwen missen de meeste gehersenspoelden (zombies). Eigen keuzes maken kunnen ze niet. De waarheid is eigenlijk, ze hadden geen mRNA gifspuit nodig, want ze zijn al 100% slaaf en doen alles al wat de (r)verheid van topcriminelen aan hen opdraagt en dat weten ze ook. Alleen vertellen ze dat niet aan jou of anderen.


Wat is de oplossing?

Door zelf het goede voorbeeld te laten zien hoe het ook anders kan. Veel ontwaakte mensen zijn nu bezig met humanitaire projecten met eigen lesprogramma's voor opgroeiende kinderen. Er is reeds een parallelle samenleving op gang gekomen met een eigen voedselvoorziening en huisvesting. 

Ons advies is om je daar op te gaan concentreren, dan gaat onze wereld (samenleving) vanzelf veranderen. Wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan. Koppel jezelf los van het oude slavensysteem, het heeft ons niets anders gebracht dan heel veel pijn en ellende.

NESARA / GESARA

Daar de rijkdom verdeeld gaat worden onder de pioniers en de eigen bevolking zal geld in de toekomst een ondergeschikte rol gaan spelen. Om daar echter te komen zal eerst het systeem om moeten, wat nu aan het gebeuren is.

Het kaartenhuis van de 'New World Order' (lees VN/WEF) staat op instorten en de globalisten, marionetten en acteurs blijven met man en macht de angst de wereld insturen.

Bron: https://t.me/GesaraNederland

Het is een eenmalige kans die de mensheid nu heeft door zelf actie te nemen alles te veranderen in het voordeel van de mensheid zelf. Daarom wordt nu NESARA / GESARA uitgerold om de mensheid te bevrijden uit de tentakels van het oude onderdrukkingssysteem. 

Het gaat er straks ook om wat jij met je nieuw verworven rijkdom gaat doen door de RV en aangekochte buitenlandse valuta zoals ZIM dollars. Klik hier voor meer info.

Je hebt daarna ook de keuze om de corrupte (r)overheid niet langer meer te betalen.

Tip: Laat zoveel mogelijk het oude slavensysteem van de (r)overheid los.

Wij zijn zelf de verandering!

Succes Allen!

Meer info: https://www.freelifeworld.info/