Vertaal deze pagina naar:

STEEDS MEER NEDERLANDERS WORDEN WAKKER!

01-05-2023

Steeds meer Nederlanders doorzien de leugens, ook Ongehoord Nederland met voorzitter Arnold Karskens doorziet de vele leugens, hoera!


3x hoera, hoera, hoera!

Steeds meer Nederlanders doorzien de leugens, ook Ongehoord Nederland met voorzitter Arnold Karskens doorziet de vele leugens, hoera!

Daarom wordt de censuur steeds zwaarder in Nederland, dat ondervindt nu ook Arnold Karskens aan den lijve, de voorzitter van de omroep Ongehoord Nederland. Dat is de reden dat door de zittende orde nu met alle macht en kracht geprobeerd wordt om Ongehoord Nederland van de Nederlandse buis te halen.

Of Ongehoord Nederland moet gaan zwichten voor een grote zak met geld en krijgen dan te maken met de aan hen opgelegde regels, zodat zij ook onder zware censuur komen te staan. Zoals dat reeds bij de andere omroepen het geval is en ook bij vele televisie- en programmamakers.


Wat nu te zien is op de buis is pure propaganda en wat ze eventueel wel mogen of moeten zeggen!

Wie betaalt bepaald is schijnbaar nog steeds aan de orde in Nederland. Nederland is aanvoerder nummer 1 wat pedo netwerken betreft in de wereld. In Nederland kan en mag schijnbaar alles, omdat de top van justitie reeds jarenlang verrot en corrupt is tot op het bot.


Rolodex onderzoek werd ineens stopgezet

Hoge Nederlandse topambtenaren zijn als dader betrokken bij seksueel misbruik en satanisch misbruik van minderjarigen, kinderen en babies. Daarom werd het Rolodex onderzoek stopgezet, omdat er in het onderzoek ineens bekende namen opdoken van hoge topambtenaren.De overheid is zelf de dader, hoe gaan we dat oplossen?

Ga ook onderzoek doen!

Doe ook onderzoek en bestudeer de onderstaande websites.

Wij kunnen de paarden naar het water brengen, maar zij zullen zelf moeten drinken.

Sterkte en Succes met Uw eigen ontwakingsproces!


https://stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

https://www.bart-van-well-foundation.nl/rolodex-onderzoek/

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

https://www.hetanderenieuws.nl/getuigenis-van-nathalie-augustina-misbruik-door-de-top-van-politiek/

Ga ook onderzoek doen in het belang van alle kinderen en toekomstige kinderen!

En ook voor de kinderen die het niet meer na kunnen vertellen.