Vertaal deze pagina naar:

STEUN WOUTER RAATGEVER!

12-07-2021


Wouter zit onterecht vast, laat deze held weten dat je aan hem denkt en steun hem door middel van een kaartje of een mooie positieve brief.

❗️Gegevens hieronder❗️


Wouter van de familie Raatgever
Registratienummer:
11783928
PI Alphen aan den Rijn
Postbus 762
2400 AT Alphen aan den Rijn

✉️✉️✉️✉️✉️✉️✉️✉️✉️✉️


Gaat de Bodegraven-zaak in de doofpot verdwijnen?


Nadat Joost Knevel zijn jeugdherinneringen deelde over een satanisch pedonetwerk, was Bodegraven maandenlang het toneel van protestacties. De burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk wil dat de rust terugkeert in zijn dorp. Hij won het kort geding om het slachtoffer, een journalist en actievoerder de mond te snoeren. Is er sprake van een complottheorie of een doofpotaffaire?


Joost Knevel, een voormalige inwoner van de gemeente Bodegraven, deed op 6 november 2020 aangifte van misdaden die tot zijn zesde levensjaar gepleegd zouden zijn: seksueel en satanisch ritueel misbruik, geestelijke en lichamelijke mishandeling, martelingen en mind-control praktijken. Hij zegt bovendien getuige te zijn geweest van drie kindermoorden. Er zijn drie hoofdverdachten in de zaak: een Bodegraver ('man met het koffertje'), een bevriende arts en een leidinggevende van de peuterspeelzaal en naschoolse opvang. Eén van de verdachten is een publiek figuur die een belangrijke rol speelt in het corona-beleid. De zaak zorgt dan ook voor veel onrust en de maatschappelijke belangen zijn groot.

Joost zocht in de zomer 2020 contact met journalist Micha Kat, die samen met Wouter Raatgever de zaak onderzocht en verslag deed van zijn verhaal. In het najaar van 2020 probeerde Joost Knevel meermalen vergeefs aangifte te doen bij het politiebureau. Dit door onder andere iemand te machtigen, omdat hij zelf in Spanje woont. Uiteindelijk stuurde hij zijn schriftelijke aanklacht naar vier procureur-generaals. In zijn aangifte noemt hij de namen van meerdere (mogelijke) getuigen. Hij hoopte dat het OM contact met hem zou opnemen om een uitgebreide getuigenis af te leggen, maar hij hoorde maandenlang niets.


Lees verder op de onderstaande website >>

https://www.ellaster.nl/2021/07/11/gaat-de-bodegraven-zaak-in-de-doofpot-verdwijnen/FREE WOUTER RAATGEVER!


Wees zelf de eye-opener voor de bevolking!