Vertaal deze pagina naar:

THE GEORGIA GUIDESTONES ZIJN VERNIELD DOOR EXPLOSIEVEN? OF DOOR DIRECT ENERGY WEAPONS?

06-07-2022

Het opruimen van de wereldbevolking is in feite de kernboodschap van de stenen. Dit is dezelfde doelstelling als die van de bekende satanische sekte, ook wel bekend als Illuminati.

https://niburu.co/het-complot/17570-heeft-einde-georgia-guidestones-gevolgen-voor-nederland

The Georgia Guidestones werden door eerdere berichtgevingen door explosieven aan stukken geblazen, maar klopt dat wel?

Een explosief dat 'onbekende personen' begin woensdag tot ontploffing bracht, vernietigde een granieten monument in Georgië dat meer dan vier decennia geleden onder mysterieuze omstandigheden werd gebouwd en door staatsfunctionarissen werd gepromoot als 'Amerika's Stonehenge', aldus de autoriteiten.

Het monument, bekend als de Georgia Guidestones, dat ongeveer negen mijl ten noorden van Elberton, Georgia, werd gebouwd, had vier granieten platen die waren verbonden met een middelste pilaar, met een sluitsteen erop.

Maar woensdag rond 4 uur 's ochtends werd een explosief afgeschoten, waardoor "een groot deel van de structuur" werd vernietigd, zei het Georgia Bureau of Investigation in een verklaring. Het onderzoekt de explosie samen met het Elbert County Sheriff's Office.


Steeds meer nieuwe info duikt op, zoals de video van 7 juli, kijk en oordeel zelf!


Onder de video staat de volgende vertaalde tekst (vanuit het Engels):

De Georgia Guidestones lijken niet te zijn gebombardeerd: ze werden geraakt met een direct energiewapen!


"Ik werd vanmorgen wakker en controleerde Jim Stone's website en zijn hoofdverhaal was dat de Georgia Guidestones om 4 uur 's ochtends werden opgeblazen. Niet alle satanische blokkades kwamen naar beneden, maar een flink stuk wel. Ik vraag me af hoe iemand de blokken kon bombarderen terwijl ze 24/7 beveiligingscamera's hebben bij de Guidestones. Hoe dan ook, er is duidelijk een bericht gestuurd naar de demonen die deze bouwstenen hebben neergezet."

VIDEO


Woensdagavond bracht het Georgia Bureau of Investigation bewakingsvideo's uit waarop de explosie werd vastgelegd, waarbij brokken van het monument naar buiten werden geslingerd en stof in de lucht werd verspreid. Kort daarna is volgens het bureau een auto te zien op de beelden die de scène verlaten.

Het zei dat "om veiligheidsredenen" de resterende pilaren "volledig waren gesloopt".

Al meer dan vier decennia torent de Guidestone uit boven een veld, fascinerend en verwarrend voor veel bezoekers. Het is onduidelijk waarom de 19-voet granieten platen daar waren, of wat ze betekenden, en slechts één man beweerde de identiteit te kennen van de weldoener die ervoor betaalde.

De man, Wyatt Martin, beweerde dat een andere man die de naam R.C. Christian droeg, in 1979 voor de granieten platen had betaald, na een bezoek aan de stad East Georgia.

"Ik heb een eed afgelegd aan die man, en dat kan ik niet breken", vertelde de heer Martin, die hielp bij het regelen van de regeling voor het monument, in 2013 aan The New York Times.

Hij voegde eraan toe: "Niemand zal het ooit weten."

Elberton, een stad met ongeveer 4.000 inwoners meer dan 160 kilometer ten noordoosten van Atlanta, is de zelfverklaarde graniethoofdstad van de wereld. Volgens het Georgia Department of Economic Development zijn de Georgia Guidestones "Elbertons meest ongewone reeks granietmonolieten."

De granieten platen, zegt de afdeling op haar website, tonen "een tiendelige boodschap die het behoud van de mensheid en toekomstige generaties omarmt in 12 talen." Het dient ook als een astronomische kalender: elke dag om 12.00 uur schijnt de zon door een smal gat in de structuur, waardoor de datum van de dag wordt verlicht.

Bron ► https://www.nytimes.com/2022/07/06/us/georgia-guidestones-explosion.html

Al eerder werden de granieten stenen beklad met leuzen en teksten.


(Zie onderstaande afbeelding).


Alex Jones bracht ook het nieuws naar buiten dat het nieuwe wereldorde / ontvolkings-monument buiten Atlanta, Georgia door explosieven aan stukken is geblazen.

De Georgia Guidestones zijn gegraveerd met tien leidende principes, elk in steen geëtst in 12 verschillende talen van over de hele wereld.

Video ► https://youtu.be/1k4l9mtestE

En bekijk deze video ► https://banned.video/watch?id=62c5bcbb1039166673067479

De 10 Geboden volgens de illuminati


Wat waren de Georgia Guidestones?


De Georgia Guidestones waren de '10 geboden' van de iluminati van de Great Reset die de Globalisten onder leiding van Klaus Schwab (WEF) gepland hadden.

Alex Jones bezocht de beruchte stenen markeringen van de globalisten en legt de Grote Reset uit.

CORONA in het Grieks/Latijn = Kroon.

De "KROON" van de komende?!

C = 3
O = 15
R = 18
O = 15
N = 14
A = 1
--------
666