Vertaal deze pagina naar:

THE GREAT AWAKENING IS COMING SOON!

17-07-2022

Er zullen meer zonne-energieën optreden!


Het Grote Ontwaken is het doel, wereldwijd!


We zijn licht, we zijn liefde, in elke cel van ons lichaam. Onze trillingen en frequenties moeten veranderen, maar het zal niet onmiddellijk zijn, het zal in golven en fasen zijn.

Door: Delores Cannon

.Video ► https://www.bitchute.com/video/8OC2gE3CaJkA/

Tip: Kijk eens goed wat er op de onderstaande afbeelding staat geschreven.

En ga eens googelen en zelf onderzoek doen...

Velen gingen U reeds voor.

Nu bent U aan de beurt om te ontwaken, succes!

Wereldwijde opstand

De wereldwijde opstand komt echt op gang en verspreidt zich als een lopend vuurtje over de hele wereld. De boeren van Canada bereiden zich op dit moment voor, zich verenigend met Truckers en Patriots, maken ze zich klaar voor de FINAL STAND.

Massale protesten hebben over de hele wereld plaatsgevonden.

De macht van het volk tegen slechte regeringen.

Maar de omgekochte media (MSM) blijft de andere kant opkijken.

Ze bijten niet in de hand die hen voedt.

Video ► https://www.bitchute.com/video/RVrOQzHhnFCZ/

Joden en Zionisten

Niet alle joden zijn zionisten en niet alle zionisten zijn joden. Joden zijn slechts 12 miljoen sterk, terwijl er een miljard moslims zijn. De Corporate oligarchen zijn allemaal Khazariaanse maffia (nep-joden/naamstelers) wiens voorouderlijk land zich in de Oekraïne bevindt.

Oekraïne is Khazaria


Vertaalde reacties die te lezen zijn over Trump in de onderstaande video


Een aanrader om even te kijken!


U zult wellicht weer een puzzelstukje van de grote puzzel vinden...Ik had het zo mis over Trump! Ik wou dat ik dit eerder had gezien! Ik was zo gehersenspoeld dat ik progressief was, het is misselijkmakend!! Ik heb spijt dat ik een cent aan de linkerkant heb gedoneerd! ugh wat een dwaas was ik.. niet meer, vanaf nu zal ik vechten om AMERIKA WEER GROOT TE MAKEN!!!


Een van de meest ongelooflijke, tot nadenken stemmende films die ik ooit heb gezien. Ontroerde me tot tranen. Ik zou in een oogwenk afstand doen van mijn Britse staatsburgerschap om Amerikaan te worden, zo simpel is het. Patriotten blijven vechten, we kunnen niet toestaan dat dit voor onze ogen gebeurt met een eerlijke waarschuwing... VECHTEN, VECHT, VECHT... & God zegene de Verenigde Staten van Amerika! 🇺🇸


Wauw! Wat een geweldig filmpje!!! Ik ben nu aan mijn 3e horloge vandaag! 2x gekeken tijdens het maken van Thanksgiving-diner. Ik nam de rode pil tijdens quarantaine en leer nog steeds vanuit een ander perspectief. Ik ben mijn hele leven liberaal geweest, maar begon voor mezelf te denken en zag de leugens. Ik heb hier veel geleerd. Uitstekende bewerking! Ik kan niet geloven hoeveel ik van onze president Trump hou, gezien waar ik een paar maanden geleden was! Mensen moeten het zelf uitzoeken, net als ik. Ik denk dat hoe meer we duwen, hoe meer ze zich verzetten tegen wat ik deed. Goed werk! Dank je!


Ik wil je feliciteren Bonfire Guy!!!
Ik ben een vroege responder, 30 jaar nu. Ik ben zo opgewonden om getuige te zijn van dit allemaal spelen!!! Je video's zijn uitstekend en ik heb een paar nieuwe puzzelstukjes geleerd die ik nog niet eerder had gezien!!!

Bravo!!! ✌🏽💜🖖🏽🙏🏽🐙

NCSVIC!! WWG1WGA!!


Dit is het laatste stukje van de puzzel in mijn onderzoek om de chaos en desinformatie te begrijpen. De tijdlijn en bijbehorende feiten worden ondersteund door bewijs. Het is een opluchting om te weten dat mijn instinct kan worden bevestigd. Het helpt me ook om slechte acteurs en gekke theorieën te identificeren die duidelijk DS-pogingen zijn om Amerikanen te controleren en ondergeschikt te maken.

Dit is een MUST SEE-video voor alle waarheidszoekers!

Dit was de laatste rode pil voor mij - net toen ik de hoop verloor.

Het verbindt alle punten die ik niet begreep!

Bedankt van een DC-insider die door de bomen het bos niet meer zag. Ik wil mijn vader op Vaderdag mijn excuses aanbieden omdat hij hem niet geloofde en niet voor hem opkwam voordat hij stierf in 2013.

Hij vertelde me dit alles en ik lachte.

Toen kreeg hij de diagnose ALS en stierf.

Vergeef me alsjeblieft, papa.

Dit is een MUST SEE-video voor alle Waarheidszoekers!

WWG1WGA