Vertaal deze pagina naar:

THE SIMPSONS KUNNEN VOORSPELBAAR ZIJN OMDAT ZIJ HUN EIGEN DRAAIBOEK MAKEN

23-09-2022

De schrijvers van Simpsons zijn vrijmetselaars (free masons) en konden tot heden daarom griezelig nauwkeurige "voorspellingen" doen.


WEET EN BESEF DAT:


Alle gebeurtenissen vooraf door hen werd bepaald en aangestuurd.

Het heeft dus NIETS met "voorspellen" van doen maar ALLES met "mededelen".

Volgens hun redenatie ontvangen ze dan geen karma, omdat ze alles vooraf aankondigden.

Wie zijn the Simpsons?


De reeks draait geheel om de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. De serie was een vroege hit voor Fox Broadcasting Company en is wereldberoemd. Het televisieprogramma bestaat inmiddels uit 33 seizoenen met in totaal 728 afleveringen.

Homer ontdekt dat Lenny en Carl iets voor hem verbergen. Hij volgt hen en ontdekt dat ze deel uitmaken van een geheime broederschap , de steenhouwers . Deze vereniging regeert de wereld en haar leden genieten meerdere privileges. Homer probeert daarom met alle middelen in de samenleving te komen. Na zijn mislukking bekent hij tegenover zijn familie dat als hij absoluut in deze samenleving wil komen, dit grotendeels komt doordat hij zijn hele leven in de clubs is geweigerd. Op dit punt onthult zijn vader dat hij ook een steenhouwer is , wat Homer het recht geeft om in de samenleving te komen.

Na een inwijdingsritueel is Homer eindelijk een van de steenhouwers . Het kan zo profiteren van de vele voordelen die zijn leden genieten, in het bijzonder de vele alcoholische avonden waarvoor ze zijn uitgenodigd. Tijdens een formeel diner vernietigt Homer de heilige boekrol van het bedrijf en veegt ermee zijn neus af en snuit hij. Nu hij verbannen is, moet hij naakt naar huis terugkeren, geketend aan een rots. Als hij de kamer verlaat, ontdekt "nummer één" een moedervlek op het lichaam van Homerus, in de vorm van het bedrijfsembleem: hij is de uitverkorene die door profetie is aangekondigd.

Homer wordt daarom de nieuwe grote leider van het bedrijf. Maar onder zijn bewind nam het snel af. Zo erg zelfs dat hij uiteindelijk alleen is, met apen als enige leden, terwijl de voormalige leden een andere vereniging hebben opgericht "verboden voor Homers".

De broederschap van steenhouwers is een parodie op de broederschap . De broederschap van steenhouwers wacht op een uitverkorene, van wie zij geloven dat hij hen naar eeuwige glorie zal leiden. De organisatie is onderverdeeld in loges, en leden dragen zowel lodge-nummers als een wereldnummer. Er is een internationale lodge, waaronder George Bush , meneer T en een aantal zeer belangrijke mensen. De oorsprong van de broederschap is erg vaag: de meesters van Loge 924 verklaarden in een aflevering dat ze de duizendhonderdste verjaardag van hun broederschap vierden.

Het principe van de broederschap lijkt complex: toegang geven tot absolute kennis aan degenen die daartoe in staat zijn. Maar de broederschap wil vooral drinken en tafeltennissen ... Bovendien genieten de leden van de broederschap bepaalde privileges, dus hebben Lenny en Carl parkeerplaatsen vlak naast de ingang van de fabriek, waar Homer parkeert vlak achter zijn huis, in trillende stoelen, niet betalen voor hun drankjes aan de automaat. Evenzo gaat Homerus , na zijn toelating, door een geheime doorgang, gelegen onder de ringweg om niet vast te lopen in de files, door middel van een knop met het insigne van de Broederschap.

Er wordt ons verteld dat alle ondertekenaars van de Onafhankelijkheidsverklaring steenhouwers waren. Maar de groep werd ontbonden, nadat was geopenbaard dat Homer de uitverkorene was vanwege een moedervlek; hij maakte snel machtsmisbruik en de groep wordt nu "de broederschap van verboden homers" genoemd.

Bron ► https://nl.frwiki.wiki/wiki/Homer_le_grand

UITLEG OVER VRIJMETSELARIJ


De aanwezigheid van vrijmetselaars op hoge posities in de samenleving is niet iets om grappen over te maken, zoals tegenwoordig zo vaak (waarschijnlijk opzettelijk) gebeurt. In de bestuurlijke top zijn zij namelijk in staat om te beslissen over Uw leven en Uw toekomst, terwijl U het niet weet en waarschijnlijk niet wilt. Vooral in zuidelijke landen is het lidmaatschap van de vrijmetselarij min of meer de enige manier om aan een goede baan te komen. De zuidelijke landen, te beginnen met België, leveren daardoor relatief veel vrijmetselaars voor bijvoorbeeld het Europese Parlement en de Europese Commissie. De invloed van de vrijmetselarij betreft dus het Nederlandse openbare bestuur en de niet-gouvernementele organisaties maar vooral het bestuur op het niveau van de Europese Unie. Bedenk daarbij dat de meeste nieuwe regelgeving tegenwoordig vanuit de Unie komt.

Mark Rutte is een hoge graad Vrijmetselaar en grote leugenaar!
Mark Rutte is een hoge graad Vrijmetselaar en grote leugenaar!

Wat is de Vrijmetselarij?


De vrijmetselarij is voortgekomen uit de bouwcorporaties van de middeleeuwen en ontleent daar haar naam aan. De vereniging is in haar huidige organisatievorm drie eeuwen oud; na de oprichting van de Vrijmetselarij in 1717 in Londen, werd, met hulp van de vrijmetselaren uit Engeland en Frankrijk, al in 1734 in Den Haag de eerste Nederlandse loge opgericht. Dat gebeurde in het logement Lion d'Or, het latere House of Lords, dat in 1986 werd afgebroken in verband met de nieuwbouw van de Tweede Kamer.

In 1735 volgde de oprichting van een tweede loge, daarna van meer loges, ook in andere steden van Nederland. Al snel werden ze verdacht van Oranjegezindheid en werden de loges al snel, door de patriottistische Staten van Holland verboden. Men vond het vreemd en verdacht dat mannen van verschillende politieke signatuur en kerkelijke gezindheid zich in één organisatie verenigden.

Vrijmetselarij is geen godsdienst, noch een ideologie of levensbeschouwing; volgens de Orde zélf, is het zeker geen sekte of geheim genootschap. De Orde van Vrijmetselaren is naar eigen zeggen, een democratische vereniging, waarvan de leden officieel streven naar 'verdieping van inzicht'. De vrijmetselarij onderscheidt zich van andere organisaties op dat terrein, naar eigen zeggen, door haar bijzondere methode van werken. x Zij maakt daarbij gebruik van symbolen en rituelen, die op zinnebeeldige wijze de levensloop van de mens uitbeelden.Deze symbolen zijn hulpmiddelen, die het overbrengen van gedachten of gevoelens ondersteunen, omdat die vaak moeilijk onder woorden te brengen zijn.


De website van de Vrijmetselarij hierover:

"In ons dagelijkse leven bedienen we ons onbewust van talloze symbolen, waarvan iedereen meteen de bedoeling begrijpt: een bos bloemen, de trouwring, de nationale driekleur, het kruis, een handdruk, enz. Voor vrijmetselaren is hun symboliek een taal die zij verstaan, waar ter wereld zij elkaar ook ontmoeten. Waar het gesproken of geschreven woord misverstanden kan veroorzaken, schept die gemeenschappelijke symbolentaal eenheid tussen mensen met totaal verschillende maatschappelijke achtergronden, opvattingen en karakters."

Handgebaren van Vrijmetselaars
Handgebaren van Vrijmetselaars


De Elitaire Globale Elite had tot heden de macht


Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om een pandemie zoals het coronavirus, vluchtelingen, militaire missie´s, oorlogen, economische programma's of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van 'ultrageheime' transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

De transnationale superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite, die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën. Hun einddoel is een superstaat, ofwel een technocratische werelddictatuur die ze 'vriendelijk' de 'Nieuwe Wereldorde' noemen. Deze, achter de schermen heersende elite, bepaalt niet alleen wat politici op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek, maar ook wat media mogols, financiers, industriëlen en de leiders van terroristische organisaties moeten doen en vooral laten. Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken dient lid te worden van de superloges.

Stijgen op de politieke ladder is onmogelijk zonder deel uit te maken van één of meerdere van deze superloges. Alle hoge politici uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de superloges. Niet alleen Vladimir Poetin, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Tony Blair, George W. Bush, Hillary Clinton en Barack Obama, maar ook Jan Peter Balkenende, Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem zijn lid van de superloges.

Bron ► https://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/geheime-genootschappen/over-de-gehackte-vrijmetselarij/Ken je Vijand, informeer jezelf!

De Bohemian Grove in 1967


Op de bovenstaande linkerfoto (de Bohemian Grove in 1967) zitten reeds TWEE toekomstige Amerikaanse presidenten Ronald Reagan (1981 - 1989) en Richard Nixon (1969 - 1974) bij elkaar, aan weerskanten van de staande voorzitter.

Op de bovenstaande rechterfoto (barbecue bij George Wallace in 1983) ziet U opnieuw al TWEE mannen bij elkaar die later nog als Amerikaans president gekozen moeten worden, Bill Clinton (1993 - 2001) en George H.W. Bush (1989 - 1993).


De kans op twee dergelijke gebeurtenissen is statistisch gezien nihil, als U uitgaat van bijvoorbeeld vele tienduizenden Amerikanen (partijleden, bestuurders) verspreid over het land die onafhankelijk van elkaar bij achtereenvolgende presidentsperiodes democratisch gekozen zouden kunnen worden.Tip: Lees de onderstaande tekst eens heel goed door.

De twee foto's zijn alleen verklaarbaar met de veronderstelling dat Amerikaanse presidenten steeds gekozen worden uit dezelfde zeer kleine groep van ingewijden van misschien enkele honderden mensen. Bij ingewijden moet U denken aan geheime broederschappen of genootschappen zoals de vrijmetselarij.


Statistisch onverklaarbare foto's
Statistisch onverklaarbare foto's


De Vrijmetselaarshanddruk


Vrijmetselaars herkennen elkaar via onder andere een bepaalde en in het geheim afgesproken handdruk. Zij hebben de eed afgelegd om elkaar te helpen, waardoor zij gemakkelijk in het geheim aan de top van het openbare bestuur terechtkomen. Voor de bouwwereld geldt overigens hetzelfde. In het alledaagse leven zult U zelden een gewone vrijmetselaar tegenkomen. Als U iemand een keer een vrijmetselaarshanddruk ziet geven, is het waarschijnlijk direct een professor, burgemeester, partijvoorzitter, minister of president.

Een gewoon iemand zal verder niet zo snel zeggen dat Nederland moet worden opgeheven of dat ons land meer islam nodig heeft. De hooggeplaatste (vermoedelijk) vrijmetselaars dragen echter vaak een opvallende boodschap voor meer islamisering, internationalisering of massale immigratie uit. Hoort de islam bij Europa? "Sinds 2000 jaar, ja." Aldus Europees commissaris Frans Timmermans. "De weg om uit de crisis te komen is een nieuwe verschuiving van macht naar de Europese Unie en de Europese instituties," aldus fractievoorzitter Guy Verhofstadt in het Europese Parlement. "Wir schaffen das," aldus Bondskanselier Angela Merkel toen honderdduizenden economische vluchtelingen vanuit Afrika en het Midden-Oosten probeerden binnen te dringen in Duitsland.


Vrijmetselaarshanddruk (duim naar beneden geknikt over de knokkels van de tegengestelde hand) vanaf rechts gegeven door voormalige Amerikaanse president Barack Obama aan Libische leider Moammar al-Qadhafi (links) en door voormalige premier van Engeland Tony Blair aan paus Benedictus (rechts); president Obama heeft zich op een zeer opvallende wijze ingezet voor de islam, Tony Blair heeft verschillende keren letterlijk opgeroepen om tot een nieuwe wereldorde te komen

Links geeft paus Franciscus een normale handdruk aan Turkse president Recep Erdogan en rechts een vrijmetselaarshanddruk (duim naar voren over de knokkels van de tegengestelde hand) aan de Engelse koningin Elizabeth; de paus heeft meerdere malen opgeroepen om meer Afrikaanse economische vluchtelingen op te nemen in de EU

Bron ► https://www.pimvankesteren.nl/440392285

Tip: Bestudeer de bovenstaande website eens, zodat U meer inzicht krijgt.

Dan gaat U steeds meer begrijpen van deze wereld.