Vertaal deze pagina naar:

TIME FOR CHANGE!

11-03-2024

Onze aarde/wereld heeft een vlak oppervlakte, afgewisseld met bergen en dalen, water is waterpas, bereid je voor op "The Great Awakening".

Was er vóór het jaar 1800 een elektrisch magnetisch wereldimperium dat gebruik maakte van de oneindige ether op onze aarde (röntgenvibes van de maankaart van de zwarte zon van de kosmos)? Jazeker. Foto's van Azië met elektrische gebouwen? Jazeker. Denk na, het is nu tijd voor de grote verandering in jouw eigen aardse leven.

Beluister en bekijk de onderstaande video, het zal zelfs je eigen fantasie gaan overstijgen.

Beluister het onderstaande spraakbericht van Ron Visionair, zeer interessant!

Uitleg over de kaarten

Er zijn 177 werelden achter de ijsmuur

Helemaal in het begin zijn de Anunnaki, die ons regeren, de reptielen slechts hun loopjongens, ze zijn maximaal demonisch, ondergronds en interdimensionaal, maar in opdracht van de Anunnaki om de mensheid te controleren, wat ze ook doen, maar slechts voor een zeer korte tijd.

In de onderstaande video is alles gemaakt om er mooi uit te zien...

Beeldvorming van de Anunnaki

Informatie om zelf te lezen en te bestuderen:

Er is nog nooit een mummie gevonden in een piramide, ra ra hoe kan dat toch?

Er is nog nooit een mummie gevonden in een piramide!

Niet eens artefacten die de farao's meekregen naar de andere kant. Mummies van farao's liggen in de koningsvallei. Niet in piramides. Waarom de meeste reguliere wetenschappers geloven dat piramides graven van farao's waren? Omdat er grote stenen kisten gevonden zijn die met enige fantasie lijken op grafkisten. En omdat er een muur met hiërogliefen is gevonden in een van de piramides waarin staat dat de farao de koningskamer gebruikte om naar andere werelden te reizen. Archeologen namen aan dat daarmee het dodenrijk werd bedoeld. Maar andere werelden kunnen ook andere planeten zijn. Of andere dimensies. In een wetenschappelijk paradigma waarin andere bewoonbare planeten en andere dimensies niet bestaan is het logisch dat de aanname werd gedaan dat de dood bedoeld werd. Maar tegenwoordig weten we meer. Voortschrijdend inzicht.

Piramides zijn waarschijnlijker gebouwd voor deze drie toepassingen:

1. Communicatietools met andere planeten en dimensies

2. Energiecentrales voor vrije energie

3. Plaatsen van heling en genezing door de krachtige energie

Het lastige (en begrijpbaar) is dat geen zichzelf respecterend regulier wetenschapper zich zal wagen aan andere bewoonde planeten en dimensies en vrije energie. En de farmaceutische industrie zal heling en genezing door energie niet zomaar accepteren. Een dilemma dus…  En een kwestie van tijd. Hoeveel tijd weten we niet, maar er komt een dag dat de reguliere wetenschap de werkelijkheid inhaalt en gaat beseffen waar piramides echt voor gebouwd zijn. 

We wachten rustig af tot ze zover zijn. En vertellen ondertussen onze waarheid. 

Bron tekst: Robert Boerman.

Als mensen zouden kunnen zien wat er boven onze hemel gebeurt, zouden ze niet langer bang zijn. Nu worden we allemaal heel zorgvuldig beschermd.

Enorme interstellaire vloten verdedigen de aarde en bevrijden haar van alle opdringerige krachten. Deze opdringerige krachten hebben hier geen basis meer. Ze mogen niet meer omdat ze de grens hebben overschreden. Nu moeten ze hierover verantwoording afleggen aan de Galactische Alliantie.

Zij moeten zich verantwoorden voor misdaden tegen de menselijkheid op aarde. Ze staan op het punt te worden gepakt en uit dit sterrenstelsel geëscorteerd.

Het is een operatie die lang geleden is begonnen, maar nu midden in de voltooiing ervan zit.

Terwijl de Alliance Wise Elders contact hebben met een aantal topmensen in onze samenleving, die nu zullen worden opgeleid, om door te gaan met de komende veranderingen.

Wees nergens bang voor. Er gebeurt iets dat de planeet Aarde voor altijd zal veranderen.

Een totale heropleving │ Multidimensionaal │ Galaxy.

GROTTEN EN TUNNELS

Grotten en tunnels 

Mensen denken dat dit een aantal toeristische attracties zijn, want zulke grotten en tunnels zijn leeg en mensen zien alleen de ingang en een beetje van hun. Dit is de truc.

Deze tunnelinfrastructuur gaat onder de oceanen, de geheime heersers die er toegang toe hebben, hebben net de locatie van de ingangen naar deze tunnels veranderd.

Soms ligt de verandering op minder dan een kilometer afstand van de bekende ingang, daarna gaat de tunnel duizenden kilometers onder de grond en verbindt hij als spinnenwebben bijna alle continenten en landen.

Naast elites, menselijke replica's, de zogenaamde aliens of grijze en reptielen ook. Niet iedereen kan veranderen en eruit zien als mens, daarom leven en regeren ze nog steeds vanaf daar.

Bron tekst: Robert Boerman

- Aan dit artikel wordt momenteel geschreven -

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN