Vertaal deze pagina naar:

TOEKOMSTIGE LENINGEN AAN DE OEKRAINE WAAR UW BELASTINGCENTJES HEEN GAAN OM DE CORRUPTIE IN STAND TE HOUDEN, STOP DAARMEE!

08-11-2022

En die leningen kennen we nog wel van Griekenland, of zijn we dat alweer vergeten? Wakker worden!'Iedere cent komt terug'

Wanneer dan?

Wakker worden!


Het geld verdwijnt in de zakken van de aartsleugenaars die zodoende de corrupte in stand kunnen houden! De EU is reeds ter ziele! En nu wordt er geleend aan een van de meest corrupte landen ter wereld door EU-commissie, IMF en ECB?


Nogmaals, Wakker worden beste mensen!

U wordt weer voor de gek gehouden!


"De voorzitter van de Europese Commissie, Von der Leyen, heeft president Zelenskiy laten weten dat ze de komende week een plan zal presenteren voor aanzienlijke EU-reddingsoperaties van 1,5 miljard euro, in totaal tot 18 miljard euro om de prioritaire behoeften van Oekraïne in 2023 te dekken. vorm van zeer gunstige lange termijn leningen en zal de hervormingen in Oekraïne ondersteunen die nodig zijn op weg naar toetreding tot de EU. Het EU-bijstandsprogramma moet ook vergezeld gaan van soortgelijke steunmaatregelen van andere grote donoren."


Von der Leyen beloofde ook Kiev maximale hulp te verlenen bij de voorbereiding op de winter en bij de verlenging van de graandeal met Rusland, die in de tweede helft van november afloopt. De EC zal volgende week haar voorstellen voor het financiële hulpplan voor Oekraïne voor 2023 presenteren, zei von der Leyen op Twitter.

"Goed telefoongesprek gehad met president [van Oekraïne Volodymyr] Zelensky. Positieve ontwikkeling van de gebeurtenissen: volgende week zullen we een plan voor financiële steun voor Oekraïne voor 2023 voorstellen", zei ze.


Het hoofd van de Europese Commissie kondigde voor het eerst een plan aan om Oekraïne een hulpprogramma ter waarde van € 18 miljard te verstrekken tijdens een donorconferentie voor Oekraïne in Berlijn op 25 oktober. Ze zei dat de Europese Commissie begin november voorstellen zal indienen voor de toewijzing van deze hulp, die zal worden gebruikt om de begrotingsbehoeften van Oekraïne in 2023 te dekken. Tegelijkertijd heeft Kiev volgens Von der Leyen € 3-5 miljard per maand nodig om de begrotingsstabiliteit te handhaven, dat wil zeggen van € 36 tot € 60 miljard per jaar.

Om de ontbrekende fondsen te dekken, riep Von der Leyen westerse landen en internationale financiële instellingen op "om genereuze hulp te verlenen aan Oekraïne" en zei dat de Europese Commissie klaar is om "het secretariaat te worden voor de verdeling van internationale hulp aan Oekraïne". Ze benadrukte ook dat Kiev alleen hulp kan krijgen onder de voorwaarden van het doorvoeren van "hervormingen die nodig zijn om tot de EU toe te treden".


Bron: https://tass.ru/ekonomika/16257063/amp


(Marina Plekanova)

Vrij vertaald vanuit Tass.

(PS. Er is geen reden om aan te nemen dat dit fake-nieuws is)


Een eerder bericht van 18 mei 2022:

https://www.nu.nl/economie/6201524/europese-commissie-geeft-oekraine-lening-van-9-miljard-euro.html

WAKE THE FUCK UP


Wakker worden, ga ook onderzoek doen!