Vertaal deze pagina naar:

TRANSFORMATIE VAN DE PLANEET AARDE; TERRA IS NIET LANGER EEN GEVANGENISPLANEET!

16-11-2023

Er is ondertussen een Keerpunt geweest in onze huidige geschiedenis!

In een wereld gehuld in mysterie heeft zich stilletjes een transformatie van kosmische proporties voltrokken, verborgen voor de waakzame ogen van de reguliere samenleving. 

De verwijdering van het Archon Etherische Raster, een raadselachtige energetische structuur die onze planeet omringt, is zojuist voltooid. Deze monumentale gebeurtenis markeert een keerpunt in de geschiedenis van de mensheid, nu de ketenen van het laagfrequente bestaan eindelijk worden verbroken, waardoor talloze zielen hun reis naar verlichting en spirituele vrijheid kunnen beginnen. 

In dit artikel duiken we diep in het fascinerende rijk van het Archon Etherische Raster, de implicaties ervan, en de ongekende transformatie die nu aan de gang is.

Bron: https://operationdisclosureofficial.com/2023/11/20/removal-of-the-archons-etheric-grid-around-the-planet-is-now-complete/

De VERWIJDERING van het Archon Etherische Raster Rond de Planeet is NU VOLTOOID!

Het Archon Etherische GRID was een energetische structuur rondom de planeet. In wezen wordt een traliemuur (etherisch) vergeleken met gevangenistralies in de fysieke wereld. De energie werd onttrokken aan de Leylijnen over de hele planeet en naar boven gericht naar dit NET. Dit hield de energie van de planeet in een steeds lage frequentie!

De derde dimensie is een bereik van frequenties, en onlangs heeft de mensheid bijzonder dichte energieën ervaren aan de onderkant hiervan. Alleen die ZIELEN die hun ZIELENMISSIE hadden volbracht... waren Puur LICHT en hadden GEEN Onvolledige Lessen of Beproevingen om doorheen te werken... Zouden door het NET komen!

Dit is MONUMENTEEL nieuws... want het maakt de OVERGANG van velen mogelijk... ZIELEN naar OVERGANG naar Huis!

Binnen GODDELIJKE LIEFDE & LICHT.

RRR_GreatMindsByDesign - Bron: https://twitter.com/JackStr42679640/status/1725067326230540319

De planeet Aarde, Terra, is niet langer een gevangenisplaneet!

Voor degenen die zich hier bewust van zijn geweest, zou dit een enorme opluchting moeten brengen. Voor degenen die dit voor de eerste keer lezen – het spijt ons te moeten melden dat de dingen veel uitdagender zijn geweest dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Gelukkig niet langer. (bron).

Lees de Nederlandse vertaling verder in de onderstaande link.