Vertaal deze pagina naar:

TROONREDE 2021

11-09-2022

Je ziet toch dat deze man dit voorleest alsof hij onder schot wordt gehouden door iemand!


Richie Hill schreef als reactie onder de video:

Je ziet toch dat deze man dit voorleest alsof hij onder schot wordt gehouden door iemand!

Zo van: "Jij leest dit hier netjes voor of dit zal gebeuren met je familie!"

Het zal later misschien wel een spannende film opleveren!

Man man man, wanneer gaat deze soap stoppen?

Veel sterkte aan iedereen!


Link video ► https://youtu.be/RjocOMpWCgU


Reacties van kijkers onder de video:

Ik zou ook nerveus zijn als ik wist dat ik een door iemand anders geschreven briefje moest voorlezen met zoveel misleidende informatie.

Treffend, de Koning richt zich tot de leden ven de Staten Generaal. Maar de uitgesproken maatregelen treffen vooral de bevolking en niet deze zelf benoemde elite.

'Corona piramide' wel een erg treffende verspreking... Zowel occult als daadwerkelijk zichtbaar. Daarbij sowieso wel veel gestotter en versprekingen. Zou het ze wat heet onder de voeten worden?

Allemaal netjes voorgelezen Willem. Wat zullen je oma en moeder trots op je zijn. Hoe je het volk in de steek laat. Misbruik maakt van je positie en alles doet wat ons verboden is of wordt afgepakt. Hoe je toekijkt hoe het land kapot wordt gemaakt door een demissionair kabinet. We hadden voor de inhuldiging vertrouwen, maar "wonderlijk" genoeg is het gehalveerd.

Slaap lekker Willem.Momenten uit de Troonrede 2021


Ze zijn allemaal van de corona leugens op de hoogte!

De vele gezichten spreken boekdelen!

Ze spelen echter allemaal het toneelspel mee.


Iemand schreef:

De echte Willem is al naar de eeuwige jachtvelden. U ziet een clone. Deze wisseling is gebeurd, toen U Willem voor het eerst zag met een baard. Ik geloof 2 jaar geleden.


Bericht van "Het Hiernamaals"


11 september 2022 = 11+2+2+2 = 17

GTB 692 B = 6+ 9 + 2 = 17

Telegram kanaal ► https://t.me/Gerrit_Brendel


17 DAGEN ROUW VOOR HET "HEMELEN" VAN EEN SATANISCHE CABAL LEIDSTER

(Waarom 17 dagen?)Oh, Oh, wat zegt hij nou weer.

Dat kun je toch niet doen...

Het is Royalty.


Ja, Ja, ik kan dat wel wat ik heb niets met de Royalty puppets, die omgekochte soort van opgepoetste gouden kalveren, net zoals vroeger de joden deden. Het aanbidden van symbolieken.

Het onzinnige bewieroken van zo'n uit Duitsland afkomstig geslacht. Net zoals onze Oranjes. Ook zij hebben in het verleden het koningsschap gekocht. En wat zien wij. Door verveling en arrogantie en door het Herrengevoel. Zijn zij verworden tot satansaanbidders, kindermolesters, homofielen en pedofielen. Met al over de place satanische symbolieken.

Wat hebben wij er aan. Wat heeft bijvoorbeeld Alexander gedaan om het Nederlandse Volk te beschermen tegen landverraders. Ons beschermen tegen economie vernietigers, beschermen tegen gefingeerde, uit de duim gezogen Pandemieën. En hun meedogenloze kwaaddoende spuiten. Wat hebben zij gedaan, als koning van een Volk. Je hoort hen niet, je ziet hen niet. De hele club maakt hun konings- en koninginnenfuncties te schande, daar zij het Volk laten stikken en zelfs vluchten, toen de Duitsers ons land binnen vielen in 1940. Daarmee hun recht op de troon verspelend.

En later, na het lijden van het volk, weer fluitend terug te keren en net te doen of er niets aan de hand is geweest. Terwijl dat wettelijk niet was toegestaan. Later heeft Bernhard ons tot schande gemaakt voor de hele wereld, door bedelbrieven en bedreigingen aan Lockheed te schrijven. (Zie het boekje: Tussen Lockheed en I.G. Farben). Tijdens de oorlog werd hij niet vertrouwd door de geallieerden, omdat hij ook deel uitmaakte van de M8 geheime spionage groep van I.G. Farben.

En wat zagen wij aan de overkant van de Noordzee. Een Queen, die alles deed om te voorkomen dat Charles als kindermolester op de troon zou komen. En bij onze zuiderburen waar een lid van de Belgische Royals werd gesnapt aan de grens van Zwitserland met gestolen vliegtuig ontwerp tekeningen van de Franse Mirage. Dan de buiten echtelijke kinderen van Bernhard, van Boudewijn en Charles. Die naaiden ook in het rond waar zij maar konden... Moeten zij weten... Is hun zaak, maar het geeft geen betrouwbare indruk... Van Royalties, meer van: "Pas op, die moet je in de gaten houden".

En wij hen maar vereren. Flikker de krentemikken maar achter de rodondendrons is zeer gepast, (Wim Zonneveld). Maar het prins en princessen sprookje gaat door. Het kost veel geld en wij hebben er geen moer aan. Het is een oud stoffig gebruik uit de middeleeuwen met koningen en ridders, met kastelen en martelkamers. Zogezegd volledig uit de tijd geplaatst en totaal overbodig.

Hun lege onzinnige en bejubelde functies zijn allang achterhaald en uitgehold.

Maar er zijn nog altijd mensen, die zo'n zogenaamd sprookje koesteren, daar is niets mis mee. En het is leuk voor de kinderen. Het past in hun verhaaltjes voor het slapen.

Voor hen zeg ik:

"Welterusten, de oogjes dicht en de snaveltjes toe, slaap lekker!!"

GTB.