Vertaal deze pagina naar:

TROTS OP ONZE BOEREN IN NEDERLAND!

17-06-2022
 

‼️ Alleen massale ONGEHOORZAAMHEID kan de WAANZIN stoppen in Nederland ‼️===============================================================================

TOEN DE BOEREN EN DE BEVOLKING ER EINDELIJK ACHTER KWAMEN DAT DE OVERHEID HEN TEGENWERKTE MET ALLERLEI NEP REGELS EN NEP WETTEN WAS HET BIJNA TE LAAT...

===============================================================================


Gelukkig waren er mensen die reeds jarenlang onderzoek deden, omdat ze al veel eerder argwaan kregen tegen de liegende en corrupte overheid.

Steeds meer mensen gingen ontwaken en voelden en zagen dat de overheid levensgevaarlijke spelletjes speelden met de nietsvermoedende boeren en de bevolking.

Veel boeren en burgers pleegden zelfmoord in de afgelopen jaren, omdat ze niet meer tegen de druk konden die hen middels de overheid werd opgelegd.

Het tij is nu aan het keren, veel boeren en burgers zien nu eindelijk in dat ze zelf hun eigen koers moeten gaan bepalen en niet meer moeten luisteren naar de betaalde staatshoer Christianne van der Wal (minister Natuur en Stikstof) en de corrupte overheid.

Deze ministers leven allemaal in een bubbel, gezien ze bijna nooit geconfronteerd worden op deze manier.

WEES TROTS OP DE BOEREN EN OP JEZELF 🙏❤️👍

De verandering zijn wijzelf 🍀

Wij bepalen vanaf vandaag onze eigen koers!

Het gaat niet over stikstof, ze willen het land afpikken van de boeren.

De tijd van polderen en babbelen is voorbij. Wij moeten het nu zelf gaan doen. We hebben die maffiabende in Den Haag niet nodig om ons land te besturen, dat kunnen wij zelf veel en veel beter.

WEG MET DIE STAATSHOER CHRISTIANNE VAN DER WAL

Wordt blijkbaar fors betaald om de snode stikstofplannen van het kartel door te voeren. En vooral niet teveel nadenken. Is ze voor geselecteerd...

https://twitter.com/FrederikF1uweel/status/1535914489018822657/photo/1

Ook de betaalde staatshoer Christianne van der Wal (minister Natuur en Stikstof) mag eens heel goed gaan nadenken over haar rol als betaalde huurling en handlanger bij de corrupte organisatie.

Misschien dat haar ogen ook een keer open gaan.

VRAAG

Hoe kan het nou dat Christianne van der Wal met minimale wereldkennis en een bescheiden studie van iets héél anders ("facility management") zomaar VVD-minister van "Natuur en Stikstof" wordt (met een budget van 25 miljard) en in een enorme villa woont?

https://twitter.com/tonsmit/status/1535649538790371332/photo/1

ACTIE BOEREN

Woensdag 22 juni wordt totale chaos in HEEL Nederland. Niet alleen in Den Haag, maar ergens in het midden van het land. Wij keren Den Haag de rug toe en negeren ze massaal.

De maat is vol‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Video ► https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/1471

PERSBERICHT

Inwoners van Nederland, automobilisten op de A1/A35.

Vanmiddag 17-06-2022 vanaf 16:00 uur staat STRIJDERS TWENTE weer op het viaduct van Azelo.

Deze laatste actie sluiten we de trilogie op een ludieke en passende wijze af.

We hebben op woensdag de heftige problemen van de boer gesymboliseerd, op donderdag hebben we het eerste gevolg daarvan uitgebeeld met een lege winkelwagen. Vanmiddag/ vanavond maken we de trilogie compleet. We gaan de gigantische steun van de automobilisten op een boeren manier vieren en uitbeelden wat er gebeurd als de boer er niet meer is en de winkelschappen leegraken.

Wij vragen ook vandaag weer steun van een ieder die met de boeren sympathiseert in de vorm van een duimpje, de claxon of een bezoek en een praatje op het viaduct.

Voor de innerlijke mens wordt gezorgd met een broodje, een soepje of een fijne hamburger.

Tot vanavond.

P.s. Ook de pers is bij deze uitgenodigd om ons te steunen en te zorgen voor een blijvend veilige voedselvoorziening in Nederland.

Welkom op het viaduct voor interviews met de aanwezige boeren.

Vriendelijke groet STRIJDERS TWENTE !!