Vertaal deze pagina naar:

TRUMP GAF HET LEGER GROEN LICHT OM INTERN OP TE KUNNEN TREDEN TEGEN DE DEEP STATE

14-08-2022

Trump is een Amerikaanse president die de Amerikaanse regering moet bestrijden om het Amerikaanse volk te beschermen - ongelooflijk!


Ze vonden Trump schuldig toen hij werd gekozen en ze zijn al zes jaar op zoek naar de misdaad.

"God leidt alle dingen ten goede"


Volgens Judy:

Een criminele organisatie probeerde president Trump aan te klagen wegens spionage in een illegaal en fictief rechtssysteem dat eigendom is van en wordt beheerd door een bedrijf in buitenlandse handen dat bekend staat als de Crown Corporation. Trump was president van de Republiek, niet de Corporation, en erkende de Corporation niet. Hij erkende alleen de grondwet.

Moge God hem zegenen voor wat hij, Q en de dappere soldaten van de Global Alliance doen om de kinderen en de hele mensheid te bevrijden.

Laatste Update Operation Disclosure


• ma. 15 aug. was een vermoedelijke deadline voor de liquidatie van GCR, aangezien niet alleen geruchten over de datum door verschillende bronnen zouden worden vastgesteld, maar een tijdje terug zei Charlie Ward Mon. 15 aug . was een datum die het publiek mogelijk zou kunnen uitwisselen, plus Irak, de spil van de Global Currency Reset, had het ook over de voltooiing van hun overheidsorganisatie en de openbare publicatie van hun nieuwe Dinar-koers tegen volgende maand. 15 aug.

• Donderdag. 11 aug. Bruce: Drie verschillende bronnen hebben bevestigd dat ze willen dat Tier 4B (ons, de internetgroep) onze afspraken voor ma begint. 15 aug.

• MarkZ: "Een contactpersoon in Irak zei dat het doelpunt nog de 15e of eerder was."

• Irak had een nieuwe Dinar-koers die werd verhandeld in de internationale gemeenschap, hoewel deze nog niet openbaar is gemaakt.

• We hebben ongeveer 10 dagen om onze valuta en obligaties (Zim) om te wisselen of in te wisselen voor de speciale tarieven.Witte Hoed Intel


Update Zatersag 13 augustus 2022 door Whiplash347


Bron ► https://t.me/Whiplash347/149017


• Een criminele organisatie probeert de 19e president aan te klagen wegens spionage in een illegaal en fictief rechtssysteem dat eigendom is van en wordt beheerd door een bedrijf in buitenlandse handen dat bekend staat als de Crown Corporation.

• De 19e president is de president van de republiek , niet de Corporation. Hij herkent de corporatie niet. Hij erkent de Grondwet.

• Hij kan heel goed worden gearresteerd, maar zelfs dat zal de publieke opinie in zijn voordeel doen draaien, en zelfs als het erop lijkt dat het naar het zuiden gaat en alle hoop verloren is, zullen de militairen die de Grondwet en de legitieme president erkennen, niet de Corporation, vrij hem. Het is waarschijnlijk dat ze hem zullen arresteren, maar niets kan stoppen wat komen gaat. Hun systeem zal instorten en worden ontbonden.

• Het hele rechtssysteem dat in Amerika actief is, valt onder de Crown Corporation. De vlag met de gouden kwastjes vertegenwoordigt dat bedrijf.

• Er bestaan verschillende soorten oorlogvoering, in dit geval wonnen de Britten 1776 niet, maar ze waren erin geslaagd de grondwet te overrulen en hun bedrijf in Amerika te installeren waarin elke president sinds de 19e tot 2000 heeft gediend, sinds 2000 is elk presidentschap nep inclusief Trumps, maar als de massa het niet weet, gaat de show door.

• Het hele rechtssysteem dient de Crown Corporation (Queen). Vraag jezelf af waarom de aankondiging van de dood van de Queens zo belangrijk is? Waarom heeft Trump de Corporation of America failliet laten gaan? Waarom is de Corporation of America onlangs ontbonden? Waarom dient Joe Bidan (niet Biden) onder White House Inc en niet onder de Corporation of de constitutionele Republiek Amerika? Wat gaat er gebeuren met het rechtssysteem dat de Crown Corporation dient? Wat zal er gebeuren als wordt onthuld dat de vijand de afgelopen paar honderd jaar binnen de poorten is geweest?

• Trump gaf het leger groen licht om intern op te treden.

Bron ► https://operationdisclosureofficial.com/2022/08/14/restored-republic-via-a-gcr-as-of-august-14-2022/

Wat is de werkelijke agenda van Trump?


Zie bovenstaande foto, welke betekenis heeft het speerteken wat wordt gemaakt door zowel prinses Diana, John F. Kennedy (Jr.) en Donald J. Trump?


Wanneer U het antwoord weet mag U ons mailen.

Dank U wel.