Vertaal deze pagina naar:

TRUMP KOMT BINNENKORT MET EIGEN SOCIAL MEDIA-PLATFORM

22-03-2021

Telegraaf: "Volgens Miller is de dienst er over twee tot drie maanden. De adviseur liet weten dat hij verder geen informatie kon verstrekken over de ambities van Trump met sociale media. Trump zou daarover diepgaand overleg hebben gevoerd in zijn resort Mar-a-Lago in Florida. Ook zouden tal van bedrijven de oud-president hebben benaderd over een sociale media-platform.

"Dit nieuwe platform wordt groot", voorspelde Miller. "Trump zal er tientallen miljoenen mensen mee trekken."

Twitter was jarenlang hét communicatiemiddel van de oud-president. Hij communiceerde vooral via zijn privé-account @realDonaldTrump met 90 miljoen twitteraars als volger totdat het techbedrijf dat account opschortte en later blokkeerde vanwege Trumps rol bij de bestorming van het parlement op 6 januari."


Dat de bestorming met iets heel anders te maken had vertelt de Telegraaf natuurlijk niet. Wij (onze redactie van De Nieuwe Media) hebben begrepen dat daar hele andere dingen als een bestorming zijn gebeurd.

Onder andere de ontmanteling en uitschakeling van Washington D.C.

De hele Oude Wereld wordt ontmanteld.

Tijd voor een Nieuwe Wereld.

GESARA is coming!


Bron ► https://www.telegraaf.nl/nieuws/1705239881/trump-komt-binnenkort-met-eigen-sociale-media-platform?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf


De Volkskrant schrijft:

Terugkeer Trump op sociale media 'gaat het hele spel op zijn kop zetten', volgens team-Trump

Ex-president Donald Trump wil weer zijn eigen spreekbuis krijgen. Om zijn verbanning van Twitter en Facebook te omzeilen gaat hij een eigen platform beginnen. Volgens een medewerker zitten 'tientallen miljoenen' Amerikanen te wachten om Trump weer ongefilterd te horen.

De Volkskrant schrijft hier over de ex-president, echter is Trump nog steeds de enige en echte president van Amerika.