Vertaal deze pagina naar:

TUNNELS - KINDEREN - WASHINGTON DC - ADRENOCHROME

21-02-2021

HET IS WEERZINWEKKEND WAT ER NAAR BOVEN KOMT EN WAT ER TE LEZEN VALT


Dit zou zomaar eens 100% de Waarheid kunnen zijn zoals die is:

Er werden tunnels gebouwd onder Capitoll Hill, een kinderboerderij voor de productie van adrenochroom. Het bouwcontract werd gegeven door het monster George HW Bush. Ze zijn sindsdien gebruikt door presidenten en het Congres tot de komst van Donald Trump.

Epstein werd veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf in plaats van de doodstraf omdat hij het leger had verteld over tunnels in DC. Zoals voor vele anderen over de hele wereld. Het leger informeerde Trump erover, waarop Trump een bevel tot operaties uitvaardigde en het Witte Huis verliet. Daarom stonden er zoveel NG-soldaten voor het Capitool.

Verbazingwekkend wat alle psychopaten met kinderen deden. Halfdode kinderen, kinderlichamen, halve lichamen werden gevonden in de tunnels, ze werden niet eens verdoofd toen hun organen werden verwijderd vanwege het eersteklas adrenochroom dat hen pijn en marteling bezorgde.

De ondergrondse bases werden geëxploiteerd door verschillende Mengeles, die allemaal werden gearresteerd, veroordeeld en geëxecuteerd. Bijna acht miljoen kinderen werden gedood om het elixer van de jeugd, adrenoomchroom, te produceren. Er zijn veel meer ondergrondse bases, kinderboerderijen die adrenochromen produceren voor de elite, politici, acteurs, zangers ... ze zijn in Griekenland, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada ... Ik hoop dat er geen zijn in Kroatië.

Maar geen ondergrondse adrenalinefabriek kan deze in Washington evenaren. Daarom is het Witte Huis een maand gesloten. Op de begrafenis van Bush sr. Ontvingen Kabbalisten enveloppen met de boodschap:

George Bush (Sr.): "Ze weten alles, beginnen te vergrendelen"

Video ► https://www.youtube.com/watch?v=pmHwJbS_ku8&feature=youtu.be