Vertaal deze pagina naar:

UIT EEN OFFICIEEL BRITS DOCUMENT VAN HET MINISTERIE VAN VOLKSGEZONDHEID BLIJKT DAT COVID NOOIT HEEFT BESTAAN!

07-03-2023

Het verplicht dragen van maskers, lockdowns, vaccins en PCR-tests waren daarom criminele daden!


Deze informatie moet worden gedeeld.

Zodat het publiek beseft dat de hoax nu officieel in het publieke domein is.

Bron: @HATSTRUTH 🎩

Er verschijnt een nieuw onderzoek over coronavaccins en de uitkomsten zijn ronduit schrikbarend!

De grootste schending van de medische ethiek in de geschiedenis. Zo omschreef verloskundige en gynaecoloog James Thorp de uitrol van de coronavaccins in de show van Tucker Carlson.

Hij schreef mee aan een nieuw – peer-reviewed – onderzoek over deze experimentele prikken. De resultaten zijn ronduit schrikbarend: een dramatische toename in miskramen, doodgeboorten en menstruatieproblemen.

Thorp vergeleek de bijwerkingen van de coronavaccins met die van de griepprikken. Hij baseerde zich daarbij op data van de overheid.

Na de uitrol van de coronaprikken is een 1200-voudige toename van het aantal gevallen van ernstige menstruatieproblemen, een 57-voudige toename van het aantal miskramen en een 38-voudige toename van het aantal foetale sterfgevallen geregistreerd.

Thorp presenteert in het onderzoek nog veel meer alarmerende cijfers.

Eerder zei de gynaecoloog, die al meer dan 40 jaar in het vak zit: "Er wordt dood en verderf gezaaid op een schaal die ik niet eerde gezien heb. Het is huiveringwekkend."

Vorig jaar waarschuwde hij al dat het aantal miskramen aanzienlijk is toegenomen. Datzelfde geldt voor het aantal gevallen van geboorteafwijkingen. Bovendien krijgen baby's steeds vaker een hartaanval in de baarmoeder.

Bron: https://www.ninefornews.nl/er-verschijnt-een-nieuw-onderzoek-over-coronavaccins-en-de-uitkomsten-zijn-ronduit-schrikbarend/