Vertaal deze pagina naar:

UITLEG OVER HET COUDENHOVE-KALERGI PLAN DE GENOCIDE (VOLKERENMOORD) OP DE VOLKEREN VAN EUROPA

08-06-2023

Bekend is dat om de zoveel jaar diverse volkeren worden gereduceerd en culturen worden vernietigd!


Daar staan/stonden we nu weer kort voor!

Het is geen toeval dat er de laatste jaren zoveel asielzoekers Europa binnen kwamen!

Massa-immigratie is een verschijnsel waarvan de oorzaken door het systeem nog steeds listig verborgen worden gehouden, en de multiculturele propaganda probeert het valselijk af te schilderen als onvermijdelijk.

Frontnieuws.com wilde eerder al eens met een artikel bewijzen dat het hier niet om een spontaan verschijnsel gaat. Wat zij (de machthebbers) willen voorstellen als een onvermijdelijk resultaat van het moderne leven, is in werkelijkheid een plan dat rond de tafel is bedacht en tientallen jaren lang is voorbereid, om het gezicht van het continent volledig te vernietigen.

Dit schreef Dailyexpose.uk in een uitgebreid artikel.

Het pan-Europa

Weinig mensen weten dat een van de belangrijkste initiatiefnemers van het proces van De Europese integratie was ook de man die de genocidaal ontwierp plan van de volkeren van Europa. Het is een obscure persoon, wiens bestaan onbekend is bij de massa, maar de elite beschouwt hem als de grondlegger van de Europese Unie. Zijn naam is Richard Coudenhove- Kalergi.


Richard Coudenhove- Kalergi

Zijn vader was een Oostenrijkse diplomaat genaamd Heinrich von Coudenhove-Kalergi (met banden met de Byzantijnse familie van de Kallergis) en zijn moeder de Japanse Mitsu Aoyama. Dankzij zijn nauwe contacten met alle Europese aristocraten en politici, dankzij de relaties van zijn vader, een edelman diplomaat, en door achter de schermen gaan, ver weg van publiciteit, slaagde Kalergi erin de belangrijkste staatshoofden voor zijn plan te winnen en en bondgenoten te maken en medewerkers voor het "project van Europese integration."

*** OPROEP ***

Politieagenten en deurwaarders, STOP per direct met de onderdrukking van de bevolking, jullie zijn PERSOONLIJK aansprakelijk voor jullie eigen handelen, ook al is het een opdracht!

Gooi tijdig het roer om in Europa en informeer jezelf!

Stuur alle asielzoekers terug naar huis en laat ze daar hun eigen land op gaan bouwen!

Getracht wordt door WEF leden (Rutte, Kaag en Maxima) de bevolking van Europa te vernietigen!

Achter de schermen wordt keihard gewerkt om het kwaad te vernietigen in de wereld!

Informeer jezelf en deel dit artikel met je familie en je beste vrienden!