Vertaal deze pagina naar:

UPDATE 23-04-2023 VAN DE GULDEN MIDDENWEG OVER ACTUELE ONDERWERPEN EN ONTWIKKELINGEN!

24-04-2023

Actueel nieuws over het afglijden van de rechtsstaat toegespitst op het Openbaar Ministerie (OM) en de rechterlijke macht en over Richard de Mos.


URL video ► https://youtu.be/odqut60MXvw

Tip: Word ook lid van het youtube kanaal van De Gulden Middenweg.

https://www.youtube.com/@deguldenmiddenweg895

Richard de Mos is nu met zijn partij 'Hart voor Den Haag' de grootste partij in de residentie (Den Haag) geworden!

Partijleider Richard De Mos, raadslid Rachid Guernaoui en oud-raadslid Nino Davituliani van Hart voor Den Haag en de ondernemers zijn in de Rotterdamse rechtbank vrijgesproken van alle beschuldigingen van ambtelijke corruptie en het deelnemen aan een criminele organisatie. 'Enige juiste beslissing.'

"Blij dat er nu eindelijk een einde komt aan de nachtmerrie waar we al vier jaar inzitten met elkaar", stelt Richard de Mos die anderzijds niet verrast is door de uitspraak. "Al die jaren hebben we klip en klaar duidelijk gemaakt dat we ons voor geen millimeter herkennen in de beschuldigingen die het Openbaar Ministerie (OM) aan ons adres geuit heeft. Goed dat de rechter dat ook inziet en ons volledig vrijgesproken en gerehabiliteerd heeft", zegt De Mos die het OM oproept om niet in hoger beroep te gaan.

Ombudspolitiek springlevend

"Dat doe ik met klem. In het belang van de derde en mooiste stad van Nederland, in het belang van onze tienduizenden kiezers en in het belang van de lokale democratie die, door deze jarenlange heksenjacht, al zoveel geweld is aan gedaan", aldus De Mos die de blik nu op de toekomst richt. "De mooiste dagen van Den Haag moeten nog komen. Onze ombudspolitiek is springlevend, ik nodig iedereen uit om met ons de schouders eronder te zetten en te knokken voor onze stad. Ik heb er zin in!"

Bron ► https://www.hartvoordenhaag.nl/hart-voor-den-haag-blij-met-vrijspraak-de-mos-guernaoui-davituliani/

Richard de Mos (Hart voor Den Haag):

"Roep het OM, in belang van de stad en de lokale democratie,
op om de uitspraak te respecteren en niet in hoger beroep te gaan."