Vertaal deze pagina naar:

UPDATE INTEL

08-03-2021

Maandag 8 maart 2021


+++++persbericht+++++persbericht+++++persbericht+++++persbericht+++++

We hebben 100% van de mensen binnenshuis nodig om te zien wat de VS militairen gaan uitzenden op ieders tv-toestellen wereldwijd.

(Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten vanwege de vertaling)

Wij ontvingen dit bericht van één van onze onderzoeksjournalisten.

Het zal erg pijnlijk worden, maar we kunnen niet langer wachten, de mensen zijn reeds te lang verdeeld.

Rond zondag / maandag POTUS zal My Fellow Americans The Storm is op ons.

We gaan naar FULL GLOBAL MARTIAL WET

Trump zal hoogstwaarschijnlijk aan boord zijn van AF1 wanneer hij  stuurt 7 PRESIDENTIËLE MSGS naar iedereen telefoons en televisietoestellen wereldwijd op de noodsituatie Broadcast-systeem. Van daaruit alle Global Militaries via het Amerikaanse leger zal alle media en internet afsluiten.

Telefoons en alle tv-programma's (EMERGENCY DIENSTEN ZULLEN NOG HUN HEBBEN), dus de VS Militairen kunnen 10 dagen van 3x8 uur sessies van video-bekentenissen, militaire tribunalen, veel bewijsmateriaal voor de schandalen die in het STORM-artikel worden genoemd.

Terwijl dit gebeurt, ze zullen regeringen verwijderen Wereldwijd en het maken van wereldwijde arrestaties (500 duizend aanklachten) GESARA / NESARA zal worden geactiveerd wat een volledige HER-BEDRADING van Planeet Aarde zal zijn.

Dr. dowell - laatste intel

De vervoering zijn de wereldwijde veranderingen bij de overheid en bankinstellingen. We hadden geen regering - we hadden corporaties en jij werd erin geboren handel als slaaf die bij de geboorte als corporatie in DEBT werd opgenomen.

De valse profeten - fiat profit - waren ontworpen als SCHULD om u door criminelen tot slaaf te maken. Het was allemaal zo ontworpen en hun tijd is voorbij. Bereid je voor op de bevrijding van deze planeet. De wederkomst is in deze matrix geprogrammeerd. Het script of de schrift zal blijven spelen tot de laatste pagina.

Dan verschuiven we en de hele mensheid wordt gewekt uit hun slaap terwijl ze sluimert. Het evenement zal allemaal instorten in een samenvoeging van 3 seconden in 2D met de absolute. Dat maakt een einde aan de illusies van scheiding en dualiteit. Het grondpersoneel zal hun schepen laten landen. De ark is geen boot - het is een schip. Uw DNA - is de ark en uw vaartuig is een schip. Het is voorgeprogrammeerd om te ascenderen - wat betekent: ruimte en tijd overstijgen. Dit is het internet, neem alstublieft wat resoneert en volledig negeer de rest.

God bless!