Vertaal deze pagina naar:

UPDATE OVER JOOST KNEVEL, WOUTER RAATGEVER EN MICHA KAT VAN HET RED PILL JOURNAL

23-02-2022


Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat zitten nog steeds gevangen om de Bodengravense doofpot potdicht te houden!


Volgens getuige Joost Knevel werd in Bodegraven in zijn jeugdjaren kinderen vermoord en satanisch ritueel gepleegd bij hem op de kleuterschool, waarbij de naam wordt genoemd van Jaap van Dissel (directeur RIVM) en andere namen die erbij betrokken zouden zijn.

Nadat Joost Knevel zijn jeugdherinneringen deelde over een satanisch pedonetwerk, was Bodegraven maandenlang het toneel van protestacties. De burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk wil dat de rust terugkeert in zijn dorp. Hij won het kort geding om het slachtoffer, een journalist en actievoerder de mond te snoeren.

Is er sprake van een complottheorie of een doofpotaffaire?


Joost Knevel, een voormalige inwoner van de gemeente Bodegraven, deed op 6 november 2020 aangifte van misdaden die tot zijn zesde levensjaar gepleegd zouden zijn: seksueel en satanisch ritueel misbruik, geestelijke en lichamelijke mishandeling, martelingen en mind-control praktijken. Hij zegt bovendien getuige te zijn geweest van drie kindermoorden. Er zijn drie hoofdverdachten in de zaak: een Bodegraver ('man met het koffertje'), een bevriende arts en een leidinggevende van de peuterspeelzaal en naschoolse opvang. Eén van de verdachten is een publiek figuur die een belangrijke rol speelt in het corona-beleid. De zaak zorgt dan ook voor veel onrust en de maatschappelijke belangen zijn groot.

Joost zocht in de zomer 2020 contact met journalist Micha Kat, die samen met Wouter Raatgever de zaak onderzocht en verslag deed van zijn verhaal. In het najaar van 2020 probeerde Joost Knevel meermalen vergeefs aangifte te doen bij het politiebureau. Dit door onder andere iemand te machtigen, omdat hij zelf in Spanje woont. Uiteindelijk stuurde hij zijn schriftelijke aanklacht naar vier procureur-generaals. In zijn aangifte noemt hij de namen van meerdere (mogelijke) getuigen. Hij hoopte dat het OM contact met hem zou opnemen om een uitgebreide getuigenis af te leggen, maar hij hoorde maandenlang niets.

Meer info ► https://www.ellaster.nl/2021/07/11/gaat-de-bodegraven-zaak-in-de-doofpot-verdwijnen/

Red Pill Journal ►


Infokanaal Telegram ► https://t.me/+d3RkhJfeCF0wODBk

Boek over Joost Knevel "De Rode"

Verzoek aan U:


Doneer wanneer U het boek over Joost Knevel download aub een bedrag naar:

NL93 INGB 0683 0303 45

Ten name van: M. Humme

Onder vermelding van: Onderhoud gezin van Joost

Dank U wel.

Update over de huidige situatie


Getuige Joost Knevel (teamlid Red Pill Journal) is op 17-02-2022 overgeplaatst naar het Pieter Baan Centrum en wordt nu onderzocht of hij de Waarheid heeft gesproken.

Wouter Raatgever (teamlid Red Pill Journal) wordt op 02/03-03-2022 overgeplaatst naar het Pieter Baan Centrum voor onderzoek. U kunt zich afvragen wat de reden is van deze overplaatsing en wat ze nu exact willen gaan onderzoeken. De Waarheid blijft immers altijd de Waarheid toch?

Micha Kat (teamlid Red Pill Journal / onderzoeksjournalist) krijgt op 01-04-2022 te horen of hij wordt uitgeleverd aan Nederland vanuit de gevangenis in Noord-Ierland.

‼️ Free Joost, Wouter en Micha ‼️

Spraakbericht ► https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-13-uit-her-majestys-prison-in-belfast-13-februari-2022/

Op 13 februari heeft Micha Kat laten weten dat hij in Noord Ierland zijn advocaten heeft ontslagen, omdat ze zijn zaken niet behartigden. Tevens vraagt hij om hulp. Wilt U zijn zaak bepleiten, dan kan dat via onderstaand adres. Namens Micha: bij voorbaat dank.

https://www.dfa.ie/irish-embassy/the-netherlands/


Ambassade van Ierland ('s-Gravenhage)
Scheveningseweg 112
2584AE 's-Gravenhage
Nederland

Telefoon +31 70 363 09 93

e-mail: thehagueembassy@dfa.ie


Wat vindt U hier nu van?


Stuur Uw reactie naar: redactie@de-nieuwe-media.nl