Vertaal deze pagina naar:

UPDATE VAN RINUS VERHAGEN

12-02-2021

RINUS VERHAGEN EN FOXWOLF17 - DEEPSTATE VERRADERS - MASSA-ARRESTATIES - GESARA - MILITAIRE TRIBUNALEN OP KOMST 🍿🐸🇺🇸


"Omdat de FED en ECB nu niet meer uit het niets geld kunnen produceren valt het hele Grote Reset kaartenhuis uit elkaar.De Euro kan geen wereldhandelsmunt zijn, omdat het geen tegenwaarde heeft, dit betekent dat de Fascistische EU geen bestaansrecht meer heeft.

Alle lidstaten van de Nazi EU zijn nu weer soeverein.De GESARA wereldfondsen kunnen nooit gecontroleerd worden door de bestaande Cabal of Bilderberg regeringen.

Nu de massa-arrestaties in de VS de D*eep State leden uitschakelen, en onthoud Amerika eerst, zal de rest van de wereld volgen.

We zien dat in Europa al verschillende regeringen zijn afgetreden.Eigen legers in Europa krijgen nu opdracht van de VS om hun eigen Deep State regeringen te gaan arresteren.
Het is nu oppassen geblazen dat de EBS in werking treedt en de onthullingen openbaar worden gemaakt.

Dan zullen D*eep State politici zich graag door het leger in veiligheid laten brengen, om berecht te worden voor hun misdaden, om de represailles tegen hen vanuit de eigen bevolking te voorkomen.

Het hele C19 verhaal had duidelijk een doel om de verkiezingen te stelen, en de bevolking een dodelijk vaccin aan te praten, om ze eerst bang te maken.

Zwitserland heeft besloten de bevolking niet te vaccineren omdat het slechts een griepje is, en het vaccin meer schade aanricht dan de griep, maar ook de economie is door de C19 leugen opzettelijk vernietigd door de regeringen om de Grote Reset te kunnen doorvoeren.

Nu het verhaal zo duidelijk wordt, heeft men geen geldige argumenten meer om een waardevrije Grote Reset van de Centrale Banken te doen, gebaseerd op Schuldslavernij.

Ik denk dat we nu een veilige overgangsperiode gaan zien, waarin de GESARA fondsen vrijgegeven gaan worden onder toezicht van het Amerikaanse leger.

Immers, NESARA en GESARA is een wereldwijde operatie om de wereldbevolking te bevrijden van de Centrale Banken.

Het is bevestigd dat Donald J Trump nog steeds president is omdat hij eerst Defcon 2 in werking liet treden, waardoor het leger 100% controle krijgt in de VS.

Dit is in tegenspraak met het aftreden van Trump als President van de US Inc.

Nu de republiek wordt hersteld moeten er nieuwe veilige verkiezingen komen.

De DNC en D*eep State figuren zijn de realiteit en hun eigen narratief uit grootheidswaanzin kwijtgeraakt.

Bedrijven gaan weer open, HCQ is ineens weer goed, dus mensen hebben hun eigen narratief volledig onderuit gehaald.

We wachten vol goede moed op verdere ontwikkelingen, want NESARA / GESARA is veel meer dan GELD of GOUD het gaat om het terugkrijgen van onze soevereiniteit.

Goud is het nieuwe betaalmiddel, waarbij de herwaardering van de valuta's de waarde van elke valuta als handelstransactie zal bepalen.

De vloek genaamd EURO zal niet langer stand kunnen houden.Dit zal het hele NWO plan om de wereldbevolking te gijzelen door de Elite ongedaan maken, het opgezette controlesysteem zal ontmanteld moeten worden.

Terug naar de eenvoud en de natuurwetten universum wetten die we op het punt staan te ervaren.

Mensen die gevaccineerd zijn door angst zullen spoedig sterven als mijn informatie juist is.
Een DNA modificatie met R-MDA vaccin is een aanslag op ons DNA en mens zijn.

Zoals 9/11 en 3/11 nu onthuld zijn zullen de MH17 en MH370 ook leugens en criminelen onthullen.
De daders moeten berecht worden door een Oorlogstribunaal, want het gaat hier om Genocide, net als de aanval op ouderen en zwakkeren in de samenleving door de regeringen met het valse C19 verhaal om Agenda 21 uit te rollen, die in 1992 in opdracht van Bernhard von Lippe bij de VN werd ingediend.

Dit zal verstrekkende gevolgen hebben bij andere instellingen zoals NAVO, VN, WHO, WTO, EU, want als een van de medeoprichters na 13 mei 1940 heeft gefraudeerd, omdat Nederland niet meer bestaat, zijn alle verdragen en organisaties ook niet meer rechtsgeldig.

De nazi beheerder van het voormalige Nederland in opdracht van de erfgenaam en stadhouder van het door Duitsland bezette Nederland, zijn 100% aansprakelijk voor de gijzeling van de bevolking, dit alles gaat nu veranderen.

God zegene u allen."

Rinus Verhagen