Vertaal deze pagina naar:

VALENTIJNSBOEK

07-03-2021


Wij hebben geen regeringsleiders nodig die menen over ons en onze levens te mogen heersen.

Dat kunnen wij heel goed zelf, we zijn het alleen vergeten!


Onderstaande info en teksten kregen wij (de redactie) toegezonden:

Ons advies is dit ter harte te nemen!

Natuurlijk werkt het enkel wanneer voldoende mensen het boek gelezen hebben zodat iedereen de oplossing hiertegen kan toepassen, wat minder dan een dag tijd kost.


Alle spreekwoorden moeten we letterlijk nemen:

Bijvoorbeeld: "Luiheid is het oorkussen van de duivel enz.


Het Valentijnsboek is vertaald door SASA DELMUNDO

We mochten met goedkeuring van haar haar naam erbij zetten.

Er zijn al veel mensen bereikt, dit boek zal wereldwijd verspreid worden.


Recensies boek van Klaus Schwab


Dit is het boek dat Klaus Schwab, oprichter en voorzitter van het World Economic Forum, in juni 2020 op de markt heeft gebracht. Dit is niet enkel onze vertaling ervan, want toen ik deze las besefte ik gaandeweg dat het nogal elitaire, technocratisch taalgebruik, de psychologische manipulatietechnieken en de daarin verscholen werkelijkheid van het geschrevene misschien niet direct tot alle lezers zouden doordringen.

Dit boek, dat ontstaan is door het vertalen en analyseren van het boek "Covid19 and the Great Reset" van Klaus Schwab, voorzitter en oprichter van het World Economic Forum, laat volgens mij exact zien wat er gaande is op elk vlak, en wat ze nog voor ons in petto hebben, echt wel de totale dystopie, en het laat ook de uitweg uit deze ellende zien. Daarom garandeer ik iedereen dat dit het belangrijkste is dat ooit moet gelezen worden, er is echt geen andere uitweg voor ons of onze kinderen en kleinkinderen.

Dit begon als de vertaling, dissectie en becommentariëring van "The Great Reset" maar
eindigde als het Valentijnsboek , wat ik, een totaal niet religieus persoon, enkel kan zien als
een geschenk van God aan de mensheid, uit de zuiverste Liefde, ons de weg wijzend naar wat
echt het Aards Paradijs mag genoemd worden.


DE GROTE RESET


Dit Valentijnsboek omvat alles waar we mee te maken hebben. Het geeft helderheid en rust waarop je aan heel de wereld kan laten zien dat we op het kantelpunt zijn beland naar een vredig bestaan.

Hou vol mensen!

💖🌎💫


BASISREGELS


Wij hebben een set basisregels nodig die wij samen afspreken en waar iedereen zich kan in vinden in plaats van ontelbare wetten en van bovenaf opgelegde regeltjes die enkel bestaan om het volk te knechten en zoveel mogelijk leeg te zuigen!

En terwijl we over leegzuigen bezig zijn zullen we het dan ineens ook maar hebben over koningshuizen? Je weet wel, die mensen die op onze kosten al generaties lang in paleizen wonen, vliegtuigen, racewagens, boten en dergelijke bezitten van ons geld, omdat ze vinden dat ze van een bloedlijn zijn die meer waard is dan de onze!

Weg ermee!


Ze mogen leven, aan dezelfde voorwaarden als elk ander. Want niemand is meer dan
een ander. Wij zijn allemaal mensen met kwaliteiten en fouten, maar ins gelijkwaardig aan mekaar!

Downloads en Links


Hieronder staan de links en de downloads van het Valentijnsboek. Het beste is deze beide boeken op te slaan op uw harde schijf om van daaruit verder te delen. Mar dat is aan Uzelf om bepalen wat U het liefste doet.


Valenstijnsboek (Nederlandse versie)


Tip: Download het gratis Valentijnsboek (Nederlandse versie) hieronder en lees het boek zo snel mogelijk uit. Wilt U het Valentijnsboek of deze website aub zo snel mogelijk doorsturen naar iedereen die U kent?

Dank U wel.Valentijnsboek (Engelse versie)


Opmerking: Iedereen mag het Valentijnsboek eveneens op papier uitbrengen, in al dan niet grote oplage en in andere talen vertalen. Tip: Download ook het gratis Valentijnsboek (Engelse versie) hieronder en deel dit boek met je Engelse-talige familie of vrienden. Dank U wel.


Nog een aantal interessante links:


Jarred Rand, de man achter de toekomst, heeft connectie met de galactische civilisatie.

https://youtube.com/watch?v=fauFGr2sf-s&feature=share


Het al in werkende zijnde QFS systeem:

https://www.quantum.gov/


Ron Giles behartigt de belangen:

https://qfs2020.com/the-qfs