Vertaal deze pagina naar:

VALSE VOORLICHTER JAAP VAN DISSEL NEEMT ALS DIRECTEUR AFSCHEID VAN HET RIVM

31-03-2023

Het vals voorlichten van de bevolking over COVID vaccinaties en corona zit erop voor Jaap van Dissel, want hij mag nu met pensioen!


RIVM = Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.


Website RIVM ► https://www.rivm.nl/

Jaap van Dissel ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Jaap_van_Dissel


Door de onnodige lockdown failliet gegaan:

240 lunchrooms
486 cafés
99 restaurants
30 discotheken

Dit is nog maar het topje van de ijsberg, daar veel ondernemers zelf de stekker eruit hebben getrokken.

Bron ► https://t.me/derdekamer/11202

Zeer verdachte geldtransacties in beeld gebracht van Jaap van Dissel tijdens de coronapandemie

Stichting Open Nederland, die is opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan het heropenen van Nederland tijdens de coronapandemie, heeft in coronatijd 750.000 euro overgemaakt naar OMT-voorzitter Jaap van Dissel. 400.000 euro is vervolgens doorgesluisd naar een rekening op Aruba, onthullen Yves Gijrath en Erik de Vlieger in hun podcast.

Van Dissel kreeg het geld via een Belgische Rabobank-rekening, blijkt uit een bankafschrift dat Gijrath in handen heeft.

"Mijn eerste vraag is: waarom heeft Stichting Open Nederland een bankrekening in België? Dat vind ik al raar," zei De Vlieger. Gijrath voegde toe: "Waarom wordt Jaap van Dissel betaald door een Belgische rekening van Stichting Open Nederland?" Hij benadrukte dat de media hierin moeten duiken.

Dat hebben wij, De Nieuwe Media (Waarheidskrant) ook gedaan.

Bron ► https://www.ninefornews.nl/zeer-explosief-materiaal-over-jaap-van-dissel-als-dit-waar-is-is-hij-corrupt-tot-op-het-bot/

*** BREAKING NEWS ***


Op social media kwamen wij, De Nieuwe Media, de onderstaande tekst tegen en besloten daarom een artikel hierover te schrijven.


Wij hebben het ondertussen beruchte transactieoverzicht van Jaap Van Dissel onder ogen gezien en wat wij hier zien is toch echt te schokkend voor woorden!

Als de boeren dit zouden weten, zouden ze helemaal niet meer naar de overheid luisteren!


HET BERUCHTE REKENINGOVERZICHT

Uitleg betalingstransacties

Het begint op 8 december 2021

Het begint op 8 december 2021 met een Roemeense transactie naar Sorin Zamfirescu. Wij weten niet precies wie dit is of waarom er geld naar hem is overgemaakt, maar het is wel raar dat er zo'n bedrag naar Roemenië is gestuurd.

Interessanter is 17 december 2021

Hier krijgt Van Dissel, € 750.000,- met als omschrijving SON, wat de afkorting is van Stichting Open Nederland. Aangezien er een referentie bij staat (PP/212/00T) lijkt het er dus op dat er hier betaald wordt voor een dienst van Jaap. Uiteraard lijkt dit sterk op smeergeld om het testen voor toegang te kunnen gaan invoeren in Nederland. Want uit de WOB-stukken blijkt duidelijk dat Jaap dit maar al te graag wilde gaan invoeren. (Nu weten we dus waarom).

Op 18 december 2021 gebeurde het volgende:

Nadat het geld is ontvangen zien we op 18 december 2021 direct een betaling van € 51.750,- aan een Belgische rekening: BE 752200 96468051. Helaas weten we niet welke rekening is, maar het is wel opvallend dat er ineens even zoveel geld op een Belgische rekening wordt gestort.

En op 19 december 2021 gebeurde het volgende:

Op 19 december 2021 is het weer raak en wordt er even € 400.000,- overgemaakt aan Alvarez Colmenaz in Aruba. Dit lijkt te gaan om onroerend goed, dus is van Dissel hier alvast bezig met zijn exit-plan?

Bron ► https://t.me/clairEnschede/80881

https://www.ninefornews.nl/zeer-explosief-materiaal-over-jaap-van-dissel-als-dit-waar-is-is-hij-corrupt-tot-op-het-bot/

Jaap van Dissel is niet alleen door en door corrupt maar ook een herhalingsdader!

Tijdens de Mexicaanse griep speelden de adviezen van de Gezondheidsraad onder leiding van Jaap een belangrijke rol in de aankoop van nutteloze maar riskante experimentele vaccins.

De kostenpost voor de Nederlandse belastingbetaler bedroeg uiteindelijk 340 miljoen euro en duizenden mensen leden onder de gevolgen van ernstige vaccinatieschade in een van de mildste griepepidemieën ooit. In 2018 ontvingen de slachtoffers een schamele vergoeding van de staat voor in totaal vijf miljoen euro.

Bron ► https://www.deanderekrant.nl/nieuws/corrupt-2022-05-30

Het wordt tijd dat de bevolking in gaat zien welke rol Jaap van Dissel werkelijk heeft gespeeld in de samenleving!

Leugenaars en moordenaars zijn nooit eerlijk lazen wij op social media.

Zou dit voor Jaap van Dissel het begin van het einde worden?

Uit onderzoek blijkt dat Jaap van Dissel - net als De Jonge - zijn privémail gebruikte voor werk-gerelateerde communicatie. Hiermee probeerde hij de kans op WOB-verzoeken te omzeilen en zijn contacten geheim te houden. Wat hebben deze mensen te verbergen?

Wij weten wat ze te verbergen hebben... coronahoax schandaal in naam van WEF, WHO, John Hopkins University, Bill Gates, Rockefeller foundation, CIA, Deepstate en Rothschild Banking.

Bron ► https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5302831/jaap-van-dissel-omt-privemail-hugo-de-jonge-rivm

Klokkenluiders moeten een schadevergoeding betalen, als ook een slachtoffer van satanisch ritueel misbruik!

We leven in een omgekeerde wereld.

Ga ook onderzoek doen en informeer Uw familie en beste vrienden!

Jaap van Dissel werd onder vuur genomen!

Kamerleden bevroegen Van Dissel vandaag omdat hij tekstsuggesties van het ministerie in onafhankelijke OMT-adviezen zette. Van Dissel reageert geirriteerd: 'Het is hier geen rechtszaal'

Jaap van Dissel moet blij zijn dat het nog niet in een rechtzaal is want dan is hij samen met zijn andere OMT WEF leden en hun WEF politici de pineut.

Nederland wilt rechtvaardiging!

Hier mag Jaap van Dissel niet mee wegkomen!

Deel dit artikel massaal aub, zodat de onderste steen boven kan komen en er een berechtiging kan plaatsvinden door de eigen bevolking bij het Volkstribunaal.

Joost Knevel is ervan overtuigd dat hij in zijn kinderjaren misbruikt is door Jaap van Dissel en een huisarts in Bodegraven en dat hij getuige was van satanische kindermoorden.

Tip: Beluister de video's van het Red Pill Journal.

Videokanaal Red Pill 🔴 Journal ► https://rumble.com/user/MH20

*** Belangrijk bericht ***


Beste mensen,

Kennen jullie, of zijn jullie, mensen met schade door de COVID vaccinatie(s), dan is onderstaande bijeenkomst wellicht iets voor jou!

Een aantal advocaten, waaronder Mr. Arno van Kessel, zal voorlichting geven en vragen beantwoorden over wat je kunt doen bij vaccinatieschade en/of prikspijt. Ook zijn zij al bezig met een aantal mensen die hun vaccinatieschade aan gaan tonen bij de rechtbank.

De jurisprudentie daarvan kan en zal heel belangrijk zijn voor andere slachtoffers die hun recht willen halen. Temeer omdat ze vaak allerlei bijkomende kosten hebben door de schade, niet of slechts gedeeltelijk kunnen werken en hun sociale/maatschappelijke belevingswereld volledig veranderd is.


Deel dit artikel op diverse platforms, zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken.

Kom vooral met mensen wie het aangaat!


Locatie: Azor

Marconistraat 7, Hoogeveen

Datum: zondag 9 april 2023,  vanaf 14.00 uur tot..............