Vertaal deze pagina naar:

VEEL MENSEN ZIJN IN DE VAL GELOPEN VAN MISLEIDERS!

12-10-2023

Er komt een tijd van besef, inzicht en zeer grote veranderingen in onze wereld!

*** VEEL MENSEN ZIJN IN EEN GROTE VAL GELOPEN VAN MISLEIDERS, VERDIENMODELLEN VAN DE (R)OVERHEID, BANKEN, FIAT GELD, MULTINATIONALS EN ZOGENAAMDE WETTEN EN REGELS VAN EEN BEDRIJF WAT DE STAAT DER NEDERLANDEN HEET ***

Alles wordt anders in de toekomst!

We staan aan de vooravond van zeer grote veranderingen in de hele wereld!

Thierry Baudet werd uitgenodigd door Michael Flynn en is naar Miami afgereisd.

De cabal (deep state) is nog flink aan het spartelen in Israël.

Het eindspel wordt nu uitgespeeld in de hele wereld.


Nederland is de VOC van vroeger en trekt wereldwijd aan de touwtjes middels Shell en het bankwezen!

Nederland, Engeland, Duitsland, Amerika, Italië en Israël spelen een hele grote rol in onze geschiedenis. Deze landen worden/werden jarenlang geleid door vrijmetselaars die zich hadden verenigd in occulte en geheime genootschappen. Vele (oud) politici, topambtenaren, hooggeplaatsten en koningshuizen stammen daar van af. De bloedlijnen gaan terug naar de 13 satanische bloedlijnen waar Robin de Ruiter een boek over schreef. De 13 satanische bloedlijnen. Zie de onderstaande afbeelding.

Omdat we al jaren flink voor de gek worden gehouden verkeren veel huishoudens in grote financiële problemen, terwijl ze vroeger reeds beschikking hadden over Vrije energie (Tartaria).

'Er is zich een ongekend sociaal drama aan het voltrekken, alle seinen staan op rood'.

Bijna de helft van alle Nederlanders heeft moeite met rondkomen door de hoge vaste lasten. Zestig procent van de Nederlanders is financieel ongezond of kwetsbaar. Eén op de vijf huishoudens heeft moeite met het betalen van de noodzakelijke kosten voor levensonderhoud. Ruim de helft van de Nederlanders is bezorgd over de hoge vaste lasten.

Bron: https://www.ninefornews.nl/er-is-zich-een-ongekend-sociaal-drama-aan-het-voltrekken-alle-seinen-staan-op-rood/

Waarom wordt de voormalig officier van justitie Joris Demmink beschermd en wie is de vader van Joris Demmink?

De Staat, de Kerk, het Onderwijs en onze Gezondheidszorg zijn de grootste misleiders uit onze geschiedenis!

Het verhaaltje in de kerk wordt gehouden om de schaapjes (lambs) een afwachtende houding te laten aannemen, terwijl de kerk (de zwarte adel/black nobility) en globalisten (zionisten) alles weg roven.

Vroeger waren de kerken geneeshuizen!

Welke kerk wordt tegenwoordig nog als geneeshuis gebruikt in Nederland?

Er is zoveel oude kennis verdwenen en niet zonder reden...

Om de bevolking arm en vooral dom te houden!

Over de VN/UN - Verenigde Naties

De eerste creaties van de VN werden gecreëerd in Bohemian Grove, waar Rockefellers en Rothschilds 33e graad Vrijmetselaars (33rd Freemasons) bijeenkwamen om manieren te vinden om volledige controle over de wereld te krijgen door middel van het globalisme. Controle van regeringen, leger, media en alle agenda's).

Over Amerika en de CIA

"Voormalig CIA-analist bevestigt dat de VS wapens levert aan beide partijen in de oorlog tussen Israël en Hamas". Hamas gebruikt de door de VS geleverde wapens om Israël aan te vallen, zelfs nu Washington de militaire hulp aan West-Jeruzalem opvoert, dit zegt Johnson, die eraan heeft toegevoegd:  Het is waarschijnlijk 100%. Ik ben er zeker van, dat de wapens door de Verenigde Staten zijn geleverd."

Bron: https://thepeoplesvoice.tv/ex-cia-analyst-confirms-us-is-supplying-weapons-to-both-sides-of-israel-hamas-war/

Bron bericht op Telegram: https://t.me/ScarletFranciniItaly

Concentratiekamp Gaza

Ondanks alle berichtgevingen middels de omgekochte media (tv, radio en grote kranten) is Gaza niets anders dan een openlucht gevangenis, een getto of een concentratiekamp - Wake Up!

Dit is het verhaal van een Uber chauffeur

De grote vraag is nu wat er werkelijk staat te gebeuren?

Er zijn verschillende scenario's die de ronde doen. Feit is dat we behoorlijk afgedwaald zijn van ons natuurlijke pad en het pad van onze Schepper. Waarom zijn er 6000 uitvindingen voor de mensheid verborgen gehouden tot heden? Gesara is Coming horen we al een tijdje in de wandelgangen. Alle financiële acties per bank worden wereldwijd vastgelegd door het QFS. 


Hieronder een positief bericht voor al onze lezers van onze Waarheidskrant

De grote ontwaking (The Great Awakening) gebeurt nu!

Gelukkig zijn er nu grote, krachtige, goede militairen en commandanten die zich niet houden aan de satanische vrijmetselaars/globalistische plannen. Patriots en alliantie militairen over de hele wereld vechten voor onze vrijheid en om alle waarheden te openbaren aan de bevolking.

"HET BESTE MOET NOG KOMEN"

DE TROEF KAARTEN.

The White Hats.


Tip: Houd moed en ga in je eigen kracht staan en doe zelf ook onderzoek!

Neem ook eens een kijkje op de onderstaande website.

Website: https://www.freelifeworld.info/