Vertaal deze pagina naar:

VIDEO VAN PUTIN EN RUTTE OVER PEDOFILIE

04-05-2023

Vladimir Putin gaf Mark Rutte in 2013 koekje van eigen deeg!

Vladimir Putin confronteerde Mark Rutte in 2013 met de pedopartij in Nederland!

Vladimir Putin confronteerde Mark Rutte met de pedopartij. Er waren reeds 179,907 views vanaf 24 april 2013 toen de video niet meer zichtbaar was.

Putin beklaagde zich bij Rutte, nadat Rutte zelf, als Minister President (MP) van het bedrijf de Staat der Nederlanden, zich had beklaagd over homorechten in sommige gebieden in Rusland.


Daarna gaf Vladimir Putin Mark Rutte een koekje van eigen deeg!

De video is eerder vertaald met een Nederlandse ondertiteling en werd meerdere keren gecontroleerd door Russisch sprekende mensen, vandaar dat we weten dat Putin in zijn speech Rutte een koekje van eigen deeg gaf. De Nederlandse ondertiteling klopt dus wat Putin in de video zegt.


De Nederlandse bevolking wordt keihard genaaid!

Het grootste gedeelte van Nederland begrijpt nog steeds niets van gayseks, maar wordt tegelijkertijd dagelijks door een enorme nicht genaaid, die voor de 4e keer op de stoel mocht zitten van de minister president in Nederland. Volgens Maxima vond zij echter geen enkele Nederlander.


Nederland is een bedrijf!

U wordt keihard genaaid door het bedrijf wat Nederland heet, met aan het hoofd Mark Rutte, die seks met kinderen vanaf 12 jaar legaal wilde maken in Nederland. Meer info hierover kunt U verderop in dit artikel lezen. Ga ook onderzoek doen beste medelanders!

https://www.vraagde2ekamer.nl/nederland-is-een-bedrijf/


Deze video is helaas niet meer te zien op youtube, zie link hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=W0shS7QJq6U


Deze video op Bitchute is wel te zien ► https://www.bitchute.com/video/MctaBPjf2n6o/

Dank voor het aanreiken van één van onze volgers.


Vragen:

• Wie heeft deze video van Putin en Rutte nog ergens online staan?

• En wil deze video op Rumble zetten voor ons en andere Nederlanders en de rest van de wereld?

• Of weet iemand waar deze video nog online is te vinden?

Het is dus een video waarin Vladimir Putin zich sterk heeft uitgelaten over Mark Rutte en het propaganderen van een pedopartij in Nederland. Nederland waar nog steeds een pedofielenpartij wordt gedoogd, is toegestaan en zelfs propaganda over wordt gemaakt.

Putin walgde er gruwelijk van, die kop van Rutte sprak boekdelen toen Putin daarover begon in de speech die hij samen met Rutte hield. Heel Nederland zou hier ook van moeten walgen, maar schijnbaar is dat niet het geval, want een pedopartij wordt zelfs gedoogd in Nederland.


Uitleg over kindermisbruik en chantage in Nederland

Nederland is een Pedoland!

Nederland is een broednest van Pedo's!

Heel de wereld komt speciaal naar Nederland toe omdat in Nederland kinderen vanuit jeugdzorg instanties en satanische families beschikbaar worden gesteld aan rijke lui, pedofielen, satanisten, chanteurs en kinderhandelaren om topfunctionarissen chantabel te kunnen maken uit heel de wereld.

Nederland staat onder chantage van kinderhandelaren die alle bewijzen hebben van hoge topfunctionarissen die seks hebben gehad met kinderen. Hiermee worden de hoge topfunctionarissen op topfuncties gechanteerd, zodat zij beslissingen moeten nemen die zij echter in een 'normaal' leven nooit zouden nemen.

Op deze wijze wordt de macht in Nederland en de rest van de wereld reeds jarenlang (decennia) in stand gehouden. Dit is een tool (handelsmethode) van de Annunaki om de machthebbers achter de schermen de macht te kunnen laten behouden, door mensen op topfuncties chantabel te maken door deelname aan seksfeestjes en satanische rituelen.

John Baselmans schreef dit over de Annunaki op in éé van zijn boeken.

https://www.johnbaselmans.com/


Heeft U de video gevonden of zelf upgeload?

Graag dan de link van de video zenden aan ons e-mailadres:

redactie@de-nieuwe-media.nl

Dank jullie wel namens ons (de redactie) en de Nederlandse bevolking.

Mark Rutte was voorzitter van de JOVD (1988-1991 toen zij het voorstel 'decriminalisering pedofilie' indienden!

Rolodex onderzoek

Ga ook onderzoek doen en ga het Rolodex onderzoek bestuderen in het belang van alle kinderen en slachtoffers van seksueel misbruik. Deze beerput is enorm groot, Nederland staat onder grote druk van kinderhandelaren die kinderen verhuurden om mensen op topfuncties chantabel te kunnen maken.

Mark Rutte is in der onderstaande afbeelding te zien met Jan Swinkels, de echtgenoot van Rolodex verdachte/zedendelinquent/kinderhandelaar Jan Wolter Wabeke.

Meer info Rolodex onderzoek ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/rolodex-onderzoek/

Heeft U de video van Putin en Rutte gevonden en/of zelf upgeload?

Graag dan de link van de video zenden aan ons e-mailadres:

redactie@de-nieuwe-media.nl

Dank jullie wel namens ons (de redactie) en de Nederlandse bevolking.


Tip: Ga zelf ook onderzoek doen naar seksueel misbruik in Nederland waarbij hoge topambtenaren zijn betrokken!


Start hier Uw onderzoek!


https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/