Vertaal deze pagina naar:

VIRUSSEN DIE WORDEN GEPATENTEERD DOOR DE ERASMUS UNIVERSITEIT EN NOOIT KUNNEN WORDEN AANGETOOND!?

22-10-2022

De beerput van Nederland is open en het stinkt aan alle kanten!


De vogelgriep is onder andere gefabriceerd in Rotterdam.

Virussen worden gepatenteerd en kunnen nooit worden aangetoond.

Ra ra, hoe kan dat? Doe ook onderzoek beste mensen!

Binnenkort volgen arrestaties van degenen die betrokken zijn geweest bij duistere zaken.

From dark to light - Gerechtigheid komt eraan!

Dr. Rogier Louwen werd op staande voet ontslagen!


Dr. Rogier Louwen was ruim 20 jaar actief als onderzoeker en universitair docent aan het Erasmus MC Rotterdam. Hij deed onderzoek naar de werking van de PCR-test en kwam tot de conclusie dat die zinloos is, zoals nu wordt gebruikt. Dit leidde tot zijn ontslag. Fiona Zwart dook in het dossier dat pijnlijk aantoont hoe het wetenschappelijke debat is gegijzeld door de politiek.


Het vertrouwen dat veel mensen nog hadden in de overheid, gevestigde media en de door Big Pharma gecontroleerde wetenschap, zal sterk verminderen!


De bereidheid om binnen de overheidsinstanties, medische wereld en rechterlijke macht ten gunste van deze partijen te opereren, zal eveneens afnemen. Zeker wanneer er keiharde bewijzen op tafel liggen van crimineel handelen.

Dan zal er binnen het overheidsapparaat en de rechtelijke macht een verschuiving plaatsvinden, alleen al omdat men zelf niet verantwoordelijk gehouden wil worden. Of simpelweg omdat men overtuigd raakt van de kwaadaardige intentie van het gevoerde beleid.

Om die reden is het van belang dat de onthullingen via rechtszaken en onafhankelijke onderzoekers en media naar buiten blijven komen.

Bron ► https://www.ellaster.nl/2022/10/22/baanbrekende-rechtszaak-tegen-makers-van-coronavirus-vanwege-het-bewapenen-van-sars-cov-2/