Vertaal deze pagina naar:

VOLGENS BRONNEN BIJ HET PENTAGON ZIJN DE NAZI-NEDERLANDSE KONINKLIJKE FAMILIE EN DE NEDERLANDSE PREMIER MARK RUTTE MOGELIJK GEEXECUTEERD!

19-02-2023

Volgens bronnen is het satanische Nederlandse koningshuis mogelijk geëxecuteerd!

Tip: Bekijk de bovenstaande foto eens van Willem-Alexander en Maxima?

Hoe lang wordt reeds gebruik maakt van hun dubbelgangers?


Volgens bronnen bij het Pentagon zijn de nazi-Nederlandse koninklijke familie en de Nederlandse premier Mark Rutte mogelijk geëxecuteerd. Deze informatie is niet onafhankelijk geverifieerd op het moment dat dit rapport live ging. De bronnen zijn in het verleden echter betrouwbaar geweest.

Bericht van 28 september 2020 by Benjamin Fulford.


Dit was het bericht dat we kregen:

"De Nederlandse pedo-cabal onder leiding van koningin Beatrix, de Royals en premier Mark Rutte is mogelijk al beëindigd door Amerikaanse troepen."

Dit werd gedaan om "de Afrikaanse immigratie te stoppen, MH17 en misdaden tegen de menselijkheid aan het licht te brengen." De bronnen voegen eraan toe dat de hoofdstad van de Europese Unie, Brussel, onder Amerikaanse militaire bezetting staat om de EU Deep State te zuiveren.

De militaire bezetting van België en Nederland en de executie van hun eliteklasse had lang moeten wachten. Dit geldt niet alleen in België en Nederland, maar ook in de VS, Engeland en Canada, enz. Dit zijn mensen die al millennia lang kinderen op industriële schaal martelen en vermoorden.

Heb je moeite om dat te geloven? Bekijk dan de zaak van Marc Dutroux in België die door meerdere rechtszaken is bewezen. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Dutroux


Hier is een korte samenvatting die is overgenomen uit een artikel hierover, dat te vinden is via de volgende link: https://cwasu.org/wp-content/uploads/2016/07/Confronting-An-Atrocity.pdf


Over Dutroux

"Dutroux werd tweemaal veroordeeld voor ontvoering en verkrachting van minderjarige kinderen. De eerste keer was in 1989. De tweede keer vond plaats in 1996. Hij zat slechts 3 en een half jaar van zijn eerste straf van 13 jaar uit en minder dan 10 jaar later werd hij veroordeeld voor ontvoering, marteling en misbruik van slachtoffers, waarvan sommige ze tot de dood toe.

Niet alleen financierde de politieke elite zijn inspanningen, ze deden ook specifieke verzoeken aan hem. Soms vroegen ze om specifieke soorten kinderen (ze werden "feestgunsten" genoemd en hij werd gevraagd om kinderen van een bepaalde leeftijd, geslacht, ras te leveren). Soms vroegen ze om specifieke middelen om de kinderen te martelen om hun verlangens te vervullen (orgieën, satanische rituelen met offers, martelspelletjes).

En soms vroegen ze hem bepaalde invloedrijke mensen te filmen die bij deze daden betrokken waren, voor later gebruik als chantage.

Hij beweerde dat veel van zijn klanten en financiers wereldleiders waren. Dit lag niet aan de verbeelding omdat hij in België woonde, waar het hoofdkwartier van de EU en de NAVO was gevestigd.

Tijdens zijn proces zouden al snel getuigen en slachtoffers naar voren komen en dingen beschrijven als 'zwarte missen', waarbij kinderen en volwassenen werden geofferd in het bijzijn van waarnemers en deelnemers, waaronder prominente politici en figuren.

Ze beschreven ook "jachtpartijen" waar elites naakte kinderen in het bos zouden vrijlaten om zich te verstoppen, zodat de elites ze zelf konden opjagen en afslachten. Veel van de verhalen van slachtoffers vertoonden zoveel overeenkomsten dat ze onmogelijk te ontkennen waren. Zo werden de jachtpartijen vaak gehouden in kastelen, waar slachtoffers niet konden ontsnappen en voor het publiek verborgen werden gehouden. Degenen die niet tijdens de jacht werden gedood, werden meestal achtervolgd en verscheurd / gedood door Dobermanns."


Dit alles werd tijdens een rechtszaak in 2004 openbaar gemaakt.

Waarom werd er niet over bericht door de New York Times, CNN, enz.?

Ondertussen werd in New York een inrichting voor het martelen van kinderen en het oogsten van adrenochromen op 720 Fifth Avenue opgepakt en honderden gemartelde kinderen werden gered, volgens bronnen bij het Pentagon.

Dit is net in de straat van Jared Kushner's 666 5th Avenue mark of the beast injecteerbare microchipfabriek. Merk op dat het oorspronkelijke adres op bedrijfsdocumenten is gewijzigd in 725 Fifth Avenue, het gebouw van Trump, om de verdenking af te leiden.

De kinderen in deze faciliteit werden vanaf 3 jaar vastgehouden en herhaaldelijk gemarteld en verkracht om adrenochroom te oogsten. Ze werden gedood zodra ze de puberteit bereikten. De ingang van deze faciliteit was vermomd als een 'Abercrombie and Fitch Kids'-winkel als dekmantel voor kinderen die werden binnengebracht.

Onderstaande link is een lijst van de kinderen, de naam van het betrokken bedrijf, etc.

https://web.archive.org/web/20200924225717/

https://site-891171.mozfiles.com/files/891171/Adrenochroom04082020.pdf

Het feit dat Google, Facebook, etc. hier niet naar linken, spreekt boekdelen over wie deze bedrijven echt controleert. Wees gerust, het leiderschap van deze bedrijven zal binnenkort worden opgepakt, als dat nog niet is gebeurd.

De voortdurende verwijdering van deze satanische cabal heeft geleid tot serieuze intriges in het Vaticaan waarbij onder andere paus Franciscus en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo betrokken waren.

Volgens P3 vrijmetselaarsbronnen probeerde Pompeo de paus te bevelen...