Vertaal deze pagina naar:

BREAKING NEWS!

31-03-2022

Volgens de Turkse Koerd Neset Temirci komt Hüseyin Baybaşin binnenkort vrij, die in 2002 een levenslange gevangenisstraf opgelegd kreeg door het Gerechtshof 's-Hertogenbosch


De Turks-Koerdische Hüseyin Baybaşin werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor huurmoorden, gijzelingen en drugshandel. In april 2011 diende de advocaat van Baybasin een herzieningsverzoek in bij de Hoge Raad.

Op de website van de Rechtspraak is te lezen dat Hüseyin Baybaşin beschuldigd werd onder meer van het medeplegen van moord en meerdere pogingen tot uitlokking daartoe, drugshandel en deelname aan een criminele organisatie. Met de afwijzing van het herzieningsverzoek bleef deze veroordeling in stand.

Bron: https://www.rechtspraak.nl/Bekende-rechtszaken/Levenslang-veroordeelde-Huseyin-B

Ook na zijn veroordeling in hoger beroep ontkende Baybaşin schuldig te zijn aan de feiten waarvoor hij veroordeeld was. Hij zei het slachtoffer te zijn van een complot tussen de secretaris-generaal van het ministerie van Justitie Joris Demmink en de Turkse overheid. Demmink zou het strafproces tegen Baybaşin onder druk van Turkije beïnvloed hebben omdat de Turken Demmink chanteerden met seksuele escapades met jonge jongens.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCseyin_Bayba%C5%9Fin


Volgens onderzoekers werd er een deal gesloten tussen Nederland en Turkije over Baybasin en Demmink. Demmink was van 1 november 2002 tot 1 november 2012 secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie (vanaf 14 oktober 2010 "ministerie van Veiligheid en Justitie" geheten).

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Joris_Demmink

Demmink heeft volgens getuigen in Turkije zeker twee minderjarige jongens seksueel misbruikt. Door de gesloten deal van Nederland met Turkije kon Demmink de dans ontspringen en belandde alle belastende info over Demmink in de inmiddels beruchte Demmink doofpot.

Micha Kat schreef in opdracht van Jan Poot (Sr) een boek over de Demmink doofpot. Micha Kat zit sinds vorig jaar in de gevangenis in Noord-Ierland en hoort morgen (01-04-2022), (zeer waarschijnlijk), of hij eventueel zal worden uitgeleverd aan Nederland om daar verder berecht te worden in verband met deelname aan het Red Pill Journal. De andere twee deelnemers van het Red Pill Journal, Wouter Raatgever en Joost Knevel, zitten sinds vorig jaar in de gevangenis in Nederland.

Volgens Temirci is het binnenkort gedaan met het nep Koningshuis en het corrupte regiem in Nederland!


Laten we het hopen...

Spannende tijden lijken in aantocht te zijn.

Luister naar de onderstaande video.

(De uitzending werd zeer waarschijnlijk van buitenaf verstoord,

 omdat deze Waarheid niet naar buiten mag!)Zijn we binnenkort verlost van het nep koningshuis en het corrupte regiem in Nederland?

Wij wachten rustig af en berichten U wanneer er meer bekend is.