Vertaal deze pagina naar:

VOLGENS TRUMP MOET HET BESTE NOG KOMEN

11-02-2021

Sorry dat ik wat vooruitloop op de huidige situatie waarin onze capaciteiten nog behoorlijk achterop liggen qua technieken, design, infrastructuur, en de harmonie van de groei en bloei van de natuur.

Dit zeg ik u vanwege het huidige klimaat waarin wij behoorlijk zijn tegengehouden en ondermijnd door meerdere verschrikkelijke dictaturen die van oorsprong hier niet eens thuishoren.

Wij zijn gegijzeld en ontdaan van onze eigen wil. Waarna het volgende geweest zou zijn dat we onze eigen ziel moesten afstaan. Echter is er Goed Nieuws onderweg, waar een aantal mensen onder ons, zullen gaan helpen met de wederopbouw, wanneer alle duivelse wezens van de planeet verdampt zullen zijn.

Ik samen met mijn vrouw staan in de startblokken klaar om hier aan mee te werken. Het is iets wat bijna te mooi is om waar te zijn. Maar dit staat toch echt te gebeuren.

Het leven op aarde zal er uiteindelijk super natuurlijk uit gaan zien, maar ook zeer moderne technologieën zullen we gaan zien waar het geheel mee opgebouwd zal zijn.

Tijd en middelen als geld zijnde, spelen uiteindelijk geen rol meer en nooit meer zullen levens een tol moeten eisen vanwege ons energieverbruik. Want deze zal eindeloos zijn. Dit komt voornamelijk de door lang verwachtte goede licht frequenties om ons heen.

Hierdoor zijn we eindeloos gemotiveerd, zodat we alleen nog maar het goede vanuit ons hart zullen voelen, denken en doen.

Om toch een bepaalde indruk te geven waar het naartoe gaat heb ik een indrukwekkende video geselecteerd die een glimp van een mooi begin van onze toekomstig bestaan weerspiegeld.

Veel plezier en ontspanning tijdens deze goede introductie video.

WWG1WGA

Bron: Gerard C.


Door de aankoop van deze T-shirts sponsort U ons platform De Nieuwe Media 🟣


En loopt U voorop met een hele mooie boodschap!

Klik op de T-shirts voor meer info of om direct te bestellen.