Vertaal deze pagina naar:

DE PLEURIS IS UITGEBROKEN IN POLITIEK DEN HAAG OVER SEKSUEEL MISBRUIK WAARBIJ HOGE TOPAMBTENAREN ZIJN BETROKKEN VOLGENS ONDERZOEKERS!

20-01-2023

Justitie faalde eerder bij vervolging kindermisbruik volgens onderzoekers!


JORIS DEMMINK, VOORMALIG TOPAMBTENAAR (VOORMALIG SECRETARIS GENERAAL VAN HET NEDERLANDSE MINISTERIE VAN JUSTITIE 2002 - 2012), LIGT MOMENTEEL WEER ENORM ONDER VUUR WEGENS BESCHULDIGINGEN VAN SEKSUEEL MISBRUIK VAN MINDERJARIGEN!


Gideon van Meijeren (FvD) vertelt het aangrijpende verhaal van de 15-jarige Lisa in de Tweede Kamer, die als slachtoffer werd vertrappeld door de klassenjustitie in ons land.


Of Hiddema Demmink bij smaadproces wil bijstaan tegen FvD & Gideon van Meijeren?


Wordt vervolgd!

Doodschamen moeten we ons in Nederland!


Hoeveel bewijsstukken zijn er eigenlijk nodig om een top-ambtenaar veroordeeld te krijgen?

Het Openbaar Ministerie (OM) stelde eerder dat 'al het noodzakelijke onderzoek diepgaand en uitputtend' is uitgevoerd. Daarom heeft het OM in een besloten zitting destijds gevraagd te mogen stoppen met verdere vervolging.

Het enige wat het OM heeft gedaan tot heden is dat Joris Demmink iedere vorm van strafvervolging kon mislopen. Het OM beschermt alle politici en topambtenaren die te maken hebben (gehad) met seksueel misbruik van minderjarigen en deel hebben genomen aan satanische rituelen.


Hiddema twitterde op 19-01-2023 het volgende over Demmink:


Joris Demmink beweerde Dick Willard niet te kennen, volgens Yvonne Keuls is dit een leugen!


In een video-interview met JDTV beweert Yvonne Keuls zowel Dick Willard als Joris Demmink te kennen. Ze was in de jaren tachtig jongerenwerkster in Den Haag en kwam in die hoedanigheid veel in tehuizen, waar drugsverslaafde jeugd werd opgevangen.

'Die jongenspooier Dick Willard hing daar rond en die heb ik weggestuurd', zegt de 85-jarige schrijfster. 'Op een gegeven moment kwam ik in een café en daar zaten Demmink en Willard. Demmink kende ik vanuit Justitie.' Als hulpverleenster kwam ze wel eens op het departement.


Het Haagse Complot publiceerde het volgende:

Demmink verklaarde onder ede dat hij de Haagse kinderpooier Dick Willard niet kende. Inmiddels is er een vierde getuige die zegt dat dit niet waar is. En een betrouwbare. Hoeveel bewijsstukken zijn er eigenlijk nodig om een topambtenaar veroordeeld te krijgen?

Wanneer is het genoeg geweest?

Meer info ► https://www.hethaagsecomplot.nl/20170508-dick-willard.htm


Demmink daagde eerder het AD voor de rechter die hij verloor!

Na de artikelen in 2012 van Koen Voskuil over Demmink & Dick Willard daagde Demmink het AD (Algemeen Dagblad) voor de rechter, wegens hun bewering dat hij contacten zou hebben gehad met de in 1991 vermoorde kinderpooier Dick Willard. Een zaak die Demmink glansrijk verloor.

Over het boek 'Weggejorist'


Robert van de Luitgaarden (links), schrijver van het boek 'Weggejorist', groeide vanaf zijn derde op in diverse tehuizen en pleeggezinnen. Vanaf zijn veertiende werd hij zeven jaar lang seksueel misbruikt door een directeur van Stichting Katholieke Kinderbescherming, die ook het ouderlijk gezag over hem had.

Schrijfster Yvonne Keuls zorgde ervoor dat de dader, André Beemster, bekende.

Helaas kwam Beemster 'met de schrik' vrij: doofpot?

Robert werd depressief en baalde ervan dat het leven waar hij zo naar had verlangd - een leven zonder misbruik - hem zo tegenviel. Geen werk, te veel drank, blowen, diefstal en automutilatie maakten het er allemaal niet rooskleuriger op. Het roer moest om.

Robert vond dat hij al jaren te vaak weggejorist was en besloot de media op te zoeken om zijn verhaal te doen. Hij richtte een stichting op om seksueel misbruik onder jongens/mannen uit de taboesfeer te halen, zette zich in om kinderpornonetwerken op te rollen. Tevergeefs: aangiften werden geseponeerd.

In dit boek zet Robert alle zaken en feiten op een rij in de hoop eindelijk met respect gehoord te worden.

Lees het boek van Robert 'Weggejorist' en steun hem op zijn missie!

Website om het boek te bestellen: https://www.aquazz.com/Webwinkel-Product-134941909/WEGGEJORIST-%7C-Robert-van-de-Luitgaarden.html

Meerdere ooggetuigen stellen nu dat Demmink begin jaren '80 contact had met crimineel Dick Willard!


In de Haagse Schilderswijk stond Willard bekend als pooier van minderjarige jongens. Hij werd in 1991 vermoord door twee van zijn voormalige 'seksslaven'.

'Willard pochte over zijn klanten,' zegt de 62-jarige Nico van Empel. 'Ook over deze Demmink. Hij zei dat het een heel hoge ome was.'

De topman van Justitie zou ook zijn geobserveerd door leden van een Haagse hasjbende. Hun leider verklaart: 'Mijn mensen zagen jongens bij hem in de auto stappen. Het ging om jongens van niet ouder dan 15 jaar."

Bron: https://www.ad.nl/binnenland/justitiebaas-had-contact-met-pooier-van-jongetjes~a363f9e7/

Bart van Well, (slachtoffer van seksueel misbruik), heeft getuigd dat hij in de auto zat van Demmink!


'De tijd is gekomen om alles wat onbesproken is onder het tapijt vandaan te halen en licht te schijnen op dat wat in de duisternis heeft plaatsgevonden.