Vertaal deze pagina naar:

VRIJHEIDSBEROVING ERWIN LENSINK DOOR GEDWONGEN OPNAME IN DE PSYCHIATRIE MET DWANGMEDICATIE

11-09-2021
Erwin Lensink (waxinelichthoudergooier gouden koets)
Erwin Lensink (waxinelichthoudergooier gouden koets)


Dit gebeurt steeds vaker met Waarheidsvinders en Klokkenluiders die het corrupte regiem en het nep koningshuis in Nederland exposen!


Erwin Lensink is hier een goed voorbeeld van (de waxinehouderlichtgooier van de gouden koets in 2010). Erwin is later weer gearresteerd, omdat hij met zijn acties aandacht wilde vragen voor de wantoestanden in Nederland voor het corrupte regiem, het nep koningshuis in Nederland en de banken, die jarenlang geld creëerden uit het niets.

Erwin Lensink publiceerde hier veel over op z'n eigen website.

Zie ► https://erwinlensinkvrij.nl/ 

Meer info over Erwin Lensink leest U hier ►

https://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen/Erwin_Lensink.htm


In de onderstaande video kunt U veel te weten komen over de beweegredenen van Erwin Lensink waarom hij op Prinsjesdag (2010) een waxinelichthouder naar de gouden koets gooide!

Opname in een kliniek (psychiatrie) gebeurt ook vaak met mensen die tussen de wal en het schip in geraken door hun denk- of leefwijze!


Of met mensen die in contact staan met bepaalde mensen die een gevaar zijn voor het corrupte regiem in Nederland. Het corrupte regiem noemt dit terroristen, terwijl dit klokkenluiders zijn die het corrupte regiem en het nep koningshuis exposen.

Een klokkenluider is iemand die van binnen de handelende organisatie illegaal handelen, misstanden, of onrecht binnen bestaande machtssystemen openlijk aan de kaak stelt.

Iemand die door zijn/haar werk kennis heeft van een redelijk vermoeden van een misstand die raakt aan het maatschappelijk belang.