Vertaal deze pagina naar:

VRIJHEIDSBEROVING YUN FEN HU DOOR GEDWONGEN OPNAME IN DE PSYCHIATRIE MET DWANGMEDICATIE!

12-09-2021

Dit gebeurt steeds vaker met Waarheidsvinders en Klokkenluiders die het corrupte regiem exposen!


Wanneer waarheidsvinders en klokkenluiders nog jeugdige kinderen hebben worden deze vaak door jeugdzorg bij ze weggehaald op basis van valselijke gronden.

Dan begint het drama pas echt en volgen vaak onmenselijke arrestaties en/of gedwongen opnames geregisseerd door het corrupte regiem (politie en burgemeester) in klinieken, waarbij de waarheidsvinders en klokkenluiders vaak worden platgespoten met medicijnen door middel van injectiespuiten (psychofarmaca).

Daarna gaat het traject van start dat op basis van valselijke beschuldigingen er een beschikking of machtiging afgegeven wordt om iemand tegen z'n wil langer te kunnen gijzelen in een kliniek of langer vast te kunnen houden in de gevangenis.


Dit overkwam ook Wouter Raatgever, Joost Knevel, Micha Kat, Erwin Lensink en Bart van Well


De eerste vier genoemden zitten nog steeds gevangen of gegijzeld.

De eerste drie genoemden waren de vaste sprekers van het Red Pill Journal.


Dit is wat Neset Temirci bedoelde te vertellen in het verhaal van Yun Fen Hu


En daar is dus nu op 21-09-2021 in de miljoenennota GROEN LICHT voor gegeven om volgens hun onrechtmatige wetgeving nu mensen te kunnen gijzelen die tegen het corrupte regiem en het nep koninsghuis zijn.

Dit zijn de plannen en vooruitzichten van Prinsjesdag 2021 ► https://nos.nl/l/2398703

Weer heeft Neset Temirci gelijk gekregen...

Nou mensen succes ermee !!Minister Grapperhaus en burgemeester Aboutaleb lieten eerder een gehandicapte dame gijzelen (Yun Fen Hu) en martelen, (zonder enige aanleiding), om haar de mond te snoeren!


Gideon van Meijeren (FvD) werd door Neset Temirci middels een  Twitterbericht hiervan op de hoogte gesteld. Zie de onderstaande screenshots van de twitterberichten.

(Metin Arslan is een aliasnaam van Neset Temirci).


Beluister het onderstaande videogesprek (deel 1) wat Neset Temirci had met de politie. Deel 2 volgt.


Tip: Start de video eventueel 2x op (soms werkt de video niet direct).


Tip: Start de video eventueel 2x op (soms werkt de video niet direct).


Screenshots Twitterberichten


Tip: Klik 1 of 2 keer op een afbeelding voor een vergroting van het beeld.Opname in een kliniek (psychiatrie) gebeurt ook steeds vaker met mensen die tussen de wal en het schip in geraken door het corrupte regiem of hun denk- of leefwijze!


Of met mensen die in contact staan met bepaalde mensen die een gevaar zijn voor het corrupte regiem in Nederland. Het corrupte regiem noemt dit terroristen, terwijl dit waarheidsvinders en klokkenluiders zijn die het corrupte regiem en het nep koningshuis exposen.

Waarheidsvinders en klokkenluiders zijn melders van wanpraktijken over het corrupte regiem en het nep koningshuis in Nederland.


Sommige mensen krijgen geen adequate hulp meer van huisartsen of hulpverleners!


Ze hebben dan in het BSN-systeem een aantekening bij hun naam staan.

Dit overkwam de afgelopen zomer ook een Chinese dame, Yun Fen Hu genaamd.

Yun Fen Hu vroeg deze zomer middels de telefoon om hulp bij het alarmnummer 112 vanwege heftige hyperventilatieklachten. Ze werd door de politie op een grove wijze mishandeld (hiervan is een geluidsopname van) en tegen haar wil in meegenomen door de politie en belandde uiteindelijk in een kliniek (psychiatrie) in Poortugaal waarbij al haar vrijheden werden ontnomen.

De Chinese dame Yun Fen Hu kreeg voorts gedurende 5 weken dwangverpleging opgelegd en dwangmedicatie toegediend.

Anders gezegd, ze werd platgespoten tégen haar wil in.

Yun Fen Hu werd verboden een nieuwe advocaat in te schakelen die haar bij wilde staan en haar werd tevens verboden contact te hebben met een man in Turkije, Neset Temirci genaamd.

Zie de documenten hieronder voor de bewijzen!


Vrijheidsberoving op dergelijke gronden is niet toegestaan, cq. gerechtvaardigd en druist in tegen de Mensenrechten!


Volgens onze bronnen wordt nu overwogen een rechtszaak aan te spannen tegen het OM wegens mishandeling en vrijheidsberoving op basis van onterechte gronden. Yun Fen Hu werd ervan beschuldigd zelfmoord te willen plegen, wat absoluut niet het geval was en werd daarom tegen haar wil vastgehouden.

Yun Fen Hu na mishandeling
Yun Fen Hu na mishandeling


Er staan 2 berichten op Facebook op de tijdlijn van Yun Fen Hu met als datum 9 juni 2021:

(Onbekend is bij ons wie deze 2 berichten heeft of hebben geschreven!)

1e bericht:

"Zojuist is er een gehandicapte chinese dame in elkaar geslagen bedreigd en meegenomen door de politie zonder aanleiding en illegaal... De dreiging werd letterlijk door de telefoon geuit door de politie dat ze nu mee moest en verplicht met een psychiater moest praten of de gevangenis in... Zonder ook maar 1 aanleiding !!!

De dame had last van hyperventilatie en ademhaling problemen waarna ze 112 belde !!

Die stuurde geen ambulance maar een aangewezen persoon die bij haar langs moest gaan met spoed om te kijken wat er aan de hand was.. Maar het was een persoon die niks met 112 te maken had maar een speciale arts die op haar was gestuurd omdat mevrouw niet geliefd was door de overheid omdat ze al haar rechtzaken won die zij had aangespannen wegens terreur door politie en staat !!

Nu wilden ze haar terug illegaal terug pakken en is zojuist gebeurd!

De dame werd tijdens haar gesprek met haar vertegenwoordiger die te horen was door de telefoon keihard te grazen genomen...

Het gegil was verschrikkelijk om te horen wat ze deze gehandicapte dame aan deden...

"jij gaat nu met een psychiater praten waar wij jou nu heen gaan brengen of wij gooien jou de gevangenis in". Dat waren de woorden die de politie haar indramde tijdens haar gesprek waarbij ze zeer angstig hier aan weigerde en waarom ze dit deden...

Het was verschrikkelijk voor haar vertegenwoordiger om dit allemaal live te moeten horen hoe deze vuile facisten met deze gehandicapte dame omgingen !!

Dhr. Maalste (advocaat)  en derden zijn hiervan door de vertegenwoordiger meteen ingelicht en schrokken ook hiervan... Ze wordt op dit moment vast volgespoten !!

Dit gebeurt illegaal, er wordt op dit moment een gehandicapte dame Yun Fen Hu gemarteld en gegijzeld !!

Deel dit overal A.U.B !!


2e bericht:


"De opdrachtgever voor deze illegale gijzeling blijkt burgemeester Aboutaleb te zijn...
Er is zojuist aangifte gedaan van poging tot moord, gijzeling, mishandeling en misbruik functie. Ook is dit besproken met de Rijksvoorlichtingsdienst, politie.nl en de secretaresse van Aboutaleb...
Deze dame had en heeft wat zaken lopen tegen de gemeente die ze allemaal heeft gewonnen en de rest ook gaat winnen wegens valsheid in geschrifte waarbij Aboutaleb de wet heeft overtreden !!
Ze wordt nu letterlijk en figuurlijk gegijzeld in Portugaal kliniek Rotterdam !!
Verschrikkelijk om op deze manier een gehandicapte dame de mond te snoeren...
Hoorden van kennissen dat ze is plat gespoten !!"Op 17 juli 2021 schrijft Yun Fen Hu het volgende:


"Lieve mensen ik ben weer vrij, na gijzeling van 5 weken dankzij Neset Temirci."