Vertaal deze pagina naar:

VRIJHEIDSSTRIJDERS ED VAN DEN BERG EN MAX VAN DEN BERG WERDEN DOOR DE KONINKLIJKE MARECHAUSSEE EN DE POLITIE IN DE NACHT VAN 08-11-2023 AANGEHOUDEN NA EEN LANGE UITZENDING BIJ 'POPPENCAST'

08-11-2023

Max en Ed werden 'toevallig'(?) aangehouden, één keer door de koninklijke marechaussee en één keer door de politie na de uitzending bij de PoppenCast: "What de Fakkel #6 Verkiezingen 2023"

Hoe hanteer je de term 'Persona' in de praktijk?

Een extra lesje in de praktijk was schijnbaar nodig voor de vrijheidsstrijders Max van den Berg en Ed Vdf van den Berg. Kijk en oordeel zelf over wat er zich in de nacht van 8 november 2023 afspeelde in het land wat Nederland wordt genoemd. 

Wat is Uw eigen reactie over de koninklijke marechaussee en de politie na het bekijken van de onderstaande video's? Uw reactie kunt U zenden aan: redactie@waarheidskrant.nl

Of middels het onderstaande contactformulier.

Een reactie van een lezer (waarvoor dank):

"De marechaussee mag politie taken uitvoeren. Dat ze Ed aanhouden is een beetje kinderachtig als je hoort dat ze 100 rijden (echte km zal rond de 93 zijn) op een lege 80 km weg. Maar het feit blijft dat je er 80 max mag rijden, dus ze reden iets te hard. Dus op zich viel het wel mee. Maar het gedrag van de agenten en hoe het uitmondt is ronduit gezegd schandelijk. Ze eigenen zich allemaal dingen toe alsof ze in hun recht staan en dat staan ze niet. Een goed agent had nergens naar gevraagd maar had een andere route voorgesteld. En wat is er nu uitgekomen? Je bent niet verplicht om je rijbewijs te tonen. Je bent helemaal niets verplicht. Alleen de agent denkt een autoriteit te hebben die je maar te volgen hebt. Ed had per omgaande om hun namen en dienstnummers of kledingnummers moeten vragen. Hiermee kan je naderhand hen in persoon verantwoordelijk kunnen stellen voor de overtredingen jegens Ed en Max."

In de nacht van 8 november 2023 werden twee extra LIVE 'Poppenkasten' opgevoerd in samenwerking met de koninklijke marechaussee en de politie. 

Dank je wel voor deze extra LIVE uitzendingen, hier kunnen we nog veel van leren.

Waarschijnlijk heeft God dit zo bepaald, zodat we hier over na kunnen denken.

Wij zijn Goddelijke wezens, niemand staat boven ons, behalve onze Schepper van Al wat Is.

Eerste aanhouding door de koninklijke marechaussee

Tweede aanhouding door de politie en arrestatie

Waarschijnlijk was dit het ongeluk waar de politie in de nacht van 8 november 2023 mee bezig was.

EDE - Een 18-jarige inwoner uit het Utrechtse Nieuwegein is overleden ten gevolge van een ongeval op de A12 nabij Ede. Het incident vond plaats in de nacht, omstreeks 00.30 uur, op de rijbaan richting Utrecht. De politie Oost-Nederland meldt dat er twee personen zijn gearresteerd, aangezien zij onder invloed waren van alcohol. Het ongeval betrof twee voertuigen. De exacte omstandigheden van het ongeval zijn vooralsnog onduidelijk. Het is wel bevestigd dat één van de betrokken auto's over de kop is gegaan. Alleen de overleden jongeman bevond zich in deze auto. In het andere voertuig zaten twee mannen uit Utrecht van 45 en 30 jaar oud, waarbij één van hen gewond raakte en naar het ziekenhuis is vervoerd. Beide mannen waren volgens politiebronnen onder invloed en zijn om die reden gearresteerd. De afdeling FO-Verkeer, een gespecialiseerd team binnen de Forensische Opsporing van de politie, is bezig met het onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden. Na afronding van het onderzoek zal de zaak worden voorgelegd aan het Openbaar Ministerie. Vanwege het onderzoek en de afhandeling van het ongeval was de A12 voor uren gestremd. Dit zorgde voor een flinke ochtendspits richting Utrecht.

Info over 'PoppenCast'

Verbind hier met alle kanalen van de PoppenCast. Of je nu een luisteraar of een kijker bent vanuit deze pagina kun je alle hoeken en gaten van het PoppenCastVerse vinden.

"What de Fakkel Verkiezingen 2023"

Deel 6 - Deel 5 - Deel 4 - Deel 3 - Deel 2 - Deel 1

Wat is Uw eigen reactie over de koninklijke marechaussee en de politie na het bekijken van de onderstaande video's? Uw reactie kunt U zenden aan: redactie@waarheidskrant.nl

Of middels het onderstaande contactformulier.