Vertaal deze pagina naar:

WAAR STAAN WE NU?

24-11-2022

Speciale militaire troepen over de hele wereld zijn in verhoogde staat van paraatheid, in afwachting van het "GO-signaal" om de Deep State (Cabal) omver te werpen!WAAR STAAN WE NU VOLGENS INDIGO?


Indogo schreef:


Sommige dingen vertelde ik eerder al, maar een aantal nieuwe ontwikkelingen zijn gaande!Amerikaanse oorlogsschepen zijn aangemeerd in verschillende Australische havens om het Australische leger te ondersteunen en de Deep State neer te halen.

Australië zou deel gaan uitmaken van de Republiek der Verenigde Staten.

Het gaat nu allemaal heel snel op gang komen.

Voor degenen onder u in Canada, het scenario is daar hetzelfde.


Het Canadese leger wacht op de terugtrekking van de Amerikaanse troepen. De zaken moeten nog op orde worden gebracht, net als de Amerikaanse troepen. En als dit allemaal voorbij is, zal Canada onafhankelijk zijn van de United States Corporation. Het zal deel uitmaken van de Republiek der Verenigde Staten.


Over het Witte Huis

De afgelopen twee jaar is het Witte Huis gebruikt als militaire gevangenis, waar veel mensen na hun berechting, door de krijgsraad zijn geëxecuteerd. Voor iedereen die zich afvraagt ​​wat er in Brazilië gebeurt en waarom het leger daar tot nu toe niet heeft ingegrepen: beste patriotten van Brazilië, kom niet in de stemming! Er moet een gesynchroniseerde beweging zijn. Van alle legers van de wereld. De witte hutjes zullen de Deep State vernietigen. Alles is op elkaar afgestemd en iedereen praat met elkaar. We spreken dan over een periode van enkele uren tot enkele dagen. En als de tijd daar is, zal het heel snel gebeuren.


Over Nancy Pelosi

Onmiddellijk na de vervalste tussentijdse verkiezingen werd Nancy Pelosi gearresteerd en naar GITMO gebracht om voor haar talrijke misdaden voor een militair tribunaal te laten verschijnen. Zo eindigt haar verhaal in onze film. Dit gebeurde 4 jaar geleden en ze werd gespeeld door verschillende actrices.

De baas van het farmaceutische bedrijf Moderna, Stéphane Bancel, is op vrijdagmiddag 18 november 2022 standrechtelijk opgehangen wegens misdaden tegen de menselijkheid in GITMO. Slechts een week nadat hij in Washington was gearresteerd.


Op 20 november jl. ontving de website van Restored Republic de volgende e-mail van een lezer:

"Een vriend van mij belde eerder vandaag en zei dat hij en zijn gezin vandaag op de Interstate in Tennessee 45 bussen met gesloten ramen passeerden, allemaal met verschillende namen van transportbedrijven, op weg naar Atlanta, Georgia. Ze vervoeren de gevangenen meestal naar het noorden. Hij vertelde me echter dat hij niet zeker wist of het een transport van de Nationale Garde kon zijn. Je kunt het draaien en keren zoals je wilt, dat zijn veel bussen."


Biden en het Congres zijn beschuldigd van verraad en kiezersfraude.

Het Hooggerechtshof heeft zeer waarschijnlijk gisteren, 23 november, over hun lot beslist. De uitkomst zou de regering-Biden en het hele congres kunnen verdrijven, waardoor de staat van beleg moet worden afgekondigd en nieuwe verkiezingen moeten worden uitgeschreven.

Zodra het begint en de roep "GO!" = "Ga!" klinkt, zal het leger de staat van beleg afkondigen, om de burgers in de steden van de respectieve staten te beschermen.

Ook om de grenzen te bewaken, maar vooral die van het eigen land.


DIT ZAL GELIJKTIJDIG OVER DE HELE WERELD GEBEUREN!


Bron: https://t.me/IndigoWorldW3