Vertaal deze pagina naar:

WAAROM CANCELDE FLAVIO PASQUINO (HOOFDREDACTEUR BLCKBX) HET INTERVIEW MET JUSTITIE KLOKKENLUIDER HUIG PLUG?

26-06-2023

Beluister de video's van Huig Plug, Flavio Pasquino en Eric Donk en trek zelf Uw eigen conclusie(s)!

Huig Plug schreef op 31-05-2023:

"De afgelopen jaren vroegen veel mensen aan mij waarom ik nooit door BLCKBX werd uitgenodigd. Flavio en ik zaten echter wel in de eerste Edamse blckbx-studio, in deze opname leg ik e.e.a. uit."

Video van Flavio Pasquino (02-06-2023):

Op 31 mei 2023 plaatste justitie-klokkenluider Huig Plug een video (zie boven) waarin hij verschillende zaken heeft beweerd over blckbx hoofdredacteur Flavio Pasquino. Naar het inzicht van Pasquino kloppen deze beweringen deels en daarom voelde hij zich genoodzaakt om een video op te nemen als reactie op @huigplug8763 én hem wederom uit te nodigen.

Joost Knevel schreef als reactie onder de bovenstaande video:

"Ik heb veel info gedeeld met black box nooit geen antwoord gekregen..

84 pagina's vol bewijs online"

JDTV (Eric Donk) schrijft bij de bovenstaande video het volgende:

Verrassende ontwikkelingen in Dossier Coldenhove...

Na uitgebreid onderzoek heeft JDTV de vermoedelijke reden kunnen achterhalen waarom Justitie klokkenluider Huig P. bezwaar maakte tegen het maken van beeld en geluidsopnamen tijdens een zitting in de Coldenhove strafzaak die op 21-2-2023 in de rechtbank van Breda heeft plaatsgevonden.

Uit een filmpje dat Huig Plug op zijn Youtubekanaal plaatste blijkt het feit dat Dhr. Joris Demmink mij in 2016 gegroet heeft nu een onoverkoombaar obstakel te zijn. Ondanks het feit dat journalist Vincent Verweij niets met dit incident te maken had, gebruikte Huig P. zijn aanwezigheid bij het getuigenverhoor van Dhr. Demmink als argument om de rechtbank te verzoeken het maken van opnames niet toe te staan.

De betreffende video is te zien via de volgende link: 

https://youtu.be/61UhH84RdCU

Het is natuurlijk bijzonder opmerkelijk dat juist de 'justitie klokkenluider' die al jaren voor waarheidsvinding en transparantie pleit, de rechtbank nu opeens verzoeken doet om het maken van beeld en geluidsopnamen door de media te laten beperken.

Om dit nog eens duidelijk te benadrukken heb ik deze video compilatie gemaakt waarin dit ook duidelijk te zien is. Helaas is dit noodzakelijk, aangezien Huig P. op sociale media aangeeft dat de rechtbank en media een complete en ongecensureerde video / geluidsopname van deze zitting niet zouden willen publiceren.

 Het is echter Huig P. zelf die dit onmogelijk gemaakt heeft met het bezwaar dat hij persoonlijk aan de rechtbank verzonden heeft. Hierdoor werd het de aanwezige media niet toegestaan om te filmen. Er bestaat er dus geen video van de volledige zitting. Dit heeft Huig P. dus volledig aan zichzelf te wijten.

Het is natuurlijk bijzonder vreemd dat Huig eerst media uitnodigt, hier vervolgens bezwaar tegen maakt en nu klaagt dat zijn verhaal gecensureerd zou worden. Wat zou zijn motief hiervoor kunnen zijn? Waarom veranderde Huig P. de spelregels tijdens de wedstrijd en verwijt hij dit en de gevolgen hiervan nu aan anderen?

Is het echt zo erg dat ik Dhr.Demmink met goedemorgen begroette voordat ik hem in 2016 enkele vragen probeerde te stellen, of is er gewoon iets heel erg vreemds aan de hand met deze 'justitie-klokkenluider'? Helaas wil Huig nog altijd geen antwoord op mijn vragen geven.

Ik ben erg benieuwd naar de komende getuigenverhoren waarin ook Dhr. Demmink gehoord zal gaan worden in relatie tot het verhaal van Lisa. De rol van Huig P. hierin lijkt echter uitgespeeld, aangezien alle door hem gedane getuigenverzoeken werden afgewezen. Er staan op dit ogenblik nog wel enkele getuigenverzoeken van Huig P. open die op de komende zitting in behandeling zullen worden genomen. Zal Huig P. Tijdens de komende zittingen in de Coldenhove strafzaak opnieuw bezwaar maken tegen de aanwezigheid van JDTV en omroep Human?

Het zijn vreemde tijden!