Vertaal deze pagina naar:

WAAROM DE SCHAPEN NIET GEWOON WAKKER SCHUDDEN?

24-06-2022

Het ontwakingsproces is zeer ernstig en delicaat!


Je hebt te maken met enkele grote serieuze leugens die aan het licht zullen komen.

Leugens over NASA, CIA, Disney, WW2, 9/11, MH17, Antarctica, Vaticaan, Mockingbird Mossad Media, Dumbs, Centrale banken, FED, Synagogue of Satan, Black Triangles, The earth, Royal blood lines, Frazzeldrip, Vril, Satanisch Ritueel Misbruik, Adrenochrome en nog veel meer.

Stel je nu voor dat dit allemaal in één keer wordt gedownload?

Mensen zouden massaal gek worden of van een hoge flat afspringen. Ja, zelfs conservatieven die geen masker dragen vallen in deze categorie.

Dit moet voorzichtig worden afgewikkeld voor uw eigen gezonde verstand.

Druppel voor druppel komt het er nu uit. Op dit moment kan niets het stoppen. Je begrijpt het proces misschien niet, maar uiteindelijk zul je het enorm respecteren en waarderen.


De strijd is al gewonnen, dit is "Operatie Wake-up"


Besteed aandacht aan alles, maar laat niets je tegen houden.

Alles is belangrijk en is op de een of andere manier met elkaar verbonden. Je kunt het mensen niet vertellen, je moet het ze laten zien, het ze zelf laten ervaren.

Decennia van hersenspoeling wordt nu langzaam afgewikkeld.

[Forwarded from Het Hiernamaals]

Link Telegram kanaal ► https://t.me/Gerrit_Brendel

Bericht 606 van 24 juni 2022 door Gerrit Brendel


Gerrit Brendel
Gerrit Brendel


WAAROM TRUMP NOG STEEDS NIET INGRIJPT OF NIET INGEGREPEN HEEFT TOT NU TOE


ECHTER het kan elk moment nu gebeuren. Alle tekenen wijzen in die richting. Volgens diverse bronnen zijn wij al in de 13 dagen reeks van ingrijpende gebeurtenissen.

De regering van Israel is gevallen, de regering van de Phillipijnen is gevallen. De regering van Frankrijk staat op kiepen, door zijn nog nooit vertoonde minderheid. De Duitse regering staat zwaar onder druk op dit moment...

Terwijl er grote protesten zijn in Belgie en de boeren in Nederland hebben een gigantische vuist laten zien, met volledig support van het volk.

De regering kan zijn kont niet meer met deze gebeurtenis afvegen.... Doen zij dat wel, dan heeft dat ernstige consequenties.

Waarom heeft Trump nog niet ingegrepen... Naar mijn mening is dat duidelijk. Het wakker worden van de Amerikanen is volop aan de gang, maar was nog niet helemaal rond.

Men begint de ernstige consequenties te zien en vooral te voelen van het beleid van de gecloonde aftakelende President Biden, die de Deep State vertegenwoordigd. Zoals U waarschijnlijk zult weten is Trump nooit echt afgetreden en heeft nooit echt de macht aan Biden overgedragen.

Op de dag van de zogenaamde gefakete ignauratie van Biden, heeft Trump de macht overgedragen aan de militaire forces, die allang alle bewijzen in handen hadden, dat de verkiezingen gemanipuleeerd en gestolen waren. Zij wisten toen al dat Trump in alle 50 staten gewonnen had, met overweldigende cijfers. Dus toen heeft Trump de macht overgedragen aan de militairen , maar werd zelf de Commander in Chief, zoals al van tevoren gepland was, met behoud van de nucleaire sleutels. Vele regeringen zijn pas veel later geinformeerd over die zaak.

Om de comedie te laten doorgaan, heeft men wel een hoop macht voor Biden gereserveerd. Daardoor kon de Sting Operaties van de Q forces / White Hats en Space Forces door gaan. Daardoor werd het in veel regeringen op de wereld duidelijk , wie er wel en niet voor de Deep State werkte.

De bevolkingen van de wereld, maar vooral van de USA beginnen nu te ontwaken. Door het COVID gebeuren, door het Ukraine gebeuren, door het vaccinatiebeleid, door de fraude berichten en vrijgegeven Wikileaksberichten over omkoperij, misleiding, corruptie en leugens.

Men krijgt in de gaten hoe vreselijk de child trafficking is, de childsexslaves, de orgaanhandel, de andrenochrome, de pedofilie en de blackmailing. Men krijgt nu een ongekende dosis waarheid over zich heen, wat nog nooit in de geschiedenis van de aarde zich heeft voorgedaan.

Dus nu pas wordt het tijd om op te treden. Voorheen was dat onmogelijk, dan zou de macht van de democratische partij nog te groot zijn geweest, waardoor deze een burgeroorlog zouden kunnen verootzaken. Omdat veel Amerikanen, toen nog, de democraten geloofde op hun woord. Dat is nu voorbij. Zij zijn door de verkiezingsfraude vreselijk aan de kaak gesteld.

Een klap die zij niet meer te boven komen. Niet alleen is de fraude in die partij naar buiten gekomen maar ook de corruptie, de omkoperij e.d. Ook de Republikeinen hebben een klap opgelopen en zal zich maar moeilijk kunnen herstellen, als dat al gebeurd...

Dus bereid U voor op onrust, internetafsluiting, nieuws blockade en trompet geschal. En als het kan doe mee met de protesten, want onze regering deugt van geen kanten. Ook zij krijgen de laars in hun nek... Het duurt niet lang meer. De switch zal snel en efficient zijn.

Doch een ding staat vast.

Wij komen er als herboren uit.

En zullen onze koppen schudden in ongeloof...

Geloof dat maar...!!!!!

GTB.

Apenpokken is een dekmantel voor schade aan het immuunsysteem door COVID-vaccinatie, met gordelroos, auto-immuun blaarziekte en herpesinfectie tot gevolg.

Bron ► https://www.frontnieuws.com/apenpokken-is-een-dekmantel-voor-schade-aan-het-immuunsysteem-door-covid-vaccinatie-met-gordelroos-auto-immuun-blaarziekte-herpesinfectie-tot-gevolg/