Vertaal deze pagina naar:

WAAROM HOOR JE ADVOCATEN, RECHTERS EN TWEEDE KAMERLEDEN NOOIT OVER HET NEP KONINGSHUIS EN DE ONGELDIGE GRONDWET SPREKEN?

20-03-2022

Omdat ze allemaal een eed of belofte hebben afgelegd aan de Kroon om deze Trouw te dienen!


Zou dat de werkelijke reden zijn? Wat denkt U zelf? Wie vult iedere maand zijn eigen zakken met geld, opgebracht over de ruggen van hardwerkende en onwetende mensen?

Wie houden de sprookjes van het nep koningshuis en de ongeldige Grondwet in stand in Nederland? Onder andere Rechters, Advocaten, Tweede Kamerleden, Burgemeesters, Wethouders, Politie, ME en Gerechtelijke Deurwaarders!


Welke eed of belofte moet een Advocaat afleggen wanneer hij ingeschreven wil worden als advocaat?

Degene die als advocaat ingeschreven wil worden moet de eed of belofte afleggen die in artikel 3 lid 2 van de Advocatenwet is weergegeven:

'Ik zweer (beloof) 1) getrouwheid aan de Koning, 2) gehoorzaamheid aan de Grondwet, 3) eerbied voor de rechterlijke autoriteiten, en 4) dat ik geen zaak zal aanraden of verdedigen die ik in gemoede niet gelove rechtvaardig te zijn.'

Bron ► https://www.njb.nl/blogs/de-advocateneed/

Waarom we een nep koningshuis hebben in Nederland!


De babyruil van 1909

In de achtste aflevering van de O-show wordt getoond dat de Nederlandse "koningin" Wilhelmina de Ranitz (1880 - 1962) op vrijdag 30 april 1909 beviel van een meisje met het syndroom van Down. Maar 's nachts werd dit 'mongooltje' snel omgeruild voor een geheel gezond meisje, dat kort daarvoor in de buurt was geboren. In tegenstelling tot het burgermeisje Juliana was de echte Nederlandse "kroonprinses" dus 'niet helemaal goed', en ging verder door het leven als Klaartje van der Grift uit Baarn. Dit alles is door de echte familie van Juliana bevestigd.

Waarom de Grondwet ongeldig is in Nederland!

Daarom zei Maxima destijds dat 'De Nederlander Niet Bestaat'!

Neset Temirci legt uit waarom Nederland niet bestaat!


Beluister vooral de laatste 10 minuten van de video!


Wat denkt U? Gaat de pleuris uitbreken wanneer de bevolking dit massaal te weten gaat komen?

Omdat ze jarenlang zijn voorgelogen en in sprookjes hebben geloofd?

Stuur Uw reactie naar: redactie@de-nieuwe-media.nl


Informeer Uzelf en doe (ook) onderzoek!


Word lid van onze Waarheidskrant voor 10 euro en steun ons om als Vrije Pers in Nederland door te kunnen gaan met het échte Nieuws, wat de grote kranten en de omgekochte media voor U verzwijgen!